Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 354
  • 864
  •   1
Отговори
# 540
  • София
И много успешно може да са я излъгали. В личните контакти, тъй като обичайно човек общува в ограничена среда, вероятността за попадане на мошеник или нещо по-лошо е по-малка. Все някой познава някого в личните контакти, особено ако е чрез приятелски кръг, колеги или занимания, на които са хора в горе-долу един и същ състав.

Жените сме патици, когато става въпрос за любовни отношения, така че дали е постигнала кариера или не, не е никаква гаранция, че ще разпознае. При личните запознанства се минава на друга предавка, защото играят емоции, желания и всякакви нафантазирани неща.

# 541
  • Пловдив
Има безброй случаи на психопати престъпници, които са се подвизавали неподозирано в продължение на години сред роднини или в службата. Затова, нека не се прибързва със заключенията къде е по-безопасно да се запознае авторката. В службата може и да познава някои съдружници малко по-добре, обаче в чисто работни отношения и това няма нищо общо с факта какви са тези хора в останалото време.

# 542
А защо изобщо трябва да го търси този мъж? Винаги съм се чудела на това женско мислене - търси се мъж и за целта се правят стратегии, записваме се на фитнес, на танци, на круизи.  А в повечето случаи хората си намират партньор от близкото обкръжение - служебна среда (колегиална, браншова) и приятелски кръгове (отишли на парти на приятели и там се запознали), разни неформални събирания. Това е установено най-научно статистически. Останалото са глупости от женски списания и пишман.-психолози-коучове.

Обикновено е така,Анди.
Аз не съм се затворила,но за две години от както съм сама.Не съм срещнала мъж - разведен или ерген,който да не иска деца .
Какво остава за симпатии и друго.
Та ако и при авторката е такова положението.
Да чака ли?

# 543
  • Пловдив
Има и нещо друго. При така зададения въпрос даже и да заслужава жената да има семейство, то живота не е справедлив и да няма никога семейство.

# 544
Марина, ти не си остаряло момиче, а жена в прекрасна възраст. Все тая какво ти казват. Аз съм на 30 и неотдавна се омъжих. Аз също развалих един годеж. Сега съм много повече Аз, отколкото на 25, а съм убедена, че след 5 год. ще съм най- добрата си версия. Никакво значение няма мнението на околните.
Разбий навика, както казват сега -“ излез от зоната си на комфорт”. Дай малко живец на дните си.
 Всъщност напоследък, освен треньора по плуване, да си “ хвърлила око “ на някой мъж? Какви мъже харесваш, какво те привлича?

# 545
Е какво му е на треньора? Те семейства не създават ли? Ако стане неудобно, ще прекрати курса/ отиде при друг треньор. Що да не пробва?

# 546
Незнам какво му е, не съм го виждала Grin , но няма да откажа. Питам за потенциали в ежедневието, какво й допада.

# 547
Е какво му е на треньора? Те семейства не създават ли? Ако стане неудобно, ще прекрати курса/ отиде при друг треньор. Що да не пробва?
Защото е претеглила, че минусите и рисковете надвишват плюсовете и шансовете. Това е нормално.
Честно казано, оставам с впечатление, че за повечето участници в темата авторката явно не е помислила за всички варианти, дори не и за повечето. А жената е на 38 и звучи интелигентно, надали е толкова тъпа, че да не се сети за смяна на среда, излизане от зона на комфорт и тръгване на танци и по планински пътечки.
Следващото ниво съвети май е да смени работата. Демек - още по-абсурдно.

# 548
  • София
не е редно, ако иска да продължи да тренира при него. Теб ако клиент те кани на кафе няма ли да ти е неудобно, да те напряга всеки следващ път, когато трябва да работиш с него? Колкото и хората да скъсяват дистанцията в нормалното общуване, все пак  има някаква граница.

# 549
Явно за повечето ,не е проблем да поканят мъж на кафе.Аз съм като авторката.Мъж приятел,не ми е проблем.Мъж,който харесвам като мъж..не мога.

Сещам се за нещо.Имам позната,за която любовта е страст и емоция.Това търси.Тя просто гори и се раздава на макс..
До степен да загуби самоличността си,срещайки мъж,който събужда тези емоции и в нея.
Марина ,по описанието,което даде е обрана.Просто трябва да си повярва и да даде шанс.Защото нещата,които иска ,се случват бавно.Но за да се случат..поне малко свобода трябва в държанието и..Флирт,закачка ако не може да е директна.

# 550
Явно за повечето ,не е проблем да поканят мъж на кафе.Аз съм като авторката.Мъж приятел,не ми е проблем.Мъж,който харесвам като мъж..не мога.

Сещам се за нещо.Имам позната,за която любовта е страст и емоция.Това търси.Тя просто гори и се раздава на макс..
До степен да загуби самоличността си,срещайки мъж,който събужда тези емоции и в нея.
Марина ,по описанието,което даде е обрана.Просто трябва да си повярва и да даде шанс.Защото нещата,които иска ,се случват бавно.Но за да се случат..поне малко свобода трябва в държанието и..Флирт,закачка ако не може да е директна.
Аз точно последните две изречения имах на ум под фразата да разчупи дните си.

# 551
Лори, ама над 50 г, няма ли да имаме кандидати. В нашата възрастова група де.

# 552
Да станем на 50, пък ще видим. JoyJoyJoy

# 553
Лори, ама над 50 г, няма ли да имаме кандидати. В нашата възрастова група де.
Крис,знаеш,че кандидати винаги има.. Wink

# 554
Спрът ли флиртовете, животът свършва.

Общи условия

Активация на акаунт