Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Привет! Аз мисля, че Езги достатъчно се опълчи на мамата си - пред очите й върна герданчето на Сардар, напусна тържеството и отиде при Йози.
Предполагам, че сама е решила да се върне в Бурса, след като Йозко практически я уволни моменталически и сложи точка на връзката им.
Попариха ме с края на фрага...тя отново си тръгна от него обидена...
Дано този момент е в началото на серията, за да може към края й да има някаква светлинка...

# 496
Привет! Hug

Няма как да няма раздели!Пак ще се съберат!Но дано да е скоро.И да видим братовчедът какви ще ги свърши.

Горкият Джан/Йози ще си сецне кръста! Wink Езги е лекичка,но маман и лелка Фитнат...Joy Но нали тренира,предполагам няма да му е било трудно ...Simple Smile

социалния рейтинг

Скрит текст:
Рейтинг социальных сетей.
9 серия МО вчера была в трендах 55 стран, в том числе и в России.
Некоторые блогеры пишут, что 9 серия МО была прекрасной, тому доказательство мировая поддержка сериала. Также новостные порталы отмечают, что МО очень популярен по всему миру но вот в Турции дела обстоят не очень. (Судя по рейтингу 9 серии).

Так же Джан вчера всех поддерживающих сериала МО поблагодарил. Написал твит.
"Всем большое спасибо, я вас всех люблю. Всем спокойной ночи".

Още Демет за сп. Marie Claire Turkiye....

Скрит текст:
#photoshoots@demetozdemir × #demetozdemir / Первые кадры к новой фотосессии с сайта журнала и странички в Twitter, а также отрывок из интервью:

— Всегда улыбчивая и отзывчивая… Как только вы её видите, понимаете, что у неё другая энергия. Прекрасная актриса доказала свою успешность от романтических комедий и до драмы в сериале ”Дом, в котором ты родился - твоя судьба“.

— До сих пор мы видели вас в основном в романтических комедийных сериалах. Что отличает «DEK» от других?

«Во-первых, мы снимаем больше плачущих сцен. Хоть и бывают смешные моменты временами, но они всё же сильно отличаются от романтических комедий. Конечно, это замечательно, но есть разница, которая требует очень аккуратного использования энергии».

# 497
Без думи! Красота! Heart Eyes

# 498
❣«Озге невероятная женщина полная энергией и смотрящая на жизнь всегда позитивно. Она своей энергией и умом может дотронуться не только к моей жизни, но и к жизни многих людей. Благодаря ей наши отношения не были никогда монотонными вопреки стольким лет отношений. Порой, когда я чересчур долго бываю спокоен она приводит меня в движение. Она прибавляет ярких красок в мою жизнь. Мы вместе научились не планировать свою жизнь, а жить спонтанно. Вместе выбираем вещи, которым нас надо научиться или открыть для себя»

Браво на Серкан.  Щастливка е. Много им се радвам на тях двамата Heart Eyes
Джан е щастлив да играе пак  с нея .  С лекота им се получават нещата.

# 499
  • София
Привет! Мисля, че в периода на излъчване на МО, прекалено често дават снимки на Озге и Серкан...При Пълнолунието не беше така...Обичам и харесвам и двамата, но това пречи, според мен, на съседите, не могат да обвързват ГГ извън сета, така както е в ПМВ...

# 500
Джан в един от коментарите си снощи, казва, че следващата серия нама да свърши по този начин ..
Така, че да не изпадаме в излишни тъжни състояния Joy
Снощи нашия сладур се е вихрил с няколко поста и коментара в ТТ, като е завършил с този коментатар:
"Обичам ви всички, лека нощ ..  Heart Sleeping "

Ще го изям! На кака красавеца, колко е контактен и обичлив .. слънце е Nature Sunny

Аз ще изчакам Бг. превода, а до тогава, ще прегледам старите ви постове, четях ви..но снимките които поствахте, на телефона ми не ги виждах добре (Джано трябва да го огледам както трябва..) ММ все до мен беше, и както една мацка постна тук това видео https://www.facebook.com/Canyamaniac/posts/957853354694198 точно така бях..направо себе си познах в това видео... мъка Joy

За рейтинга, няма страшно, няма да го спрат, най- малкото, защото сериалът жъне голям успех в чужбина, а това е важно за продажбите после. До 20 епизод сериала е продаден в няколко страни, петък вечер е не добър ден за сериал, всеки излиза.. аз знам по себе си, колко покани от приятелки отхвърлям.. и това се взима в предвид.. (денят от седмицата)
Крясъците и плюнченето на майките, повлия на спада.. мисля, че до тук бяха. Аман!
Това че сладурите са скарани е супер Grinning след раздяла, страдание и разочарование, любовта е по- сладка и бурна .. Nature Fire Погледнете от към тази страна, всичко е както трябва с "МГ" Nerd
Нека има страдание и любовна мъка Grinning Аз като се разсърдя.. и се поцупя малко повече от необходимото, после ММ не ми дава да стъпвам по земята.. (почти всички хубави моменти, са ми след караници) и подаръци разни.. Joy
Важното е, че в следващия епизод Йози разбира, че е избързал със заключенията, това се подразбира от думите на Езги " Ти не ми се довери" Сега е неин ред за решения и тежки думи .. Нашия любовчия да си прави сметката : ))

Бг превод Трейлър 1 епизод 10 Мистър Грешен 
Севим -Един момент , ти змий ли ни нарече?
Невин –Да нарекох те змия ,особенно снаха ти е истинска змия.
Севим- Не дай си Боже, нещата в работата на сина ми да се влошат.
Фитнат – Не , не няма да се влошат. Мястото е пълно с хора. Слава Богу.
Братовчеда –Кажете ‘’Добър ден ‘’на новия си шеф. Ще се видим много скоро.
Езги –Оставете мен и семейството ми на мира.
Фитнат –Приключихме още един случай с  успех.
Фитнат-Ние сме страхотни.
Езги –Ти  не ми се довери. Какво друго може да се случи там,  където няма доверие?
Езги – Има ли любов?
Прав си ,между нас няма нищо..

Превод Джан Яман България
"Мили момичета, Алекс е в заслужена почивка и трейлърите сега, ще се превеждат по този начин с текст. Благодарим в предварително за разбирането"

Ели, Злате, Лили, Профи, Сони и Всички сладурки от клуб ММ Heart радвам се, че отново сме заедно и ви гушкам от сърце Hug
Добре дошли и на Всички нови момичета! Hug

Ели татлъ, така като ми ги слагаш тези снимки с текст в балончета.. излизащи от Джановите уста, ми става едно такова хубаво на душата..все едно ми говори Той Joy а отделно.. как ми повдигаш настроението.. много си ми слдка и забавна, да знаеш! Kissing Heart

Очаквам, само хубави и положителни коментари, за нашите патрони и "МГ" , ако някой има нещо против, не е тук мястото.. да пише по форумите, дето си хейтват, има такива, за мрънкане и оплаквания : ))
Ние сме тук за развлечение, а не да се натоварваме! (назад в темата срещнах такива.. неприятно ми беше..)

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 16:30 от grozdence.

# 501
Ей, ама много задръстени тези комши наистина. Ядосвам се сериозно.

# 502
Аз успях да изгледам до половината серията на английски, после спря да се зарежда, но много благодаря за линка! Поне хубавите моменти ги видях, а бях много нетърпелива... Ще се страда, няма как, но за Йозгито си струва Wink Останалата половина от сериала, дано в следващите дни го пуснат на английски, да му хвърля едно око.
Иначе на мен лично много ми харесва как го завъртат, защото колкото и да не ми се иска да страдат, онзи ден познати ми разказваха как някаква млада двойка я отровили родителите. Били против, двамата уж хем не ги слушат, ама ту се събират, ту разделят... не се получили нещата. Та какво се учудваме при комшиите, че е така. Реалистично е, но също така е начинът главните герои да израстнат и да се поучат от грешките си. Защото те хубаво излъгаха родителите си, но сега се научиха, че всяка лъжа има последствия.
Абе много хубав сериал, и визуално красив, цветен, и не говоря само за актьорите. Никога не е скучно. Левент щерка му го разцепи направо, евала на детето, така хубаво играе. Като я видиш само изправена като струна... Сладурка малка.
Актьорът, който играе Сердар е страхотен. Да мине от мухльо към злодей за 1 секунда, направо го признах.
А след нашите, на мен и Озан и Дениз са ми любими, но там като че ли не им дадоха достатъчно неща да правят. Иначе и на мен ми се приядоха миди:)
Ами за това се сещам, по форумите са харесали серията, но като цяло и на тях им е мъчно... Бил им влязъл под кожата вече героят на Джан коментират. Истински мъж бил. Ще вземем да ги пречупим съседите. Още един два пъти да пореве, и хайде, наши са Wink Така ами, няма само Керем да кърши пръсти я, и ние го можем Simple Smile
Ами това е от мен, повече ще коментирам като имам възможност да догледам серията, дано я пуснат на английски. Голям зор, с това чакане, ей. Доживях да не ме свърта за сериал Simple Smile

# 503
Привет! Hug

как си играеше с косата й  и това ако не е любов...Sparkling Heart

малко остана да се целунат... Heartbeat

# 504

Семейството на Серкан  от Германия са навестили снахата .

Злати Hug Да любов е но и режисьора им дава команди ,докосни ,погледни така. Но има случаи импровезират.
Много  са сладки двамата ,а бармана дойде в неподходящ момент.

# 505
Аз успях да изгледам до половината серията на английски, после спря да се зарежда, но много благодаря за линка! Поне хубавите моменти ги видях, а бях много нетърпелива...

https://ok.ru/video/3657851275847

Ето тук го сложих.Снощи се опитах да го натоваря да го сложа в ОК,но към средата скоростта стана много ниска и трябваше да чака около час а пък при мен вече беше след полунощ затова дадох оригиналния линк.Явно причината си е била в самото видео.Сега съм го сложила в ОК и по-добра резолюция.Натовари се бързо ,мисля че няма да има проблем.

# 506
Вижте нашето талантливо и красиво момиче.. уникална е Sunglasses
https://www.instagram.com/p/CEeWv8ODj5O/?utm_source=ig_web_copy_link
" Забавлявахме се 🙈 @onuralpsancaktar Толкова е забавно да танцуваме с теб ⭐️ Прекрасен си ... Не е лоша идея да танцуваш малко, докато имаш време "

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 19:29 от grozdence.

# 507
Йозге, по-красива от всякога Heart Eyes

Джано е ясен GrinningHeart Eyes

# 508
Много благодаря за линка, изгледах го докрая. Накрая Джан добре го изигра, но мацката нещо в тази сцена не ми въздейства... Не можах да повярвам, че й се къса сърцето

# 509
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Признавам си честно, едвам изгледах първите час и половина. Толкоз глупост в 90 минути отдавна не бях гледала. Оляха се с тия видиотени майки и Фитнат. Като селски кокошки крякаха и трите, но Озгюровата майка, която уж по-интелигентна трябваше да е, беше по-противна и от тази на Езги. И тоя льольо Унал и той нещо ми е неприятен и ме дразни - някакъв женкав, захаросан и лигав, не прилича въобще на мъж. После пък другите, младите кокошки, работният материал на господин пластичния хирург - и те покрякаха доволно. Ужасна досада. Тъкмо да се откажа и добре че мръднах с мишката малко напред, та видях, че най-после тези, заради които гледам сериала, са влезли в кадър най-после, та се изкефих на целувките и закачките и цялото това симпатично флиртуване между ГГ. Разгеле!

Цялата показуха със Сердаровия сюрприз ме потресе и отблъсна, беше си направо гавра с труп по отношение на Езги. Ужасно ми дожаля за нея. Ега ти тъпанара тоз Сердар, след като си мисли, че като струпа един цветарски магазин и окичи на момичето скъпо колие, работата е в кърпа вързана. Горката Езги първо се гърчи докато я "честваха" и после Озгюр ѝ изля една кофа студена вода на главата и я довърши. Ега ти щастливия рожден ден, да ѝ завидиш направо!

Дано сериалът да не продължи в този дух, че махленските изяви ми идват байгън. Няма да изтрая още един такъв вреслив епизод. Язък за готините млади артисти в основните роли. 2 минути гледахме сладките Озан и Дениз, трийсетина - тези, заради които сме се залепили за този сериал и 90 мин. досаден пълнеж от второстепенните герои.

От всичко  най-много ме доядя, че изненадата на Озгюр си остана неосъществена. А пък аз я чаках с нетърпение, предвкусвайки много красиви романтични моменти.

Общи условия

Активация на акаунт