СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 116
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.София
Милата ти баба,Хепи! (написах същото,като Звънче,та-трия)

# 556
Санака, вие с тая 164-та испанска сте на дъното в очите на бабите. Аз не бих споделяла ако детето ми е в 164-тата.

# 557
Толкова се радвам! На първо класиране пилето беше класирано в НТБГ - банково дело с френски език.
На второ 35то Немски, РЕ,ГЕО. Адски е щастлива и много се надяваше!
Момиче, бал 416.
И ние сме тук още от първо класиране, младеж с бал 419,5, записахме се директно, не сме ходили на второ, видя се, че за 73-то не ни стигат 10-на точки. Доколкото знам, в тази паралелка са и madkatt, и tania5678.
Знаете ли дали има Фейсбук група на осмокласниците 2020/2021?

Ние се придвижихме едно място напред до паралелката с БЕЛ, която ни беше повече на сърце заради литературата, така че се записваме тези дни. Ще следя с нетърпение за група, за да метна една осмокласничка натам Simple Smile
Нямаме търпение за новото училище!
И моята девойка е в същата паралелка, НЕ с Бел, доволна е, че мина напред/беше НЕ с Гео/, така че добре би било да се направи наистина една групичка😊

# 558
  • София
Санака, вие с тая 164-та испанска сте на дъното в очите на бабите. Аз не бих споделяла ако детето ми е в 164-тата.
Ужас! Добре че нямам жива баба. Scream

# 559
Отчет и от нас. С бал 405,5 оставаме и на второ класиране в 31-во с НЕ/АЕ. Девойката беше доволна и още след 1-во класиране, но с баща й настоявахме, че логистично е по-оправдано да се пробваме за 22-ро с АЕ/НЕ. Сега мирясах и няма да рискувам нищо за 3-то и 4-то, защото доводите й са убедителни, че не е все едно дали НЕ ти е първи или втори. Ще се счупи от път 5 години, защото ни е много далече като локация, но балът си е неин и изборите също.
Утре отиваме за записване и да се свършва с тая драма. Simple Smile

# 560
Има ли отиващи на трето класиране?
Определено има Simple Smile Ние не се класирахме дотук за желаните места от 1во и второ класиране, ще преосмисляме пътя Imp
И ние така...  Драмата продължава, аз съм изтощена.

# 561
  • София
Тя не го мисли, има трето, най-подобрено издание! Joy
Тия, като нас, с единствения шанс да му мислят... Joy

# 562
  • София
Аз се чувствам като нагорещен котлон, работил дълго време на 6. Ще мине време, докато се успокоя и спра да рефрешвам всичко възможно - МОН, бг мамма и мина на лятна вълна Stuck Out Tongue .

# 563
Слънчевата, твоето е в националното, какво по-висше училище от туй?

# 564
  • София
В националното, ама в хранително-спортната химическа индустрия,, при това с НЕ! 😂

# 565
  • Sofia
След като изчетох всичко обстойно е време и аз да се изкажа: честитоооо! Simple Smile

Много се радвам за всички, които си сбъднаха желанията! За останалите: аз също споделям, че всяко нещо е за добро! Повярвайте, ако всички се целят в една и съща мишена, кой ще се погрижи за останалите? Търсете своята пътека, пък ако ви е тясна, разширете я! Докато се полагат усилия, резултати ще има! Късмет и от тук нататък!

# 566
В националното, ама в хранително-спортната химическа индустрия,, при това с НЕ! 😂
О, разказвала ли съм ви случая как се прибирам щастлива след като са излезли резултатите от УАСГ и съм в най-високобаловата инженерна специалност  (която звучеше доста неблагозвучно ПГС и вече се казва ССС) и ме среща съсед:
Той: Къде ще учиш?
Аз: ВИАС!
Той: О, артистка!
Аз: Не, не ВИТИЗ, а ВИАС.
Той: О, архитект!
Аз: Не, инженер.
Той: Е, нищо, нищо...

# 567
# 568
  • София
Преди мнооого години, когато майка ми бива приета в МЕИ /сега ТУ/, съсед среща дядо ми и го пита: "Докторе, твоята дъщеря за какво ще учи?" Дядо ми казва: "Ще учи за инженер." "Еее, а моят син ще учи за главен инженер." Simple Smile

# 569
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахаха, жестоко Joy

Общи условия

Активация на акаунт