Модни тенденции в прическите. Тема 15

• 67 165
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
A къна? Сега май има повече цветове от едно време и не изтощава, ако това е главната цел. Иначе няма шанс да сложиш нещо, което да оцвети само белите коси.
Аз ако ви кажа, че вече не си харесвам цвета 😂 изобщо не знам какво искам..

# 451
A къна? Сега май има повече цветове от едно време и не изтощава, ако това е главната цел. Иначе няма шанс да сложиш нещо, което да оцвети само белите коси.
Аз ако ви кажа, че вече не си харесвам цвета 😂 изобщо не знам какво искам..
Ми то ако знаеше какво искаш, нямаше да си жена Joy

# 452
На мен ми е чудно всички ли жени или поне повечето ли след една определена възраст започват изсветлявят косите си? Какви са ви наблюденията ? Вярно,че на тъмна личат много белите коси, но пък не а някои не им отиват по-светлите цветове. Това ли е главната причина всички едва ли не да се изветляват? Аз като,че масово го наблюдавам това явление.

# 453
Моите наблюдения са, че когато започват да побеляват косите, жените са по-склонни да експериментират, защото приемат, че от онзи момент нататък ще се боядисват. Освен светли коси, срещам много червенокоси, с кестеняви, та дори черни коси, а последните години и лилави, и кичури в разни странни цветове, какво ли не

# 454
Обмислям да си поръчам бои, малко ме е страх да не ми седи като перука после косата😂

Какво трябва да е това? Нещо copper red& mahagony?
Гледам на лакме 7.46+ (интензивен кестен медно) и 7.49(червено медно), съвети?

# 455
  • В полите на Пирин планина
На снимките цветът е много красив, но не знам дали с тези бои се постига нещо подобно. А каква е основата?

# 456
Бях пускала снимки миналата седмица, всъщност седи много златисто, но не мога да го снимам хубаво, на всяка снимка е различен цвят..

# 457
Този невероятен цвят не бих го пипала! 🔥😍

# 458
  • Street of Dreams
Има голяма разлика между двете снимки. До коя искаш повече да се доближава?

Ако я боядисаш, рискуваш да изравниш цвета и да изгубиш омбре-ефекта, или поне да го намалиш.

# 459
Страхотен цвят! Какво не ти харесва?

# 460
От телефона снимките изглеждат еднакви.. не ме притеснява, че ще се изравни цветът, този в момента просто не ми харесва.
Сегашният се доближава повече до втората снимка - жълтеещо и за мен-грозно. Иначе като излязох от фризьор бях много доволна, не ми е тя виновна, че не знам какво искм..

# 461
Хибискус, много ти е хубав цвета. Направо прекрасен.

# 462
На първата снимка цвета е разкошен. И косата изглежда като естествена,небоьдисвана, много лъскава и здрава.

# 463
Момичета, дайте съвети с каква боя да направя показания цвят, аз не се харесвам и това е най-важното в случая..
Мис, тя косата ми е здрава, все едно не е обезцветявана, търпи всякакви манипулации, но проблемът е че цветът в по-скоро като на втората снимка..

# 464
Момичета, дайте съвети с каква боя да направя показания цвят, аз не се харесвам и това е най-важното в случая..
Мис, тя косата ми е здрава, все едно не е обезцветявана, търпи всякакви манипулации, но проблемът е че цветът в по-скоро като на втората снимка..
Аз лично съм много доволна от Лалме като покривност и блясък след това. Но имай предвид, че боите оцветяват доста по-тъмно от това на снимките. Аз с шестица, станах като тройка или четворка. И други са споделяли същото тук.

Общи условия

Активация на акаунт