Спирала за мигли - тема №20

• 56 450
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Тая грешка с подрязването на мигли не я прави. Аз се подрязвам от време на време, после бетер шиле изглеждам. КОлкото и да гледам връхчето само, после стои отрязано ...и много смешно. Аз пък си режа моите, че са дълги и ми опират в очилата и хич не се хваля. Лазят ми по нервите лятото. После пък месеци минава не пониква това чудо или поне същата форма да докара. Много харесвам къси и извити мигли. Но кой каквото си няма.

# 586
Sl, Vanesa, благодаря ви за споделеното. Потърсих тази нощна маска на Мейбълин, но не я открих. Има ли я изобщо в БГ??
Като ми свърши серума на Нанолаш ще пробвам с рициново масло. Забелязвам обаче, че самите връхчета на миглите са много изтъняли и дори леко се завиват. Със спиралата ги оправям, но ме дразни това и се чудя дали да не ги отрежа с една малка ножичка Simple Smile
Това е защото много са порастнали от серума. Почивки правиш ли? И подкрепям Vici, не ги режи.

# 587
  • Бургас/Пз
Вики, благодаря, и моите опират в очилата, ама аз много им се кефя. Точно къси и извити, бяха моите, но хич не ми харесваха.
Ния, от 2 месеца го ползвам всяка вечер, още не съм приключила първата опаковка. Мислех като я приключа, тогава да направя малко почивка.

Момичета, какво мислите за цветните спирали. Аз съм с тъмно кафеви очи и се чудя нещо в зелено дали няма да им подхожда??

# 588
Ани, зелена спирала ще движи на кафяви очи. Всъщност, почти всякакви цветни спирали отиват на кафяви очи, особено тъмни.
Ако миглите ти са били извити и преди Нанолаш, след него ще се извият още повече. Моите се извиха навътре, сега борбата е да ги изправям, порастнаха ми маааалки и дразнещи мигли и до слъзния канал. Не е готино, направи почивка към 3тия месец или ако виждаш, че са тръгнали много буйни 😁

# 589
  • някъде под слънцето...
И на мен ми излязоха подобни " нежелани" мигли в слъзния канал и които махам, още щом се покажат .

# 590
  • Бургас/Пз
Може ли да ми препоръчате бюджетна цветна спирала??

# 591
  • София
Vivienne Sabo ми вършат чудесна работа. Имам синята и лилавата. Бих искала лилавото да е малко по-тъмно, но и това ми е съвсем добре.

# 592
  • Бургас/Пз
Vivienne Sabo ми вършат чудесна работа. Имам синята и лилавата. Бих искала лилавото да е малко по-тъмно, но и това ми е съвсем добре.
Харпи, благодаря, тази ли е https://shop.lillydrogerie.bg/vivienne-sabo-cabaret-premiere-spi … la-04-violet-9-ml

# 593
  • София
Да, Ани. Тези са. Запазват чупката на миглите, удължават ги, не работят много откъм обем, цветовете не се наслагват френетично, но се забелязват. За парите си, са доста добре.

# 594
  • София
Може ли мнение за тази спирала

# 595
Здравейте дами, обожавам спирали и ФДТ,не мога да коментирам всичките които съм имала без чет са.Като цяло от постоянната употреба миглите са ми доста изтощени, но въпреки всичко се държат прилично. Включвам се да изкажа разочарованието си от Lancôme Grandiose от този бранд съм очарована от моделите Hypnose и Hypnose Drama, но този Grandiose, ме разби. Понеже съм за пръв път Мама от 3 месеца и предвид положението се гримирам доста рядко. Ще се радвам да споделите, аз ли нещо не мога да се справя с тази спирала или наистина си е кофти модел. Миглите ми седят сякаш съм със спирала паднала ми се от (Пшеничени пръчици с награда).

# 596
Аз съм ядосана на Lancome Idole. Не знам по-глупава спирала дали съм си купувала някога. Добре че взех травъл размер. От сайта им я взех, че имаха 30% намаление. Мъчих я няколко дни и я изхвърлих директно да не я гледам. Все едно нищо нямам на миглите си. Повтарях, потретих, 4-5 слоя сложих. Нищо. Като беЗцветен крем. Че и за работа закъснях да се занимавам. Но за сметка на това, както нямам нищо на очите си, цялото ми лице беше засипано с натрошено. Голяма глупост.

# 597
И мота Grandiose е тръгнала към коша за боклук, чак не ми се вярваше, че Lancôme биха си развалили така спиралите. Благодаря ти, Vici75 за споделеното мнение така поне, да не мисля, че аз нещо не я поставям както трябва, но  ефекта е точно както си го написала.Въпреки че са различни модели.

# 598
Е че какво да не му поставяш не правилно? Спирала като спирала. Такива са. При мен всички маркови ли да ги нарека са все така. И за тая знаех че няма да ми хареса, ама айде подлъгах се. 9$къде не съм дала. Поне дарих за деца болни от рак. За това не съжалявам поне.

# 599
  • Sunshine state
Аз съм пизлвала само Хипноуз на марката и ми хареса много но 20 и кусур долара не ми се дават, че това е почти вс месец., та си ползвам Мекбълин чинно. 😆

Общи условия

Активация на акаунт