НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 135

• 34 670
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
Кристиана, добре дошла и успех! Simple Smile
Донсита, те и на мен ми казваха как всичко ми е идеално- и кръвно, и КЗ "в норма", и ЩЗ, и бъбречни, и чернодробни, че и желязо/Б 12... Да, ама той инсулинът си действал подмолно, а желязо/витамини в норма не означавало, че са оптимални. Не е до оправдания, според мен, мен се опитваха да ме изкарат лакома и мързелива когато им казвах по 10 пъти, че не ям по много калории и, че не седя по цял ден на дивана... Simple Smile

# 376
  • sf
Аз им вярвам, защото наистина ям много и все боклуци. Само за закуска глътвах поне 4 филии. Чипс, вафли, банички...нямах спирка, а и с часове се търкалях по дивана.

# 377
Е, в този случай...да Simple Smile Аз говорех за слагането на етикет, че щом си дебел, значи задължително от сутрин до вечер ядеш и лежиш- има хора за които е вярно, но и мисля, че е и въпрос на това каква храна се яде. Например, познавам много хора които могат да преяждат с въглехидрати и "боклуци", но не и много които преяждат с пържоли (ама без вгх към тях за добавка)...Едно е да се изядат 5 вафли и съвсем друго е да се изядат 5 пържоли Grinning

# 378
Като си задействам лакомия режим мога и 20 вафли да изям за 30 мин само. И 5 пържоли наведнъж,даже ще са ми малко  Joy..И не се шегувам,на моменти съм ужасно лакома Joy.

# 379
И все пак, дори и да има подобни изключения, мисля си, че те не са болшинството. Simple Smile Аз мога да изпия 2 литра кока кола (макар че принципно мразя газирано- освен газирана вода)- не че съм го правила някога, но мисля, че бих се справила. Но не мога да изям 20 вафли за половин час, нито пък 5 пържоли. Никога не съм могла.

# 380
О,да!Аз съм безкрайно щастлива,че тази лакомия се отключва от време на време,че не ми се мисли каква сочна толумбичка щях да съм Joy.Даже от сега се чудя как ще бременея Joy.
Аз май 2л кола,не мога да изпия,но аз и не пия газирано от много години.Много рядко пия по чаша кола,като ми се пие нещо сладичко.

# 381
Имам позната която почти се хвали, че на ден изпива най-малко по 2 литра кока кола, а семейно (трима човека, едното е дете) изпиват по поне 5 литра... Flushed Отделно другите сладки неща Neutral Face А тя е и с диабет, Хашимото...и детето ежедневно яде в количества сладки и солени боклуци и отсега се вижда, че и при него има тенденция за много кила и заболявания в бъдеще. Sad

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 00:06 от dolce miele

# 382
  • Балчик
Е, като си говорим за възможности, де сте тръгнали с 5 пържоли и 30 вафли? Аз преди можеш да изям половин торта и една тавичка баклава сама. Срам ме е да си призная, но много сладко ядях.

# 383
Не знам как си представяте, че може да изядете 5 пържоли. За вафлите и колата вярвам, но не и за пължолите, освен ако не са някакви миниатюрки.

# 384
За колко грама пържоли си говорим... Аз сигурно ще мога. Anguished

# 385
ами едни минимум 150-200гр

# 386
Е, да, към кило месо няма да мога да изям вероятно. Зависи. Мъжът ми обаче като нищо би успял. Много ядат тези мъже.

# 387
Е за мъж е друго Simple Smile

# 388
Оооо, яла съм и повече от 5 големи пържоли с половин хляб. И после съм имала и място за десерт. И то не скромно парченце. Кутия сладолед, голям буркан течен шоколад си бяха обичайни похапвания за мен. И въпреки това до преди 25тата ми годишнина бях, като спица. Тогава правих инвитро, последвано от загуба и явно това обърка нещата при мен.

# 389
Сериозно? На едно ядене? Не го вярвам това. Не говорим за цял ден тъпчене.

То като е здрав човек, яде и не му се лепи и няма видими здравословни проблеми, докато в един момент системата сдава багажа и следват болестите една след друга. При някои по-рано, при други по-късно, но никога не е изведнъж както някои хора си мислят. Процесите си вървят тихо и подмолно.

Общи условия

Активация на акаунт