Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 66 643
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Взех си боя на гарниер - olia, но след като прочетох няколко страници от тази тема, се разубеждавам да я ползвам.
Досега ползвах билкова боя, но вече не покрива бялата коса (косата ми е кестенява).
В друга тема четох добри отзиви за l'oreal inoa. Тук говорите за професионална козметика, която нищо не ми говори.
Бихте ли дали съвет към какви бои да се насоча?

# 631
С киселинно ph са сериите за боядисана коса, за да затварят косъма и да не излиза боята. Един вид “запечатват”, както хидратиращите продукти, но по друг начин. За мен има смисъл в ползването им.
Аз се боядисах и съм близо до желания цвят, харесвам се доста повече

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 18:32 от Хибискус

# 632
Хибискус, много красив цвят! Сподели коя е боята, номерът също.

# 633
  • Street of Dreams
Хибискус - разкошна цветова комбинация очи-коса-кожа. Много сполучливо, браво.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2020, 12:22 от OnDiNe_

# 634
Благодаря!
Много повече се харесвам така, като измита се чуствах с русото.
7/45 и 7/46+ на Лакме, можв би следващия път ще заложа само на 7/46+, на директна светлина е доста червена. Не че не ми харесва, но ако помните бях пускала някакви “целеви” резултати.

# 635
  • Street of Dreams
Желаният резултат беше нещо пепелно бежово? Мисля, че би било грешка и това искрящото много повече те разкрасява.

Може да съм фен на студените нюанси, но съвсем не отиват на всеки - има хора са създадени да носят ЦВЯТ и изглеждат страхотно.

# 636
Разкошна си с този цвят, Хибискус!
Абсолютно съгласна съм с теб за русото!

# 637
Хибискус, много, много ти е  добре цветът! Рядко ми харесват такива нюанси, защото ги намирам скучни и безлични, но на теб ти стои страхотно!

# 638
  • Някъде там
Хибискус, направо ни отвя с този цвят.
Страхотна си с него. Очите ти изпъкват, блестят. Цвета прилича на кожата ти.
Прическата е топ. Изобщо всичко е перфектно.
Мис, радвам се, че е минало добре първото подстригване на малката бонбонка.

# 639
Хибискус много ти отива този цвят и на очите-точно за теб.

# 640
Хибискус, разкошно се е получило!

# 641
Хибискус, супер е. В моите представи 7.4 е още малко по-светло, но с още наслагване ще става още по-хубаво.
Серии за боядисана коса и аз ползвам и мисля, че работят поне при мен.
Мис, видях снимките на малката преди фризьора. Мисля, че ще се поизправи малко като порасне. Поне в корените не ми изглежда много къдрава като дължините. Моята дъщеря е с много тънък косъм, сплескана в корена и много трудно оформям път. На 5 г. е и не искам да си представям ако така остане, много ядове ще берем в гимназията.

# 642
Помня, че от Кастинга масово не бяхте доволни, но се чудя дали да сложа Екселенс или Преференс.

# 643
  • BG-DE
Preference е с много слаба покривност, бързо се измива и е ужасна смрад, Excellence май е малко по-добре но най-добре нито една като цяло не са много качествени ✌

# 644
  • Street of Dreams
Да, слаби и нетрайни бои и двете.

Общи условия

Активация на акаунт