Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 666
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И от мен едно искрено - Благодаря за превода!

Така се надявах с бг субтитри да има по-мек край, ама не...

# 601
Дъгичке, както винаги рядко пишеш, но като пишеш е точно в 10-ката Heart

Ох, тъкмо сядам да гледам серията и първия скандал на Майки-team, и се спуках от смях като Невин нарече Йози безформен Joy Честно, и това е в 10-ката, на фона на днешните дискусии за телосложението на Джан Joy

# 602
То верно е като комедия  да нерачеш Джан безформен .

човека се чуди що така Joy

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 22:37 от femmi2

# 603
Йо безформен, а маминка прилежно оформена отвсякъде Joy

Благодаря за преведения епизод!

# 604

Дъга е описала много добре серията, и аз така се чувствам след бг буквички. По-лесно се понася врякането като го разбираш. Аз също не можах да намразя мамите въпреки абсурдните вмешателствата.
Аз нещо нямам никаква тръпка към двойката Озан-Дениз, не знам защо така, не че не са ми симпатични, напротив, даже Озан е много сладък във влюбеното си състояние... Ама! Като гледам си имат достатъчно поддръжници, няма да плачат за мен.
Езги и Йози бяха много сладки въпреки всяко едно прекъсване, когато бяха заедно, любовта струеше от тях, а в края – болката, следствие от силните чувства и неразбирането „защо“ и у двамата. Но то тяхната истинска връзка и борба тепърва предстоят. Чакам фрага и новата серия с нетърпение.
Хубава вечер и успешна нова седмица на всички!

# 605

двама колеги
Серкай Тютюнджю и Чаглар Эртугрул отдыхают вместе

# 606
Така е бил създаден патронът на темата ни. Wink

Хайде от другия епизод пак да се гледат така. Heart Eyes

# 607
Кой ли не ни приканва да гледаме епизода, само на Тесла сме изтървали поканата.

Първо му окадиха душичката, после се снимат с него... Grinning

Малко гуши-шмуши баща и син

# 608
  • София
И аз тъкмо изгледах серията вече в готов вид със субтитрите и да ви кажа, на мен си ми хареса. Въпреки майките и преиграването им, крясъците и тръшкането. Имаше си и забава, имаше и любов, имаше и драма накрая. За мен си имаше от всичко. Единственото, което ми беше излишно беше онази овца с розовата рокля и стадото й. Ясно е, че тяхната роля беше просто на катализатор за сдобряването на Джансу и Левент, но мисля, че и нещо друго можеха да измислят. Но все пак това беше няколко минути, преглъща се.
Нормална беше, според мен, реакцията на Йозгюр накрая. Той и без това се чувства несигурен и не "в свои води" в ситуацията - любов, връзка, все нови за него неща. А и след огромната разлика между това, което знаеше и това, което видя, мисля, че и да го нямаше колието, той пак би се почувствал излъган и предаден. През деня Езги и Дениз се споглеждаха и побутваха като се спомена вечерта, как да повярва той, че е било изненада и тя не е знаела за него. Озовава се случаймо на мястото и какво вижда? Езги, родителите й, приятелите й, всичките й близки хора и ... Сердар. Какво да си помисли? А доверието ... какво доверие в току-що зараждаща се връзка. То се гради с времето. Да не говорим, че Езги толкова време повтаряше "Сердар, Сердар" като мантра. А и думите на гадняра ... пак много търпеливо го изслуша. И не може да се каже, че му повярва и му се върза, даже попита Езги дали знае, че е със Сердар. И на всичките му глупости, които изръси, го удари чак когато неимоверно много прекали, непълноценен бил, ей ти един юмрук, да видиш дали е пълноценен или не.

А като стана дума за Сердар, да ви питам нещо за актьора. Аз ли съм се повредила от толкова зяпане на Джан и широките му рамене или наистина си е така, но актьора ми изглежда много несъразмерен - тесни рамене и глава, която ми изглежда огромна на техния фон. И това няма връзка с ролята му тук и това, че ме дразни. Още в Ябълката ми направи впечетление. Аз не съм гледала сериала, но участвах в превода на втори сезон и той участваше там и оттогава съм го загледала още.

# 609
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не съм го гледала още на български епизода. Но в един от руските преводи ми хареса при кавгата на майките как мама Севим нарече Езги въртиопашка. И отварям дума за кавгата, защото считам, че тук крясъците, които гледахме са режисьорски недостатък, не толкова на сценария. Мисля, че ако всичко това го бяхме видели не изкрещяно, а изсъскано, точно по змийски, хапливо, с ирония и високопарие, щеше да е доста по-силно и определено нямаше да е дразнещо. Освен това доста повече би отивало на две дами, които очевидно не са от простолюдието, а са с определено благосъстояние и положение. Да не говорим, че и двете претендират да са по-по-най, точно както имат същите претенции и за децата си.

Някъде назад в странците мернах пост, не помня на кой, извинете, с изказано мнение, че новият герой Толга Гюрдал щял да дойде да поеме бизнеса на братовчед си. Мисля, че от видяното от епизода, и от фрага за следващия, стана повече от ясно, че този Толга не идва като месия. Първо, Йози е с 3 милиона вътре с новото заведение, както му каза счетоводителя. Второ, този Толга е възпрепятствал получаването на необходимото разрешително, което значи, че няма как Йози да почне да си избива парите. Трето, а то следва от второто, тези 3 милиона ще ги понесе като удар "Ла Габиа". Четвърто, което следва от третото, Йози вероятно ще загуби този ресторант. Това ще ни е драмата. Пето, което става ясно от всичко до тук, Толга ще дойде като новия собственик-грабител. Явно враждата им с Йози е със стари корени. Сигурно ще ги разберем по някое време, но може да не е в следващия епизод. Очертава се Толга да създаде топли отношения с всички други хиени във и около заведението. Очертава се и да хвърли око на Езги, поне такова инфо май изтече. Значи като червен плащ пред Йози ще се развява не само Сердар. В очакване съм на следващото кроше. Повече ми е интересно как Езги ще отреагира на тази ситуация.

Да кажа и, че не вярвам Джансу скоро да се осъзнае. Тя е човек, който не познава истинската същност на Сердар. Освен това не е наясно какви чувства споделят Езги и Йози, толкова колкото е вътре в нещата Дениз. Спомнете си, че двете все млъкваха като влезеше Джансу. И докато на Дениз, за това какъв всъщност е Йози, очите отваря Озан, то на Джансу не само няма кой да ги отвори, ами напротив. Левент всячески накланя везните към Сердар. Не вярвам изобщо да посегне да каже истината на Джансу какво се случи във фоайето на хотела и какви отровни лъжи надрънка там Сердар на Йози.

Докато го напиша и Лили се разписала. Grinning

П.П. Лиле, Сарпджан Кьороолу го гледах и възненавидях още в АФК. Никога не ми е харесвал, така че каквито и кусури да му намериш, все ще те подкрепя.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 23:30 от profi_1

# 610
А като стана дума за Сердар, да ви питам нещо за актьора. Аз ли съм се повредила от толкова зяпане на Джан и широките му рамене или наистина си е така, но актьора ми изглежда много несъразмерен - тесни рамене и глава, която ми изглежда огромна на техния фон.
До сега му зяпах снимки на Сарп Джан. Ами тесни са му раменете, ама не ми изглежда голяма главата. Може би така ти струва, защото има бая буйна брада и коса, които придават обем Grinning

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 23:43 от Ели-Мели

# 611
  • София
Явно аз съм повредена значи, щом само на мен ми се вижда така. Може да е от определен ъгъл или позиция, знам ли. В един момент ми изглежда нормално, в следващия само една огромна глава ми се набива в очите.

A сценаристката Аслъ ни пита: Какво мислите, че Йозгюр купи за подарък на Eзги?
Какво има в кутията?

То ние откога сме го обсъдили това. Но аз все още не мога да измисля какво ли може да й е купил. Прехвърлям си разговорите им назад в ума си, но някак нямам спомен да е ставало дума за нещо специално. А и малките кутийки в голямата кутия бяха няколко, най-малко две. Не е само едно нещо.

# 612
Да, и аз забелязах, че са няколко малки кутии. Едната с цветето, другата с гривната Grinning Туй ще си го повтаряме докато не видим какво е, ако видим въобще. Те може и сценаристите да не са измислили и многом удобно избегнаха момента.

# 613
Сега изгледах епизода. Много ми стана мъчно 😢Така се вживях, че едва не се разплаках. Много хубаво играха и двамата, чудесно предадоха емоцията.
Сердар и на мен ми се струва страшно несъразмерен. Главата му не е голяма по принцип, но за неговото тяло е голяма. Тесни раменца, дълъг торс, къси крачета и присвити очи. Брррр

# 614
  • София
Да. И сега сондират мнения, че да измислят какво да сложат наистина в кутията. Joy Joy Joy Joy
Но щом Аслъ задава този въпрос, значи все пак има надежда и ние да видим какво има в кутийките...

Общи условия

Активация на акаунт