Тази серия за мен е на децата, честните и добри герои. Малките големи мъже Мемо и Ийгит недвусмислено показаха мнението си за Фериде. "Ако бях голям, щях да ти дам да се разбереш" и Емир беше нокаутиран от едно дете. Синът също недвусмислено показа кой му липсва най-много. Масал даде урок на Нарин, която от известно време беше забравила, че има отговорност към Синеочката, която я прие за своя майка. Не знам дали съм права, но не виждам особено съобразяване със спокойствието на децата в дизито, то не че съм съгласна и с нашенското престараване, ама поне недопускане на вредни елементи до тях не би било зле.
Много разумни и уравновесени думи на Джавидан. В крайна сметка, никой нищо не е искал да вменява на Емир, защо той си науми да се жени и отмъщава, само той си знае. Всъщност, слушайки Джавидан, си мислех защо човек трябва да изгуби всичко, за да го оцени по достойнство.
Elle, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и любов! 🍷🍀❤️🎶 И да знаеш, че пожеланията от Водолей за Водолей винаги се сбъдват! 🥰
До превод от мен! ❤️
....., май ще има поправяне на резултати....