ОКТОМВРИйки 2020 - тема 5

• 35 477
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
Аз имах болезнени схващания при събуждане на пръсеца, но откакто пия Магнерот се реши проблема. Отляво на дупето и мен ме мъчи някакъв нерв, много ме болеше последните няколко дни, при раздвижване се оправяше, но застоя ли се малко на едно място и започвах да куцам. Сега отшумя всякаш. Ръцете ми се подуват като е топло навън и тръгна на разходка и висят надолу. Отдавна свалих пръстените, дори годежния, който ми беше голям и го затисках с халката да не пада😃 Краката ми отичат при заседяване на стол и като висят надолу, иначе при ходене са си добре. Все повече се задъхвам и изморявам и аз, и нищичко не ми се прави.

# 196
На мен краката ми отичаха в 6тия месец, не знам дали защото спрях да ям теста и боклуци, но в момента нищо не ми отича, много рядко в големите жеги и то разбирам само от чорапите! И спазми в краката нямам, но ръцете сутрин толкова ме болят, че едва успявам да си свия пръстите.

А и не ходете да пазарувате във Вис Виталис, много скъпо! Бях толкова горда, че съм намерила ваничка за къпане, която се сгъва, че изобщо не ми пукаше колко струва - 60 лв. Викам нормално е, сигурно са по толкова, същата вана в интернет 45 лв. И сега ме е много яд, че отидох в този магазин
Любче, аз съм същата, като теб. Сутрин много ме болят ръцете. Първите 5 Мин. някъде не мога да си свия пръстите. Майка ми си го обяснява с това, че преди бременността съм била много активна в работата. Там съм постоянно на крак и имам много движения с ръце и пръсти. Дали е така не знам, ама сега съм най-вече на вълна “ болки в кръста”. Бебо си натежава вече и аз каквато съм дребна си ме поболява повечко кръста, та си правя чести почивки. Започна да готвя или нещо друго и като усетя, че ме боли вече много и си седна за почивка и така.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 14:44 от Moni4ka2020

# 197
  • София
Ние пък много неща взехме от Вис Виталис и сме доволни от обслужването. Като сравнявах цените на някои стоки дори ми се виждаха по-евтини. Получавахме си и отстъпките. Каква ваничка взехте от там? Нашата не е сгъваема, със стойка е, вътре е и с шезлонг, който се маха + канче за поливане (бебо по-скоро ще си играе с него, отколкото ще го поливаме), става до 2-2,5г. и беше около 90лв. всичко. Имат някои доста скъпи неща, но ние сме ги избягвали. Взехме и 2 бодита и блузка на съвсем нормални цени по 7-8лв. Количката ни излезе с почти 200лв. по-евтино от други места. Кошарата ни също беше на промоция. И всеки път ни даваха доста мостри и на различни неща, които съм ги приготвила да се носят в болницата (мокри кърпи 2 пакета на Water Wipes, 3-4 мостри на крем за зърна на Лансинох, няколко пликчета за кърма и имаше и още, но за това се сещам към момента). Сега съм  набелязала и на бебо козметика от там, както и за мен за родилното, но другата седмица ще ги поръчам (пак се надявам някоя друга мостра да пъхнат Grinning ).

# 198
Пффф нищо такова 450 лв ни беше сметката с отстъпката, която си е стандартна над 400 лв 5%, като имаш предвид, че ваничката ми е най - скъпата покупка. [/img]
Освен това съм взела 2 шишета Авент аир фрее, 2 одеала, 1 чувалче за спане, 1 пееща играчка, контейнери за кърма - найлонови много са удобни (препоръчвам, има на Авент, Медея и Томи Типи),  4 муселинови пелени (2 големи,2 малки), 2 халадчета за баня, един комплект нощжички, гребенчета и т.н., 4 комплекта ръкавички, 2 пижами, 2 бодита, 2 протектора за матрак, 1 гъба за баня и 2 биберона.
Мостри йок...
Не знам на мен ли ми се видя скъпо, защото не очаквах или не знам, но пък за ваничката явно си е по-скъпа. Може би има определени стоки, които излизат по-изгодно. Някои от количките също бяха доста завишени, може би те не са официални дистрибутори и затова. Пробвах ергономична раница и след това сравних цените, същите им са като в интернет.
Ако на някой му се занимава наистина може да иде да разгледа и после да търси по-добрата оферта, време има.
А и като говорим пак за шопинг, да ви кажа бях ония ден в НМ има много сладки неща и са на изгодни цени и на допир са много приятни. А в един варненски магазин, за луксозни стоки на Mayoral има същото комплектче за изписване, като моте само че с разлика пак 10-15 лв. Така че ако някой си търси нещо такова https://www.facebook.com/KIDSfashionbg.online/
Ние пък много неща взехме от Вис Виталис и сме доволни от обслужването. Като сравнявах цените на някои стоки дори ми се виждаха по-евтини. Получавахме си и отстъпките. Каква ваничка взехте от там? Нашата не е сгъваема, със стойка е, вътре е и с шезлонг, който се маха + канче за поливане (бебо по-скоро ще си играе с него, отколкото ще го поливаме), става до 2-2,5г. и беше около 90лв. всичко. Имат някои доста скъпи неща, но ние сме ги избягвали. Взехме и 2 бодита и блузка на съвсем нормални цени по 7-8лв. Количката ни излезе с почти 200лв. по-евтино от други места. Кошарата ни също беше на промоция. И всеки път ни даваха доста мостри и на различни неща, които съм ги приготвила да се носят в болницата (мокри кърпи 2 пакета на Water Wipes, 3-4 мостри на крем за зърна на Лансинох, няколко пликчета за кърма и имаше и още, но за това се сещам към момента). Сега съм  набелязала и на бебо козметика от там, както и за мен за родилното, но другата седмица ще ги поръчам (пак се надявам някоя друга мостра да пъхнат Grinning ).

# 199
Desolina, аз имам такива болки в свивката и то точно в ляво. При ставане, при сядане, при завъртане, при определени упражнения е силно и пробождащо. Ако съм лежала, първоначално, докато се раздвижа, пак боли. Това си е тазова болка, познавам я

Хмм, явно наистина е само тазова болка. Аз си мислех дали нещо не съм разтегнала без да усетя при чистене или друго натоварване (въпреки, че нямам спомен да съм се преуморявала) , но щом и ти имаш същите оплаквания ще си знам. Ще чакаме да родим да ни мине или други болки да излязат на преден план 😂

# 200
Хмм, явно наистина е само тазова болка. Аз си мислех дали нещо не съм разтегнала без да усетя при чистене или друго натоварване (въпреки, че нямам спомен да съм се преуморявала) , но щом и ти имаш същите оплаквания ще си знам. Ще чакаме да родим да ни мине или други болки да излязат на преден план 😂
Тогава няма да имаме време да ни боли, така че сега да си помрънкаме 😂😂

# 201
Да дам отчет за вчерашния си преглед - 32 г.с.+6 бебо е ~2100 гр. Молко бил напред, важното е, че се е обърнал главично. Поне за сега е в тази позиция и дано така да си остане.
Мен таза ме боли от месец-месец и половина вече. От скоро получавам и изтръпване на пръстите на ръцете сутрин. Като се раздвижа - всичко си идва на мястото.

# 202
Здравейте, какво одеалце или пелена сте приготвили за изписването..не мога да открия нещо, което да ми допадне..

# 203

Ето такова мисля, само че друг цвят

# 204
  • София
Нашето е памучно, ето това голямото динозавърче:

Само се чудя дали да взимам всички неща за изписването. Одеялцето не е тънко, не е и дебело, но пък бодито е с къс ръкав + камизолка. Засега ще е това, ако виждаме, че ще е хладно/ветровито време ще вземем някакво по-дебело.

# 205
Аз взех бяло, памучно одеялце, от най- тънките. Средата на октомври по прогноза го дават около 20-22 градуса, а може и по- рано да се появи бебока.
Така като гледам май повечето бебчета след 30 г.с. вървят малко напред, нека са здрави и пухкави.

# 206
  • София
Одеало не съм взимала. То края на септември, началото на октомври си е топло още. За изписването съм взела боди с къс ръкав и памучен гащеризон.
Девойката беше около 1,5 кг, преди 2 седмици, което било добре за 30та седмица. Но тя си върви няколко дена назад от самото начало.
Аз почнах доста да качвам килата. За 10 дена кило, а не съм променяла храната или количествата. Но каквото такова, ще го мисля като родя Satisfied

# 207
  • София
На 10 дена - кило в трети триместър си е като по учебник / апликация Grinning
Дават го 400-450гр на седмица от седми месец.
Аз скоро ще спра да се меря Cry

# 208
  • София
На 10 дена - кило в трети триместър си е като по учебник / апликация Grinning
Дават го 400-450гр на седмица от седми месец.
Аз скоро ще спра да се меря Cry

Знам, но си е стресиращо Satisfied Май ще спра и аз да се тегля вкъщи. На консултациите е достатъчно.

# 209
  • София
Нашите пиранки вчера в 29+5 бяха по 1500г, растат, та пушек се вдига Heart

И аз се включвам в лежащата група. Усещанията се оказаха верни, шийката се е скъсила, щото вече тежат. Освен това едната е обърната седалищно и си ме рита яко. Имам доста контракции. От снощи съм в болница и ми вливат системи, днес вече май съм по-добре. Така че стискайте палци да ги задържа по-дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт