Магията на изтока - тема 62

• 22 226
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
A Loving Husband не съм го гледала , помня че е в сипсъка на чакащите превод/качване . Сега пак проверих,  в моя ресурс е качен но непреведен. Ще проверя и на други места.

Казвала съм ти, но кой да помни, кой, кой, кой? Гледаш за субтитри на английски в subscene.
Сега разцъках и много приятна изненада - филмът е преведен на английски само преди седем дни.
Еее, трябвало да минат три години, че някой преводач да се сети. Значи ще почакаш още малко за Хироши Абе и Юки Амами в A Loving Husband.
Надявай се от онлайн-сайтовете, където гледаш, да го забележат скоро и да "лепнат" буквите на raw.
Ако ли не, сваляш си raw-версията от онлайн-сайтовете с най-обикновен video downloader за Mozilla, Chrome и пр., сваляш и английските субтитри и гледаш.

# 541
Е, ти взе най-класния мъж...
Joy Факт и го ожених за себе си.

Корейче ще игра е Лан в сериала на Амазон.

МоарейнД, ти все още имаш списък с любимци. "Старите кучета" повечето отдавна сме се отказали да водим такъв. ...
Отричам. Yum Аз съм вярна само на един.
Този който гледам в момента

# 542
Отричам. Yum Аз съм вярна само на един.
Този който гледам в момента
И аз!

# 543
  • MJF
Вероятно ще ме размърдат мен мързела така и да направя. Тез качващите може и след още 3 години да го забележат. Пфу.
Мерси Hug Hug

Бел и ти ли го изгледа?!
Smiley аз високо оцених двете кучета. Много се разваселих в началото с тях, защото всички реагираха като за много големи животни . Горките местни как бяха рахождани от двата песа като им вързаха каишки hahaha . После се очовечиха и ходеха хрисимо на кашка.  А и не бяха снимани като манекени, кучета си бяха на 100% Smiley

Tuon, не се бъзикай Naughty. При теб минимум са двама. Даже ги помня с тире. Тик- Вик
Wink

# 544

Бел и ти ли го изгледа?!
Smiley аз високо оцених двете кучета. Много се разваселих в началото с тях, защото всички реагираха като за много големи животни . Горките местни как бяха рахождани от двата песа като им вързаха каишки hahaha . После се очовечиха и ходеха хрисимо на кашка.  А и не бяха снимани като манекени, кучета си бяха на 100% Smiley
Да, канех му се още откакто Рос сподели за филма тук. О, да, кучетата забравих да отбележа, извинявам се. На афганска хрътка ми заприлича породата, но не можах точно да я определя.

# 545
  • MJF
Аааа сетих се и за още едни момент от филма който особено ми хареса/ ми бе симпатичен.
Скрит текст:
Когато Юри със сина си, приятелчетата му и единя пес проследиха свекървата и учителя ѝ.
Нещо такова е породата и според мен. Те хрътките се 1001 породи Smile

# 546
  • България
МоарейнД, ти все още имаш списък с любимци. "Старите кучета" повечето отдавна сме се отказали да водим такъв. Губим бройката, объркваме се, ставаме разногледи, губим си списъците...... Та така,  само присъединяваме нови и нови. Wink SmileSmiley
Даже и за актриси си направих. Аз от малка съм си подредена. Joy
Все ги намествам, размествам, подреждам по различни критерии, но най-ценното е че така намирам сериали, които ме интересуват.
В планирани имам само 270 и 80 изтеглени и негледани. Joy

# 547
Tuon, не се бъзикай Naughty. При теб минимум са двама. Даже ги помня с тире. Тик- Вик
Wink
Щях да отричам,но се сетих,че може да има доказателства из старите теми.
Така,чеее....вероятно съм ги гледала в този момент и за това съм ги обичала.Smiling Imp

Маорейн и всичките 280 сериала са само китайско фентъзи????

# 548
  • България
Е, не.
Само около 90 процента. Има и осем корейски и два японски. Grinning
https://mydramalist.com/dramalist/7814305/plan_to_watch

# 549
  • MJF
Watashitachi wa Douka Shiteiru завърши.
Хм, по-скоро критики имам към творческия екип за последния епизод от колкото похвали Thinking . Можеше спокойно да се вместят във времетраенето на предишните серии и да завършат подобаващо а те..... Доста прекалиха с мелодрамата, дотегнаха ми с матроната, ...
Скрит текст:
гътнаха Тераучи-сан а той заслужаваше да разбере и останалите факти за случките в тоз дом.
Бащата на Цубаки се оказа, направо ме напуши Mr. Green, някой 5-и след всички заподозрени. Въобщееее.
Прекалиха.  Физическия убиец на майстора съвсем пък неясен /измислен като герой ми остана.
Накрая поне след цялото опустошение и оставянето на Нао и Цубаки сами, взеха че ги събраха. Мелодрамата в един момент толкоз прекалена ми дойде, направо изсмукана от пръстите така да се каже, че чак мишока се задейства и попревъртя малко, то кървища , то ножове..... пък родителите на Нао без вина не виновни ами и мъртви ooooh!
Мне, не ми хареса накрая това заглавие Thinking а след 4 епизод беше съвсем добре.
Каста бе на ниво.

# 550
  • България
Помеждудругото гледам "Handsome Siblings" https://doramatv.live/legendarnye_bratia  интересно история, но тук изключително ме дразни "летенето" знам, че е типично за жанря уся, но толкова е хиперболизирано, че разваля удоволствието от бойната хореография.
От снощи мисля, защо ми харесват толкова "летящите" и се сетих.
Имам дежавю. Grinning
До преди 15на години често сънувах, че летя. Когато се бях запалила по темата за прераждането четох, че такива хора имат прераждане на други планети.
Явно гледайки такива сериали част от мен се чувства у дома. Joy

А сега сериозно.
Нямам идея защо толкова много ми харесват, но когато гледам фентъзита с летящи се разтоварвам.
В такива сериали мога да приема всичко за нормално, идеалните мъже, вечната любов, чистите души.
Красиво.
И голямата ми любов - Феникс. Heart

# 551
  • DE
Летящите от племето на крилатите ми харесват, но "летящите" бойци не Grin

Особено когато в ролята на краля им е Zhang Ruo Yun Heart Eyes

# 552
Когато чуя феникс в китайско фентази се сещам за Heart Eyes
Скрит текст:

# 553
  • България
Скрит текст:
Летящите от племето на крилатите ми харесват, но "летящите" бойци не Grin

Особено когато в ролята на краля им е Zhang Ruo Yun Heart Eyes
Ооо, тези със синеещите очи са идеални. Heart
Следващият сериал за гледане е този. Това  The Novoland The Castle in the Sky 2 ли е?
Когато чуя феникс в китайско фентази се сещам за Heart Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:

Кой е този?
Не го познавам. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Моят е по-хубав.

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 10:29 от МоарейнД

# 554
  • DE
Няма по-хубав от Барон, всички знаем Grinning а в розово  Sparkling Heart

Моарейн, "The Novoland The Castle in the Sky" 1 е. Две не съм го гледала нещо каста не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт