Гледах само епизода от неделя вечер /3 сезон/ и то не целия.
Джавидан принуди Фериде с молби и сълзи да заведе детето, за да го види, докато е в болницата. Фериде я съжали и отиде, Емир едва не разбра, че се срещнаха. В крайна сметка се разминахв самата болница. Фериде бе твърде решена да му признае как се е озовала в конака, но не успя да се пребори със себе си. Беше повлияна от думите му, които дословно не можах да си преведа, но бяха в смисъл, че не е вярвал, че ще се довери отново на жена. В смисъл - благодари и за завръщането му към бебчо.
Хико, както му казват рускините, яко повярва на Сонгюл за "грижите" и нейната "човечност". Ойя успя да и натрие носа и да я изгони, но Хикмет бей я намери в бедняшкия квартал. Да не говорим, че във фрагмана за следващия епизод, обявява Сонгюл за своя жена след един бой с камъни, които изядоха от разгневени комшии. Голяма пародия! Изобщо циркът е пълен!
За Кемалови изобщо няма да коментирам. Психарката Кумру ги върти на малкия си пръст, всички тичат след нея, само Кемал мисли трезво, не и вярва и реши да измъкне Нарин оттам, но тя е абсолютна коза, без да се извинявам за израза. Няма такава глупава история! Пълнеж, пълнеж, но това, което се случва в трети сезон мина всякаква граница. Много олекнаха образите на тримата Тархун. Да не кажа, удариха дъното.
За новия сериал на Йозге. В деня на излъчването не го гледах, но днес си го пуснах и трябва да кажа, че тя ми напълни душата.
Играе добре, с удоволствие и лекота се справя. Естествено, че много от това, което видях ми напомня за определени маниери от играта и в Клетвата, но това е само първи епизод. Рейтингът е доста нисък. В труден ден е, със силни проекти, които вървят с висока гледаемост вече втори и трети сезон, сюжетът е с много клишета, но аз и пожелавам успех и дори 13 серии да излъчат - тя ще бъде още по-забелязана, защото наистина се справя добре, като за възрастта и опита, който има. На мен сериала ми допада, защото е на съвременна тема, много енергия и свежест струи от екрана, от тези млади хора и определено ще гледам и втори епизод.