Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 672
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Така загорял в разгара на лятото.... Стегнат и изпечен.. какво да кажа.. другото лято ще ходя да го мажа с 50-ти фактор.... дано го докарам до тен, който ще се одобри от всеки : ))
Аз не харесвам мъже като прани чаршафи, бозави и бледолики.. белички и розовки Joy
Не виждам грам прилика на Джан с нашия "хубавец" Фики (даже не го знаех, кой е, сега му разглеждам снимки) ужас....

# 586
То не е само тен ,те го гримосват.
Йозгето не се е пекла достатъчно .

# 587
  • София
Много хубав анализ на Синем Озджан за 9-та серия и по-специално за играта на Джан. Дългичко е, мързеше ме да пиша толкова, затова го пуснах през ГугълЪТ. Joy

Скрит текст:
Что касается дорогого #CanYaman, здесь снова есть две отдельные сцены, просмотром которых которых я не могла насытиться. Всегда говорю и стою на том, что #ДжанЯман передает эмоции взглядом, без субтитров, но в этот раз по другому. Потому, что в тот момент, когда он услышал по телефону имя «Толга Гюрдал», в его глазах были мысли, а не чувства. Да, это имя разозлило Озгюра, но на этот раз Джан выразил взглядом то, что думает о Толге, а не чувствами. "Откуда он снова взялся?" Я прочла в его глазах, небольшой мозговой штурм о том, как преодолеть Толгу. И не могу не сказать: глаза отражают эмоции спонтанно, но отражение мыслей глазами требует мастерства. Я с удовольствием наблюдала за очень успешным примером этого мастерства.

И финальная сцена ... Боль любви, разочарования, гнева и ревности в глазах Джана Ямана превратились в полноценный официальный парад, и эмоции отразились не пересекаясь. Я наблюдала восхитительно растерянное состояние. Сохранение очень четкой дистанции в языке тела, очевидная холодность в тоне его голоса, но, с другой стороны, глаза горят болью ... Он пытается смотреть в глаза Эзги, чтобы сделать то, что говорит, реалистичным, но не может выдержать тяжести этого и поэтому его взгляд ходит то влево, то вправо потому что то, что льеться из его рта, диаметрально отличается с тем, что он чувствует. Он не лжет, но и вообще не верит в то, что говорит, и он приукрасил и передал это противоречие с такими тонкими деталями и так элегантно, что я полностью проигнорировав реплики наслаждалась игрой Джана Ямана. Я еще раз в душе аплодировала тебе, дорогой Джан Яман. Здоровья твоему труду, разуму и прекрасному сердцу.

Що се отнася до скъпия #CanYaman, тук отново има две отделни сцени, които не можах да се наситя да гледам. Винаги казвам и стоя на факта, че #CanYaman предава емоциите с поглед, без субтитри, но този път по различен начин. Защото в момента, в който чу името „Tolga Gyurdal“ по телефона, в очите му имаше мисли, а не чувства. Да, това име ядоса Озгур, но този път Джан изрази с поглед какво мисли за Толга, а не с чувства. - Откъде отново дойде? Четох в очите му, малка сесия за мозъчна атака за това как да се преодолее Толга. И не мога да не кажа: очите отразяват емоциите спонтанно, но отразяването на мисли с очите изисква умение. С удоволствие гледах един много успешен пример за това умение.

И финалната сцена ... Болката от любов, разочарование, гняв и ревност в очите на Джан Яман се превърна в пълноценен официален парад и емоциите бяха отразени, без да се пресичат. Наблюдавах възхитително объркано състояние. Поддържане на много ясно разстояние в езика на тялото, очевидна студенина в тона на гласа му, но от друга страна очите му горят от болка ... Той се опитва да погледне в очите на Езги, за да направи това, което казва, реалистично, но не може да понесе строгостта на него и следователно погледът му върви ту наляво, ту надясно, защото това, което се лее от устата му, е диаметрално различно от това, което той чувства. Той не лъже, но изобщо не вярва в това, което казва, и той украси и предаде това противоречие с толкова фини детайли и толкова елегантно, че аз напълно пренебрегнах репликите и се насладих на играта на Джан Яман. За пореден път в сърцето си ви аплодирах, скъпи Джан Яман. Здраве на вашата работа, ум и прекрасно сърце.

# 588
То не е само тен ,те го гримосват.
Йозгето не се е пекла достатъчно .
Те и мъжете водещи на новинарската емисия ги гримосват, пък тези по сериалите ли няма. Екстра си е, нищо прекалено.

# 589
Ох ще ме скъсате, отидах специално да видя кой е Фики

Новото име на Bay Yanlış в англофонската група е Annem Yanlış Simple Smile
Ха-ха , всички искат 2.30h цуни-гуни сцени ама няма как да стане. Чичо Фарук трябва да работи само за глобите.

# 590
Лили Hug страхотен анализ, благодаря, че ни го донесе! Всичко е написано и описано много красиво! Браво за уменията на мацката, която е писала!

# 591
Нямам време сега за фотошоп, но така набързо ви черпя по едно парче тортичка.
Да ви е сладко! Нека точенето на лигите започне сега... лиги по тортата, разбира се, нали сме сериозни хора тука!

# 592
Хайде и по едно кафе с тази вкусна торта, вземете чашата и се отдалечете от леглото, не лягайте до Йози.. опасно е да се пие в това положение (легнало)..

Черпим тук в темата, с торта и кафе, да не кажат, че сме негостоприемни! Има за всички!

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 19:04 от grozdence.

# 593
Хайде и по едно кафе с тази вкусна торта, вземете чашата и се отдалечете от леглото, не лягайте до Йози.. опасно е да се пие в това положение (легнало)..

Черпим тук в темата, с торта и кафе, да не кажат, че сме негостоприемни! Има за всички!

Ако има и мляко в кафето и Тесла ще намаже!

# 594
Хубави снимки на Демет.

Снимат в Гюджек, което означава, че маман и леля са си заминали по живо, по здраво

Може играта да не и се отдава на Кимия, но пък е красива жена

# 595
Аз пък гледам сериала заради леля Фитнат, тя ми е най-интересна. След нея са Севим и Невин. Моментите с Джан и Йозге ги пропускам, защото той е хем нисък, късокрак и набит, хем пробива единствено с външния си вид. Щях да забравя, мускулите му са нарисувани. Йозгето  пък е бозава и безлична и има отвратителен глас. Наистина всеки сяда пред компа/телевизора с различни мотиви и различни очаквания. И ако те не се реализират, е разочарован, нормално е. Аз го правя, за да се позабавлявам и да ми е приятно. 

Изобщо не се дразня на негативни изказвания за сериалите, които гледам и намирам по нещо интересно и полезно във всяка различна гледна точка.  Това, което ме дразни понякога е, когато някой говори за човека Джан Яман /или който и да било друг актьор/ и за живота му като че ли го познава лично и знае нещата от първа ръка. А инфото, което всички ние имаме е доста оскъдно. Моето мнение за човека Джан Яман не знам доколко е обективно, но се базира на интервютата, които е дал, както и на отношението му към колеги, журналисти, фенове. А не на това което е казал примерно на някой блогър, който трупа гледания, сипейки хейт по известните. Забелязали ли сте колко лесно ние хората вярваме на лошите новини и как винаги подлагаме на съмнение и сме мнителни към хубавите. Винаги съм се чудила защо е така…

Хайде, здравейте, мили дружки!

Серията чак сега сколасах да я загледам. И онлайна пропуснах тази седмица, че съм на почивка, но пък редовно ви чета. Изгледах повече от половината на епизода и ми е забавно. Да, образите на майките са преекспонирани малко, прекалено вряскат и се държат като злоупотребили с увеселителните напитки, но това е комедия, а за да се съберат влюбените и за да подложат на изпитание чувствата си, трябва първо някой да се опитва да ги раздели. Такива са законите на жанра просто, така е и в живота. Оценяваш нещо едва когато го изгубиш. Колкото до клишетата и повторенията на ситуации, има ги във всички комедии. То да не би и в живота да преживяваме всеки ден различни неща.

И кво сега, Джан бил шоколадов, хайде да не се обиждаме на тен, моля. И аз в момента съм доста почерняла, ама лято е да му се не види. Голяма смешка е, че Джан прилича на Фики, тогава аз на Софито Маринова ли мязам…. Laughing

Оставям ви и се връщам към гледането, че точно стигнах до прословутата изненада за рождения ден от Сердар. Как всички му се вързаха на този, направо не е за вярване.  Ама и неговия ред ще дойде.

Ако имам време ще пиша пак за епизода като го изгледам.
Приятна неделна вечер!Flowers Four Leaf Clover

П.П. Леле, колко сте писали докато пиша.
Връщам се да чета…

# 596
# 597
# 598
За поредна седмица отново ОГРОМНО благодаря на екипа за експресния превод! Heart
Страхотни сте!

# 599
Изгледах серията най-после.
Половината на руски, другата половина на български, благодарение на  страхотния екип.Green Heart

Сердар след толкова много неуспешни опити, така и не успя да реализира първа среща с Езги, но с Невин му се отвори парашута отведнъж. С тая глупава жена и с този самоуверен до глупост мъж, освен някоя голяма интрига, нищо друго не може да излезе. Невин ме издразни като каза, че би направила всичко, за да направи дъщеря си щастлива. Празни приказки са това. Последното нещо, което я интересува е какво иска дъщеря й. Поне действията й за това говорят. Това си е масов порок на майките, все си мислят че те знаят по-добре от децата си какво е ги направи щастливи и проектират в тях собствените си мечти и надежди.

Знаех си аз, че малката Зейнеп отдавна е наясно за Джансу и само разиграва баща си. Левент е голям особняк обаче. Хем е наясно, че ако продължи да се размотава ще изгуби Джансу, хем ако не беше  поело детето инициативата, със сигурност нямаше да успее да му каже. Неговата работа е боли ме сърби ме, драго ми е. Вместо да се зарадва, че за дъщеря му няма проблем и това ще реши проблемите му с Джансу, той започна да увърта и да говори небивалици, че Джансу настоявала за връзката им. Голям мъж, а го е страх от обвързване та му се реве. Обаче малката ми хареса, веднага му поиска обяснение защо я е лъгал. Идеше ми да му перна един като каза и че за лъжите е настоявала Джансу. Пислик. А малката сладурана, даже иска сватба и братче. Интересна ще ми е първата им среща с Джансу, надявам се Зейнепчето всичко да й каже всичко дума по дума, че да го видим как ще се оправдава.

Дамите от Бурса и Гьоджек са наистина доста досадни и се държат като стадо маймуни, затворени в клетка. Доста нереалистично са ни ги показали, но са и смешни. Човек на тяхната възраст не може да е толкова наивен и престъпно глупав, но филм да става. Не са чак толкова досадни всъщност тези симпатични дами. Бързо решават че някой им харесва и също толкова бързо го намразват. Сега ще ми е интересно да ги видя да защитават тази връзка, за която положиха толкова усилия да не се случи. Знам, че и този момент ще дойде.

Краят на серията наистина беше тъжен. Много се разочарова Йозгюр от това, което видя и ефекта от видяното се подсили допълнително от факта, че той попадна там абсолютно случайно. Не го обвинявам, че реагира така остро и нарани Езги, защото той това видя с очите си. Езги, която трябваше по това време да е на скромна вечеря с родителите си, се намира в луксозно заведение и Сердар й поставя колие в присъствието на най-близките й хора. Слагането на колие на шията на жената в турските сериали съм забелязала, че е нещо като интимен жест, който прави само съпруг или годеник. В това има заложен някакъв специален смисъл. А Езги, стъписана от случващото се, позволи на Сердар да й сложи скъпото колие и може би това беше грешка, но тя просто още не се беше отърсила от изненадата. Ще видим как ще излязат от тази плетеница от лъжи и капани, в които попаднаха и двамата. Предполагам и аз, че Йозгюр с помощта на общите им приятели ще стигне сам до истината и няма да се наложи Езги да се оправдава пред него. Малко ще му се посърди, но ще му прости.
Езги ще бъде принудена да се върне в Бурса, но пък така Йози бързо бързо ще осъзнае, че не може да живее без нея. Великолепно изиграха последната сцена. Толкова болка имаше в очите и на двамата, че сърцето ми се скъса.

Да ви кажа, Джансу постъпи доста наивно. Тя до голяма степен е виновна за случилото се и предполагам ще си даде сметка за това и ще направи всичко по силите си, за да помогне да се изясни ситуацията. И двете с Дениз много добре знаят, че Езги харесва Йозгюр, как може да си помислят, че за приятелката им ще е приятно да получи такава изненада от човек, с когото дори веднъж не успя да се срещне и с когото категорично заяви, че иска да прекрати този фарс. Защо вечно другите смятат че знаят кое е добро за нас. Нищо де, сега тъкмо ще се почувстват задължени да я оневинят.
Единственото нещо, за което съжалявам, е че не видяхме каква е изненадата, която подготви Йози за любимата, но съм сигурна че по-късно ще ни разкрият.

Общи условия

Активация на акаунт