Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 259
  • 864
  •   1
Отговори
# 630
Така е Анди.Когато си млад,едно влюбване е достатъчно да обърне света ти и да се нагодиш. На други години обаче,вече си характер с изградени навици,привички,начин на живот.Не го обръщаш лесно.
Нагаждането е по-трудно.даже и да има химия,при сблъсък по-лесно се отказваш.Имал си няколко любови ,предпазлив си.

# 631
A защотрябва да се променям? Не завися от никого, реално, имам нужда от мъж само за секс. Имам нужда от партньор, но не бих правила огромни кмпромиси.

# 632
  • Пловдив
Скрит текст:
A защотрябва да се променям? Не завися от никого, реално, имам нужда от мъж само за секс. Имам нужда от партньор, но не бих правила огромни кмпромиси.
Ако само за това имаш нужда от мъж, значи решението е лесно: Каниш го, вършите там, каквото ще вършите за Х минути, и после си го отпращаш по живо, по здраво. Така нито ти, нито той ще прави отстъпки в името на другия и ще ви е мирна душата.

# 633
Има нещо в това, което пише Андариел. Романтиката като грижа, уважение, подкрепа наистина звучи като да си търсиш родител или настойник, да не говорим, че отнема време да се оформи подобно отношение, а връзките се крепят поне в началото основно на секс, забавление, привличане. Все едно авторката иска изведнъж да скочи в добре развита връзка на поне 5 години, ама няма как. Описанието на търсеното в мъжа е пасивно, а тя е получател на грижи, вяра, все едно не е самостоятелен човек, а ранена птица. За даване нищо не прочетох.

Орион,така започна при мен на 19:)
На 38,не знам как се случва..
Когато си настроен за нещо друго..

# 634
  • София

Защото живееш с партньор, а не с прислуга, която трябва да се съобразява с твоите навици и да ги обслужва. дори с майка си, брат си, сестра си като живееш, пак се променяш, защото всеки от тях човек и има своите навици, не е само да угаждат на твоите, за да не се променяш ти. А партньорът е съвсем чужд човек, израснал в съвсем друга среда, с оформени свои навици и ако искате да мелите заедно ще трябва да си промените някои навици, че и мисленето в някаква степен и всичко. Няма как идеално да си паснат двама човека, дори да са близнаци, без да променят нещо в себе си, колкото и да е дребно. Ако ти трябва само за секс не е нужно да живееш с него - виждате се само за секс и всеки да си ходи вкъщи да си спи и да си яде.

# 635
Такива ли сте егоисти..
Аз,аз ,аз..щом ви удовлетворява не се питате ,какво що за него..?!

И ще направя отклонение,което не е свързано с авторката..Но с претенциите
Днес си бъбрих с дружка,която роди на дърти години
След всичко,което си казахме ми каза
"Рози,потресена съм.9 млади жени минаха през стаята.Такова поведение,такова отношение,както към мъж,роднини,така и към персонал нямам думи. А после си оставиха всичкия боклук из стаята без да им пука"
Та толкова..
Когато искаш,трябва и да можеш да дадеш

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 18:17 от Рози и Бодли

# 636

Защото живееш с партньор, а не с прислуга, която трябва да се съобразява с твоите навици и да ги обслужва. дори с майка си, брат си, сестра си като живееш, пак се променяш, защото всеки от тях човек и има своите навици, не е само да угаждат на твоите, за да не се променяш ти. А партньорът е съвсем чужд човек, израснал в съвсем друга среда, с оформени свои навици и ако искате да мелите заедно ще трябва да си промените някои навици, че и мисленето в някаква степен и всичко. Няма как идеално да си паснат двама човека, дори да са близнаци, без да променят нещо в себе си, колкото и да е дребно. Ако ти трябва само за секс не е нужно да живееш с него - виждате се само за секс и всеки да си ходи вкъщи да си спи и да си яде.
Стига промените в себе си да не са във вреда на собствената си личност.

# 637

Ти говориш за битовизм, а аз за ценности.

Самата аз съм писала, че в битов план правя много компромиси. Нама как обаче да правя компромиси в друг план.

# 638
  • София
Ценностите се отразяват и в битовизмите. Ако неговите ценности са да бъде обслужван, нейните ценности, ако не са да обслужва, къде отиват? Ако нейните ценности са общият бюджет къде отидат неговите ценности "моето си е мое"?

# 639
Просто не съжителстват заедно. Толкова ли е трудно да го разбереш?

# 640
  • София
Нали уж за семейство говорим? Какво семейство, ако не живеят заедно?

# 641
Или не си се събудила, или наистина не можеш да разбереш елементарни неща.

Семейство няма как да се получи между тотално диаметрални хора. Аз лично, не бих създала семейство, с човек, с който имаме тотално различни ценности. Няма как да съм слугиня, както и не очаквам някой да върши всичко. Относно бюджета е същото виждането ми.

Не ми пречи някой, който си оставя чорапите на пода или яде пъпеша със сол например.

# 642
  • София
Хубаво, не мога.

# 643
  • Пловдив
Скрит текст:
Или не си се събудила, или наистина не можеш да разбереш елементарни неща.

Семейство няма как да се получи между тотално диаметрални хора. Аз лично, не бих създала семейство, с човек, с който имаме тотално различни ценности. Няма как да съм слугиня, както и не очаквам някой да върши всичко. Относно бюджета е същото виждането ми.

Не ми пречи някой, който си оставя чорапите на пода или яде пъпеша със сол например.
Съвпадението в ценностите се много важно за създаването и поддържането на едно хармонично семейство.
 За пръв път обаче чета жена да заяви, че няма против мъжките чорапи по пода. В този форум съм чел десетки пъти как жените не понасят именно това.

# 644
Нали уж за семейство говорим? Какво семейство, ако не живеят заедно?

Семейство се прави с човек, с когото сме на един акъл, а не с такъв, с когото ще си мерим инатите кой ще прецака другия да изхвърли боклука или кой на кого ще прибере парите от заплатата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт