Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв вид хранителен режим се обсъжда в темата?
Какви са основните принципи на кето диетата?
Какви са примери за ястия, които хората споделят, че консумират в рамките на този режим?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв вид хранителен режим се обсъжда в темата?
-
Какви са основните принципи на кето диетата?
-
Какви са примери за ястия, които хората споделят, че консумират в рамките на този режим?
-
Какви са някои от предизвикателствата, които хората срещат при спазване на този режим?
-
Какви са ползите, които хората изпитват при спазване на този режим?
Иначе отначало отнасях изказвания как в никакъв случай не бивало да ям повече от две яйца на седмица, заради холестерола нали. Над година съм там, виждат ме че съм още жива и здрава и с яйцата, и без фафли и бисквитки през час, спряха да се чудят, спряха и да питат какво щяло да ми стане толкова ако си взема тоя път. Не че съм от най-стриктните ама сме над 10 души там и всеки нещо дъвче, изключено да приемам всеки път като ме попитат искам ли и аз.
). За варирането на кг е абсолютно нормално, та ти говориш за 200-500 грама, не за 2-5 кг! 
А и при моите кг мисля, че няма опасност от недохранване, аз си имам доста складирани мазнини...
Аз не тренирам яко- моето движение са дългите разходки (много ги обичам), игра на федербал с детето, носене на покупки
и понякога планк, клекове и малко гирички (500 гр са моите). Нищо прекалено. Не искам да си вдигам кортизола. Покрай метформина не можех да вдигам и тези гирички от 500 гр, защото ме боляха мускулите. Напоследък забелязвам, че тези мускулни болки отминаха.