НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 135

• 34 661
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Че ние сме като близначки Joy И аз обожавам брауни, шоко лава и всякакви подобни сочни шоколадови неща и сладолед Grinning Баници, бисквити, вафли не ме блазнят особено...
И аз, и аз
Ето го моето нещо
https://youtu.be/B4xLTxudelc
С по-малко печене, да тече шоколад от вътре.

# 436
Да, и аз обичам такива рецепти Heart

# 437
При нас в квартала имаме Gelato & Latte, уникален им е сладоледът, собствено производство (от собствено мляко и крави). Пуснаха наскоро кето сладолед, ами върхът е! Аз, дето не съм сладоледолюбител, преди много обичах техния. Сега като им опитах и кето варианта...фен съм. Мисля, че слагат съвсем мъничко стевия, изобщо не горчи от подсладител и се усеща интензивен вкус на сметана и ядки.

# 438
  • sf
Уф, потекоха ми лиги. Ще си забъркам за десерт малко рикота със заквасена сметана и брашно от рожков. Това след една свинска пържола с домат. Правих разбор на гардероба си и съм извадила любими мои тесни дрехи, да си ги гледам. 🤣

# 439
При нас в квартала имаме Gelato & Latte, уникален им е сладоледът, собствено производство (от собствено мляко и крави). Пуснаха наскоро кето сладолед, ами върхът е! Аз, дето не съм сладоледолюбител, преди много обичах техния. Сега като им опитах и кето варианта...фен съм. Мисля, че слагат съвсем мъничко стевия, изобщо не горчи от подсладител и се усеща интензивен вкус на сметана и ядки.
Е как не те досрамя да го напишеш това! Sob Joy

# 440

Здравейте! Къде се намира това? Издирвам всякакви кето ресторанти, заведения и т.н в София.

# 441
  • Пловдив
Ох, и аз мога да ям много Blush  Абсурд да изкарам с едно хранене напр.от 3 яйца..
Трябва да се стегна, че нещата около шкембето не са добре без дрехи Stuck Out Tongue Winking Eye
Иначе се забелязва, че не качвам и съм ок, ама...
На кантара хич не съм стъпвала и не искам. Просто трябва да съм стриктна.

Днес една колежка ми казва, че чела за това, че протеините съсипвали бъбреците.

# 442
Днес една колежка ми казва, че чела за това, че протеините съсипвали бъбреците.
Да, така е.

# 443
Все пак, идеята на режима не е да се прекалява с протеините...някой да ме поправи, ако бъркам.

# 444
В Изток имат сладоледаджийница и магазин. Напишете “Gelato &Latte” София и би трябвало да излезе. Не са кето заведение, обаче. Просто направиха опция за кето сладолед.
Моля, помогнете ми - освен в месото къде другаде има много протеини, че не ползвам калориен брояч, а ми се иска да не превишавам протеините.

# 445
Яйца, риба, някои извари може би, скир/скирела...но ако не ядеш протеин на прах или пилешки гърди май трудно можеш да превишиш протеините...Миоки май се "кахъреше", че не винаги успява да си докара достатъчно протеин...? Thinking

# 446
Нямаше ли и нещо от грах?

# 447
Всеки протеин на прах (от грах, суроватка или друго) би трябвало да е с много протеини. На мен не са ми част от менюто...

# 448
Е не, не консумирам такива прахообразни неща, освен електролити чат-пат. Яйца и месо обаче почти всекидневно. Млечни също много обичам и си хапвам.

# 449
Уф, потекоха ми лиги. Ще си забъркам за десерт малко рикота със заквасена сметана и брашно от рожков. Това след една свинска пържола с домат. Правих разбор на гардероба си и съм извадила любими мои тесни дрехи, да си ги гледам. 🤣

да не те отчайвам, но ще си ги гледаш дълго...
не смесвай млечни със свинско, не се отслабва така
и с брашно от рошков не се отслабва...

месо, риба, яйца... масло и зелени зеленчуци - това е мантрата

граховият протеин е алтернатива на соевия - т.е. химия
не че не може, но да е заместител на хранене, не добавка

Общи условия

Активация на акаунт