Напрегната обстановка

• 11 208
  • 239
  •   1
Отговори
# 60
  • Terra incognita
Кел файда като участва в домакинството, ама не дава и стотинка. Никой не иска хрантутници. Човек трябва да има малко усет за тия неща.

# 61
Тези неща е хубаво да се коментират при съвместно съжителство. Тя не каза с какво и дали взима участие, дали е разговаряно по въпроса. Възможно е да е някакъв неадекватен протест срещу издръжка.

# 62
За мен е нормално семейството поне да вечеря заедно. 23 ми е твърде късен час, но понякога работното време го налага, тук не са обяснени причините за часа. Но да у дома се вечеря заедно и точка. Ако някой е толкова прегладнял(обикновено аз 😂) прихапва една две бисквитки, солетки и вечеря, като човек със семейството. И да може да се каже, че вечеряме в определен час +/- 15 минути. Ако на благоверния сестра му реши да си поживее у нас няма да и се радвам ако ни в клин ни в ръкав ми се тропоса да "хапва". Ако е бременна разбира се няма и да си помисля да го правя на проблем.

# 63
  • Linz
Може и да дава някакви пари, но да е като принцеса вкъщи, което пак би могло да дразни.
Няма какво да гадаем, авторката трябва да се огледа и помисли какво поражда това напрежение защото храненето едва ли е основната причина.

# 64
  • София
Може да става дума за Рамазан Байрам. Не съм съвсем сигурна, но тогава по цял ден се гладува и чак вечерта се яде.

# 65
  • Terra incognita
Байрама май мина, а и нали каза, че обядват в 3.

# 66
  • София
Ама, грозно е да се бистрят чужди порядки на хора, живеещи в собствения си дом!
Направо си представям брат ми как ми натриса някоя и офейква - ще му я пратя с първия полет. Че и да ме говори кога и какво ям.
Той като човек с 5 мозъчни клетки няма да го направи, аз като с 10 ще кажа - О, на гости може, съжителство - не.
Всички са си лика - прилика в тоя турлюгювеч.

# 67
То е ясно, не е хубаво да съдиш хората по такива параметри. Ама ако наистина се сърдят, че не яде и тя в 23 ч. Ми странен ми е тоя час, ако си държат на него, хубаво, но не е най-небрежното време за вечеря, че чак да настояваш да го уважават външни хора.

# 68
  • София
Всячески се опитват да я изгонят деликатно, смисъл, тя да си тръгне сама Mr. Green
Обаче, не вдява ни от потропване, ни от хранителни издевателства.

# 69
И аз не бих си го причинила, но тя избяга отдавна и няма да ни каже защо е наложително да е там.

# 70
  • София
Да спестява за квартира на чужд гръб.

Ще се върне, ще разкаже, че са егоисти, как милото се е жертвал с грижи за мама, как сестра му я интересува само нейния гъ*, как те им провалят плановете и бъдещето.

# 71
  • София

Може, просто се чудя каква е причината за късната вечеря... Аз например в 3 вечерям. Sunglasses

# 72
  • София
Ако се прибират в 22 ч в колко да вечерят?

# 73
  • Paris, France

Може, просто се чудя каква е причината за късната вечеря... Аз например в 3 вечерям. Sunglasses

Аз пък в 16ч закусвам. Свят широк, хора всякакви и всяко домакинство си има порядки. На когото не му харесва е свободен да си иде.

# 74
Ако се прибират в 22 ч в колко да вечерят?
Ако обядват в 15 часа, надали се прибират в 23 ч. Или работят вечерна смяна някъде. На мен това ми прилича на съботно-неделна история, но авторката не иска да каже защо. Все едно странно е.

Общи условия

Активация на акаунт