Просто споделям

• 4 562
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
Ти откъде разбра какъв тип човек е майката? От думите на едно дете?
Не подценявай детето (авторката). По-адекватно и зряло е от половината пишещи тук и го доказа.
Пък и е единствения пряк свидетел на историята.

Цитат
След 15-20 г. ще си даде сметка, че най-много дължи точно на майка си.
Какво по-точно? Майка й преследва собственото си щастие.

# 61
Какво трябва да направи майката - да си посипе главата с пепел, да отиде в манастир?

# 62
Не ми беше това въпроса обаче.

# 63
Ти откъде разбра какъв тип човек е майката? От думите на едно дете? След 15-20 г. ще си даде сметка, че най-много дължи точно на майка си.

Така ли? Ти това как го разбра? Момичето се е нагодило да не изказва мнение, за да няма скандали. Тя и моята майка така ми викаше като бях на 16, минаха 15-20, че и повече години, пък още не съм си дала подобна сметка.

# 64
Не ми беше това въпроса обаче.

Дори и това, че е стъпила на краката си, а не се е сринала, потънала в самосъжаление или наливайки се с алкохол като таткото, и това е добър пример. Животът продължава и не бива човек да се срива, особено щом в картинката има деца.

# 65
Цитат
След 15-20 г. ще си даде сметка, че най-много дължи точно на майка си.
Какво по-точно? Майка й преследва собственото си щастие.
А нима това е противозаконно, нечувано и ненормално? Колко години брак имате зад гърба си точно Вие за да говорите по този начин? Хората се срещат, влюбват се, живеят заедно, раждат им се деца. И се променят! Някои успяват да живеят съвместно до край, други -не. И майката и бащата в историята са все още млади хора, само те си знаят през какво са преминали и за какво са се карали. И да продължат по този начин да си пропиляват живота заради клишето "да не си разваляме семейството"? Всеки човек е преди всичко индивид и на сила няма нужда да живее с някой. Живота е твърде кратък, след като явно не могат да се помирят-по-добре да се разделят. Майката на авторката освен, че ѝ е майка, е и жена-не на бившия или настоящия си мъж, а за себе си. И има право на избор с кой да живее. Както и баща ѝ. И двамата имат само един живот и ако могат да бъдат щастливи-трябва да опитат.

# 66
Дори и това, че е стъпила на краката си, а не се е сринала, потънала в самосъжаление или наливайки се с алкохол като таткото, и това е добър пример. Животът продължава и не бива човек да се срива, особено щом в картинката има деца.

Тя гони мъжа си от семейното жилище и кани ефе-любовника си на негово място, при което за кратък период забременява. За какво сриване говориш?

# 67
  • France
И това е нейно право. Не живеем в арабска държава.

# 68

Тя гони мъжа си от семейното жилище и кани ефе-любовника си на негово място, при което за кратък период забременява. За какво сриване говориш?

А ти откъде знаеш чия собственост е домът? Хайде стига свободни съчинения!
Стига ми толкова.

# 69
  • Варна
Явно туширате жегата с водка или др.градуси. В моя коментар написах, че детето(сина ми) има нужда от баща и ментор. Интерпретациите ви са повече от странни. Отново се оплюва пристрастно мъжа. Майката може да е родила и от любовника си. Надявам се авторката да не бъде игнорирана, в новото и семейство. Момиче на 16г.не е наивно дете.
Philomena, докладвай я, защото някои си вкараха личните проблеми и фантазии в темата.

# 70
Твоите са странни. Можела да роди от любовника, ти чуваш ли се( четеш ли) какви ги редиш? Говориш за НЕЧИЯ майка, даже, не, не говориш, предполагаш, че има любивник в картинката. Това го заявяваш пред НЕЧИЕ дете? Изобщо, какво общо има това с темата на момичето?

# 71
Стига де. Ясно е какво е /била семейната конфигурация, момичето даде достатъчно инфо. Тя не иска от нас да сме арбитри кой прав, кой крив от родителите и. Трябва да си е добре и с двамата.
Пита как може да помогне на татко си - като всяко добро дете.

Общи условия

Активация на акаунт