Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 45 352
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Днес ми предстои първи преглед след трансфера. Като сутринта пуснах да видя стойностите на HGC-то и както винаги, при тия рамус, сигурно пак имат техн. проблем - все още няма резултати и никой не отговаря в кол центъра. Ще ми се пръсе сърцето. Проверявам като луда на всеки 5 мин.

На мен ми обясниха,че излизат късно,защото хората,които застъпват нощна смяна,качват резултатите.(итаче са готови още през деня)..и то по азбучен ред по райони...

# 196
Днес ми предстои първи преглед след трансфера. Като сутринта пуснах да видя стойностите на HGC-то и както винаги, при тия рамус, сигурно пак имат техн. проблем - все още няма резултати и никой не отговаря в кол центъра. Ще ми се пръсе сърцето. Проверявам като луда на всеки 5 мин.

На мен ми обясниха,че излизат късно,защото хората,които застъпват нощна смяна,качват резултатите.(итаче са готови още през деня)..и то по азбучен ред по райони...
Сигурно е така, щото ме попита от къде съм. Явно ще разбера на прегледа дли всичко е ок или не...

# 197

Сигурно е така, щото ме попита от къде съм. Явно ще разбера на прегледа дли всичко е ок или не...
Ще бъде наред ,разбира се🥰

# 198
Момичета утре ще ми е 11 ден от трансфера на 5 дневен,дали ще е сигурен резултата или пак трябва да пускам да видя дали нараства.Дали да чакам до събота ?

# 199
Мара, аз бих пуснала.
Късмет на чакащите🍀🍀🍀

# 200
Днес съм разбита,всякакви индикации изчезнаха,май отивам за тест ,притеснявам се ,ако излезе стойност как ще я тълкувам.Аз съм сигурна ,че е нарасла от неделя ,ама дали е отговаряща за дните ми.Днес е 11 ден,на 5 дневен ,което е като 16 ден след оплождането .При нормално зачеване вече е нормално да има бременност.

# 201
Пускаш кръвен,  ще се разчете и разбере, и да го мислиш, няма да разбереш без кръвен.

# 202
Да ,усещам ,че нещо се случи.До вчера имах всякакви признаци ,дори лошо и виене на свят .Днес съм свежа и само в нерви ,отивам.

# 203
189 Чхг на 11 ден на 5 дневен ,не мога да повярвам .Сега това добре ли е ?В неделя беше 30 .

# 204
  • София
Супер е, браво Мара след толкова години борба най после Flowers Hibiscus
Пожелавам ти успешна бременност и много радостни мигове, заслужаваш го след всичко през което премина  Flowers Four Leaf Clover Gift Heart Hands Pray

# 205
Благодаря ви за подкрепата .Да се надяваме да продължава така да си расте,дано Бог благоволи!🎀🎀🎀🎀

# 206
Страхотни новини! Желая ти успех. Лека и безпроблемна бременност и успешен финал ♥️
189 Чхг на 11 ден на 5 дневен ,не мога да повярвам .Сега това добре ли е ?В неделя беше 30 .

# 207
Честито и от мен, силно стиснати палчета всичко да е наред до термин 🙏 ❤️

# 208
  • София/Севлиево
Марче,идеално е.Успех ❤️❤️❤️

# 209
Пак съм аз ,появиха се болки като повреме на цикъл ,пих няколко нош па и мажнезий ,но не се махат.Май наистина си усетих нещо сутринта и затова хукнах ,възможно е сега да спада ,това е .До сега имах болки ,спазми ,но не такива както сега ,по тъпи.Ще потърпя и в събота ще си каже.

Общи условия

Активация на акаунт