Само информативно - ако неизживяните чувства не са по наша вина ?
И за срещи има време, сигурно... Няма цял живот да съм сама. Но пък и аз, като авторката много млада се омъжих и родих, не мога да кажа, че съжалявам. Имам си дете, завърших си образованието, а това с мъжа - е то си е Божа работа. Хората и на 50 години, след 20 годишен брак се развеждат, не мисля, че е до възрастта.
Когато най-много имаш нужда някой да те потупа по рамото и да ти каже, че всичко е наред - получаваш "Видя ли сега, аз казах ли ти ... ама защо така стана..." и т.н.

И малкия знае, че драма няма.
но е много важно да се съхрани взаимното уважение. Радвам се, че и вие сте успели. Абе била съм провокирана в много ситуации от бившия и семейството му, но като не поддам и отговоря с добро после ми е такъв кеф и се радвам, че пазя самоконтрол.
моето дете още е мъничко и ги приема по детски нещата, но и той си е като мен - малко по-обран в емоциите. Пък и детето като не е лишено от вниманието на някой от родителите, за мен всичко е 6. Винаги на събитията от детската присъстваме двамата, двамата организирахме рожденния ден и т.н. Ние се разведохме със споделено родителство, та нито единия не отсъства твърде дълго от ежедневието на детето.
Когато най-много имаш нужда някой да те потупа по рамото и да ти каже, че всичко е наред - получаваш "Видя ли сега, аз казах ли ти ... ама защо така стана..." и т.н.