Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, подариха ми ваучер за Дъглас/Бюти зоун, бихте ли ми препоръчали хубав овлажняващ крем със серамиди, както и най-добрият околоочен, за който се сещате от там - боря фини линии и подпухналост под долния клепач. Не съм ползвала марките, които се предлагат там, затова ще съм ви благодарна да ме упътие. На 37 съм, суха кожа (понеже ползвам третиноин), иначе преди ми беше смесена.

Благодаря ви предварително!

ПП
На тези съм хвърлила око засега, ако имате впечатления?

Точно този околоочен крем на Клиник е най-добрия като съотношение цена-качество, който съм ползвала в последните години, смея да твърдя. Бих взела смело.
ЕЛ имат добри околоочни продукти, но цената им е поне двойна. Герлен също имат хубави, но там цената е от ранга на Сисли. Кларанс - харесвам ги и ползвам доста техни неща, но околоочните им кремове са слаби и не си струват.
За крема за лице - избраният от теб не е лош вариант, може да погледнеш и хидратиращият на ЕЛ. Идея по-добре е при мен,но това е доста относително. При мен като цяло 90% от хидратиращите кремове правят адски кир ефект и не съм критерий в това отношение. My Clarins е серия за съвсем млада кожа, не лоша - пробвала съм почти всичко от нея май от подаръци към покупка, но не бих купила. За статистиката - 44 г. с нормална към суха кожа, чувствителна.

Имай предвид, че отстъпките не важат за покупки с ваучер. Питай и в магазина, но пазарувам основно там и съм почти 100% сигурна. Можеш да си го ползваш смело още сега.

Като цяло не вярвам в идеята, че кремовете за очи са нещо супер по-специално от крем за цяло лице. Не че не купувам кремове за очи, но си е от глезотия. Един хубав крем става за навсякъде, вкл под очите. Както и обратното. Ама пусти маркетинг 😀
Аз също мислех така и доста години не купувах околоочни. Не съм сигурна каква точно е разликата - по-слаби и неароматизирани са май. Имам нечовешки чувствителни очи, с тъмни кръгове и торбички, които се зачервяват страхотно и подпухват от нищо, плюс изключително сух околоочен контур. С подходящ околоочен разликата при мен е доста осезаема.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 23:28 от Light Beam

# 526
Да, от тази гледна точка е така за околоочните.
 Също ако за цяло лице ползваш някой по-агресивен ексфолиращ крем.

# 527
Понеже съм жена с много лабилна психика, не стига че въртя сто продукта за лице и очи обаче не издържах и напълних кошницата - EL advanced night repair нощния серум, серума за очи и крема за очи, EL supreme light+ крема, EL resilense дневен и нощен ( много се вманиачих по Estée Lauder напоследък), ще дам отзиви като ги пробвам. И ако случайно настъпи ядрена война и остана без крем забърсах на galenic (ползвала съм много тяхни продукти и продължавам) крема de excellence и лосиона aqua infiniti бях позабравила действие му невероятно.

# 528
  • София
Моля за мнение за Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex или за гела от същата серия.

# 529
Light Beam, благодаря. Ще си го ползвам още сега Simple Smile

Иначе и моите очи са чувствителни и почват да сълзят дори от повечето околоочни кремове, така че другите не са вариант.

# 530
Понеже съм жена с много лабилна психика, не стига че въртя сто продукта за лице и очи обаче не издържах и напълних кошницата - EL advanced night repair нощния серум, серума за очи и крема за очи, EL supreme light+ крема, EL resilense дневен и нощен ( много се вманиачих по Estée Lauder напоследък), ще дам отзиви като ги пробвам. И ако случайно настъпи ядрена война и остана без крем забърсах на galenic (ползвала съм много тяхни продукти и продължавам) крема de excellence и лосиона aqua infiniti бях позабравила действие му невероятно.
И аз чакам отзиви за кремовете на Есте Лаудер.
За Галеник подкрепям, в момента съм с този - перфектно свеж и озаряващ и с лосиона infiniti
https://aptekamedea.bg/galenik-difyuzor-do-byute-krem-za-litse-50ml-v1.html

# 531
Понеже съм жена с много лабилна психика, не стига че въртя сто продукта за лице и очи обаче не издържах и напълних кошницата - EL advanced night repair нощния серум, серума за очи и крема за очи, EL supreme light+ крема, ............................
Всички тези са от любимите ми продукти, които поддържам постоянно. Light крема е много хубав за топло време. Resilense не ми допаднаха особено - хем тежат и мазнеят, хем с недохранена кожа си оставах. Не мисля да повтарям.

# 532
Понеже съм жена с много лабилна психика, не стига че въртя сто продукта за лице и очи обаче не издържах и напълних кошницата - EL advanced night repair нощния серум, серума за очи и крема за очи, EL supreme light+ крема, ............................
Всички тези са от любимите ми продукти, които поддържам постоянно. Light крема е много хубав за топло време. Resilense не ми допаднаха особено - хем тежат и мазнеят, хем с недохранена кожа си оставах. Не мисля да повтарям.

Моят фаворит на EL е Time zone, също серума Advance night repair. Също на Clinique -Smart

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 23:25 от happy doc

# 533
Здравейте,
Препоръчайте ми какво да изпозвам, не съм много разбираща на тема козметика. На 30 съм, въпреки че изглеждам по-млада, но не съм ползвала досега кремове за бръчки, а само хидратиращи, от Бюти Зоун ми казаха, че добрата хидратация ми е достатъчна на този етап. не знам дали е така.
Ще препоръчате ли хидратиращ добър крем-кожата ми е нормална към мазна и с несъвършенства. В момента ползвам Vichy- Normaderm, наистина ми заличи доста пъпки, но не е кой знае колко хидратиращ. Много съм доволна от Clinique - Moisturize Surge, но ми се иска да сменя.
Ами нещо за първи бръчки нощен крем примерно? Идеи?

Благодаря на всички! Прекрасна темичка Simple Smile

# 534
Момичета, имате ли мнения за някой от тези кремове? Искам да изпробвам нещо ново.

# 535
merry_100, може да разнообразиш и с нещо от Re-Boost или MULTI-ACTIVE сериите на Clarins. Multi-Active са за тази възрастова група принципно, не са никак лоши.
Niveli, между другото и аз поръчах абсолютно същите продукти, без серума за лице само, че още ми е почти пълен сегашния...... Два дни се въздържах, защото имам много неотваряни продукти, но при цените на Нотино в момента, не се сдържах.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 15:45 от Light Beam

# 536
  • Пловдив
И моята препоръка е за MULTI-ACTIVE на Clarins. Докъм 38 години ползвах дневния крем и страшно го харесвах.

# 537
И моята препоръка е за MULTI-ACTIVE на Clarins. Докъм 38 години ползвах дневния крем и страшно го харесвах.
Уникален крем,също и нощния от същата серия.Ползвах ги до към 38 г.

# 538
  • при моите деца .....
Идвам с молба за препоръка за бюджетен крем 40 +, смесена кожа.
Много харесвах на Арома 40+, но е спряна серията.

# 539
Идвам с молба за препоръка за бюджетен крем 40 +, смесена кожа.
Много харесвах на Арома 40+, но е спряна серията.

От бюджетните харесвах на Лореал...имаше един трипълекшън със серамиди, чудесен!

Общи условия

Активация на акаунт