Дългото чакане след трансфер-тема 85

• 46 384
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ох и аз съм свикнала на разходки, ама сега пазя леглото. Казаха ми да не ставам поне 7 8 дни. 😔😔😔
Никога през бивота ми не съм лежала толкова много.
Дано да е за хубаво, и още ще лежа ако трябва 🍀🍀🍀❤

Ася стискам палци 🍀
От 5 трансфера на 3 лежах - отрицателни тестове. На 2 не лежах и забременях и на 2та. Движението подобрява кръвоснабдяването в малкия таз и подпомага имплантацията.

# 271
Оо да четох такива истории.
На мен ми е първи Нандин, дано успешен.
И като новобранец си слушам доктора и преглъщам ☺☺☺

# 272
Zuziza
6 ден вечерта направих и се появи бледа втора черта. На 7 ден сутринта направих и нищо. Тестовете са престо. Тази сутрин беше 8 ми ден и от страх не съм направила. Мисля утре сутринта в 9 ти ден да направя още едно пресно да видим какво ще покаже. От колко години се опитваме за първи път ми се случи такъв резултат, първия тест имаше черта-вторият нищо. Ти как си направили уринен

# 273
Asya92 да, преди малко

Отрицателен

Когато бях с биохимична след дъщеря ми, на 7 ден имаше втора черта

# 274
  • Варна
Здравейте, ако няма трансфер, пак ли е необходимо да се приема утрогестан след пункция?

# 275
Здравейте, ако няма трансфер, пак ли е необходимо да се приема утрогестан след пункция?
Neli___, аз пия Дуфастон  10 дни /3*1/ и след това идва нормален цикъл.

# 276
Момичета тази сутрин си направих тест престо и няма втора черта. Днес ми е 9 ти ден след ЗЕТ.
Имам два трансфера, и престо винаги на 7 ден отчиташе втора бледа черта. А сега 9 ти ден и нищо.утре съм на кръвен, поне ако няма нищо да спра лекарствата

# 277
Ооо Ася, стискам палци утре кръвният да те изненада 🍀🍀🍀❤

# 278
Asya92 и аз съм така

Утре рано ще отида за тест

# 279
Момичета аз си чакам прегледа ,но много дълго ми се стори ,а и от няколко дни нямам никакъв симптом ,много се притесних всички ми казват да се успокоя и да си дочакам ,а до вторник има 5 дни направо незнам.Моля ако някоя минава през същото да сподели.

# 280
  • sofia
Mara123 изчакай си прегледа и не се тормози излишно Simple SmileЗнам че е трудно, защото и аз минавам по същият път и   нямам никакви симптоми и си задавам въпроса дали всичко е наред.Ходя на прегледи през 10-12 дни,които ми се струват цяла вечност и сякаш времето е спряло.
Момичета аз си чакам прегледа ,но много дълго ми се стори ,а и от няколко дни нямам никакъв симптом ,много се притесних всички ми казват да се успокоя и да си дочакам ,а до вторник има 5 дни направо незнам.Моля ако някоя минава през същото да сподели.

# 281
Не си сама Mara - май всички сме така. Аз преди първи преглед не можах нормално да спа,един ден сънуваш кошмари, други се успокоявах. После видях моята точица и всичко уж се оправи. Но после чаках и втори преглед, да видя пулсиране и пак бях на същото - много се притеснявах и едвам издържах. Вчера видях на ехограха и как пулсира и пак уж се поуспокоих, но не знам за дълго ли. Чакам си следващия преглед чак на 14.09 и пак го мисля. Предполагам,че до 3-4 месец ще съм така. А и времето ми минава много бавно....

# 282
После ще са първа морфология,  втора...дали ще се износи, как ще се роди...няма как, все ще има тревоги, но и радост, затова търпение и хубави мисли, наложете си го!❤

# 283
Аз за знам ,че се е закрепило натам май ще ми е по спокойно.Лошото е ,че съм по вкъщи и по трудно се минава времето.

# 284
Спокойно момичета, днес бях на 2ри преглед, въпреки че чухме сърчице в събота, днес док потвърди, тупти си, нормално е всичко, станало е цял 1 см 😁
Аз съм в 7г.с.+3 дни и нямам никакви симптоми ама нищичко разбирате ли, може би една идея да ме наболяват гърдите, нито ми се гади, нито ми се яде чувствам се съвсем нормално. Не търсете симптоми и не се плашете от липсата им🤗❤️

Общи условия

Активация на акаунт