Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 23 621
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Зайка_Байка, ако и двамата с таткото сте със зелени очи, то бебчето със сигурност ще е със светли очи. 2 рецисивни белега са равни на рецисивен белег и няма вариант бебето да е с кафеви очи 😀

# 121
Хахаха, Jamily, измислил го е твоя мъж Joy

# 122
  • София
Хахаха, Jamily, измислил го е твоя мъж Joy

Много е изобретателен Satisfied

# 123
Моят вчера каза, че се спекъл и нямало да може да затвори очи като се роди малкия.
Викам му "о, чудесно, щото аз планирам поне 5-6 часа сън в денонощието да си ги имам. Да съм спокойна, че ти ще си будуваш и ще държиш нещата под контрол постоянно" Joy

# 124
Моя си спи като пън Wink ама поне нощната смяна я поема той Wink

# 125
  • София
На мен пък ми каза, че като ме знае каква съм поспалана се съмнявал, че съм щяла да ставам. Обаче той и да ставал нямало какво да направи. Интересно е според него кой ли ще ни гледа бебето Satisfied Иначе той не е поспалив, а аз спя леко така, че си мисля, че все ще има кой да го отгледа това дете в пончото Satisfied

# 126
Моя нощем държи малкото, защото то не иска да стои в леглото или на дивана. Успокоява се само, когато той го държи.. малко ме е страх, че ще свикне така ама само времето ще покаже..

# 127
На мен ми дадоха много дрехи, дори не ми се налага да купувам. Всичко е много скъпо.
Каката имаше колики от 12 до 5 сутринта. Таткото се връщаше от смяна в 22и започваше дундуркане. Или я гушкаше до 5 и отиваше първа смяна на работа. Много ми помагаше.
Сънувах бебето в началото, винаги беше момче и наистина е такова.

# 128
  • Sofia
На мен пък ми каза, че като ме знае каква съм поспалана се съмнявал, че съм щяла да ставам. Обаче той и да ставал нямало какво да направи. Интересно е според него кой ли ще ни гледа бебето Satisfied Иначе той не е поспалив, а аз спя леко така, че си мисля, че все ще има кой да го отгледа това дете в пончото Satisfied
Не се бях сетила за пончо, но идеята е добра Joy Ние сме без климатик и е много топло вкъщи, а докато стане хладно, ще е израстнал до по-голям размер дрешки. Хаха
За съня, не знам как ще сме, ние спим леко, но недоспиването на мен ми се отразява вече много зле(от годините е). МП се кани да спи в хола, да можел да ходи на работа... Ама не знам, не ми се вижда честно Grinning

# 129
Аз минавам набързо да се отчета, минах днес преглед, продължавам да си стоя с 2см разкритие, а бебка се гуши на топличко. Предният път за първи път ме проверяваха за разкритие и ми беше доста болезнено и дискомфортно, но сега не беше. Явно просто като е за първи път и човек инстинктивно се стяга. Споделям,  може да е от полза на някого, че доста го мислих преди прегледа днеска Grinning

# 130
  • София
И на мен ми се отразява зле безсънието по принцип. Ставам много сприхава. Надявам се, че няма да се изпокараме, когато и двамата зомбясаме. МП също ми ги разтяга някакви как щял да спи в другата стая, но нещо не ми се нрави тази идея. Все пак се знам каква съм милостива и сигурно в един момент ще го пусна 1-2 нощи да се наспи Satisfied

Това с проверката за разкритие според мен зависи изцяло от доктора, който я извършва. Една позната така се беше наплашила, че много ще я боли, а каза, че не е усетила никаква болка и само дето я е било страх. Дано не ни се падат доктори с големи ръце Satisfied

# 131
И аз да се отчета от днес. Бях на тонове за пръв път в 35 г. с. На преглед обаче ще съм в петък, тогава ще я видим колко е порастнала и определяме дата за секциото. Искам максимално до термин да е, дано и тя е на това мнение.
Питах за хапчетата. Не си спомням кое момиче ме пита за Нат Аспин. АГ ми каза, че продължавам всичко до края на месеца - Магнерот, Нат Аспин, Малтофер (желязо), Актив мама. След това продължавам единствено с Клексан до секциото + 1 седмица май след това.

Отделно започвам антибиотик Аугументин, заради мъдреца и все пак ми каза, че по-добеият вариант е сега да се цепи и вади, защото после като се роди живот и здраве бебка, хем тя реве, хем аз от зъб. И за нея е по-зле да имам проблеми със зъбите, отколкото да се предприеме няквко действие.. Та сега почвам антибиотика и мисля следващата или по-следващата седмица да се подлагам на цепене и вадене на мъдрец.Инжекциите няма да са проблем, т. е. КЛЕКСАНА, докато Фраксито казаха, че е проблем, също така и Аспирина е проблем, но не и Нат Аспина. Та, това е от днес

# 132
  • Denmark
Само аз ли го жаля МП и планувам аз да се занимавам с бебо през нощта, за да спи той преди работа? 😄😄😄 Да се размисля освен. 😁
Надявам се да се кърмим на поискване, та ако се получи, ще ходим в хола с бебето и после обратно по леглата. Аз си правя планове, но мамите с опит колко ли ми се смеят на розовите мечти. 😄

Бях при акушерката и питах за раждането и тя каза, че нищо освен мои си дрехи ако искам да нося, но и че те могат да ми дадат иначе само журнала, който ми попълват. Всичко за бебето също имали. А, и да си взема снак да си хапвам 😁 мисля, че шоколадът си е задължителен. И че преди 4 см разкритие ще ме посъветват да си чакам вкъщи. Като цяло на теория всичко звучи супер, само че не знаем как ще протекат нещата. От това ми е най-напрегнато.
Ааа, и каза, че ако има кървене с контракциите е знак, че се получава разкритие.

Иначе всичко е нормално. Бебето в 37ма седмица е около 3000 кг, каза, че няма да е гигантско бебе.
Джеми, ти се притесняваше, че твоето върви голямо, но май си е съвсем окей за седмиците. Поне по това, което ми казват. 😊

# 133
Май само аз няма да взема шоколад с мен в болницата 😄 след раждането акушерката ми беше казала ако искам да ми донесат нещо за хапване, но да избягвам шоколада. Заради бебето ако ще се кърми.
В един момент недоспиването и коликите идва в повече и спираш да съжаляваш мъжът 😄 Пожелавам само послушни и спящи бебета.

# 134
Днес реших да се разходя повече... уж последните дни все в нас  оправям и викам малко навън да изляза...
Съжалих 200 пъти, като ме заболяха пак краката отвътре.....  исках да ревна на улицата ама като малките деца. Много ми стана  жал, не мога да мръдна ГИПС.Пролязих до една и пейка и се пооправих.
Минах през магазина да напазарувам, отново се издразних на хората. Не искам да съм център на вниманието , но едва се опазих да не ме изръга някой. Съобщиха, че се отваря още една каса и познайте.... през мен щяха да минат. Като на война съм с този магазин.
Темата с очите..... болна тема ми е. ММ е с кафяви, аз сини. Цялото ми семейство е с небесно сини очи- това е прекрасно ☀️ Много ми се иска да стане чудо и беба да е синеока или с пъстри очички. Дали е възможно? При всичките ми познати дечицата са с очите на бащата😫

Общи условия

Активация на акаунт