СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 958
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 080
Присъединявам се към съвета на Доди и дори и да можете да помагате, то за тезите и преразказите смятам, че си трябва учител( добър) ,който може да оцени/ прецени пропуските и слабите места и знае как да да извади максимума от детето.

# 1 081
Dodiela , Biserka_a , Благодаря ви! Значи не е неоснователно притеснението ми Pensive

# 1 082
  • София
Ами освен да кажа, че тази паралелка японски ще ударят абсолютния рекорд по  брой момчета - 8, евентуално 9, защото все още имаха едно незаписано... Simple Smile На излизане каза: Дано поне един кара DH.
За протокола (списъка на Бети) - момче, 18 СУ, японска паралелка Simple Smile

# 1 083
  • София
Тези пишат цяла година, няма опция да не стигнете до тях. Моето без курс и без книжките се справи с тезата (има 5 или 6 т).
Ми в нашето училище дори  не взеха правилата за писане на теза и са писали само на контролно и класно по формата. Моят се оправяше сам с някаква помощ от нас, без да сме  кой знае какви капацитети. Би трябвало да има пълен брой точки на НВО на тезата по груби сметки. Помагала за теза също не е ползвал.
green_dawn, на късмет да му е на детето  и щастливи 5години да изкара.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 18:21 от liani

# 1 084
Не знаех, че е толкова масово зле положението. Нашите редовно имаха тези за домашно и в час пишеха много. А вкъщи Ния решаваше само първа част на пробните. Тезата я сверяваше с отговорите отзад. Онова 150 тези само веднъж отвори и каза, че не е нейното. Но тя до последно не пишеше силни тези (максът ѝ беше 5т. и то само веднъж в Регалия) и не използваше тежки думи. Но пък в ключа на НВО също беше "лека" тезата. Изобщо не се споменаваше дори апосиопезата.

# 1 085
  • София
Ами масово е зле, да.
Ние поне късмет с учителката по БЕЛ имахме.
Сега като тегля чертата, там специално и без школа да бяхме останали, резултатът щеше да е подобен. Момичето всеки ден пускаше голямо количество материали за работа, изцяло във формата на НВО.

# 1 086
  • София
И ние записахме ФЕГ. НПМГ имаха към 15.00 часа само 3 свободни места в МАТ.  Всички други деца се бяха записали.
Бети, за протокола, момче, ФЕ/ИЕ.
Отивам да търся френската тема Simple Smile

# 1 087
Ей, то минало 6 часа. Стискаме палци за хубави свободни места! И дано утре ги публикуват по-раничко, че това напрежение вече е огромно.

# 1 088
В нашето училище, мечтаното за мнозина, не са написали нито една теза и нито един преразказ. Последните две седмици преди НВО правеха устно, през платформата за ДО, тестове по формата.

# 1 089
Дикси, забравяш и шест теста по формата по БЕЛ за следващия ден😀

Смея се аз, но ако не беше Дикси да даде рамо за учител по БЕЛ, щяхме да се омотаем сериозно.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 21:52 от Biserka_a

# 1 090
  • софия
Момичета, купих двете христоматии по литература. Снимах една и съща тема - Омир, от двете. Малко ми е трудно да преценя коя би била по-полезна. В Просвета има 4 стр. сравнителни таблици между светогледните идеи и литературата през 3те епохи, което в БГУчебник го няма, но в БГУчебник има повече произведения, отколкото са по задължителен списък.
БГ Учебник - 419 стр.
Скрит текст:
Просвета - 240 стр.
Скрит текст:

Купих и двете от борсата в НДК. Като нови са, супер много се учудих. Нямат никакви следи от ползване.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 19:26 от zvаnchе

# 1 091
  • Отвъд алеята зад шкафа
Супер за борсата! Аз толкова много работа имах днес, че чак сега сколасвам. Абсурд да стигна до там. Тя ще работи ли пак?

# 1 092
  • софия
Не съм питала. Може да звъннеш да ги питаш. Няма как да не работят, но не знам от кога.
Напълно подкрепям, че четенето от христоматията ще е достатъчно и от тази гледна точка тази на БГУчебник е по-добра, защото е по-разширена. Мога да снимам таблиците от Просвета и да ги кача в пощата, защото не е много ок да се мотаят свободно.

# 1 093
Малейй, искам ги и двете!( очаквам на Просвета утре)
Ще взема да дойда до вашата борса, Звънче:-)

# 1 094
  • софия
Малейй, искам ги и двете!( очаквам на Просвета утре)
Ще взема да дойда до вашата борса, Звънче:-)
Ела, ела, покрай борсата знаЙш ли к`ва друга хубава и приятна работа можем да свършим 🙃

Общи условия

Активация на акаунт