Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 658
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Ето го и в Ютюб

https://www.youtube.com/watch?v=Ozaw2oDdwvU

Всичко е както ни беше обещано : )) А Йозге е много нежна и красива!

Гледат се като котараци.. мноого са сладки влюбените Heart Eyes

Усмивките.. Heart

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 18:19 от grozdence.

# 661
Nature SparklesFlowers RoseFlowers Cherry BlossomОхххх, дано дано дано дано дано ДАНО този фрагман да не е част от нечия фантазия или сън, нека наистина да се случи!!! Hands PrayInnocentHeartbeat

Аз успях да изгледам серията докрай и чак на мен ми дотежа като видях милата Езги как се почувства, когато нараненият Ози с леден тон ѝ каза, че всъщност нямат нищо и е по-добре да не идва повече.
Някой по-рано беше писал, че изглеждала дървена или прекалено стегната, но това, което изигра само с очи, гърло и треперещи пръсти, беше по-силно от всяка истерична реакция.
Неочакваната му реакция я блъсна като чук в гърдите, приседна ѝ усмивката и за момент целият ѝ свят се срина.
Знам какво е, защото на мен ми се е случвало точно така - преди години човекът, в когото бях влюбена и смятах, че градим бъдеще, изведнъж с непривично леден и безкомпромисен тон и жест прекъсна всичко, ей така.
В последствие разбира се ми стана ясно, имал е друга връзка паралелно, но за моето 23 годишно сърце настъпи хаос и мъка, месеци и даже години след това ме държеше, докато го преодолея.

Напълно разбирам и реакцията на Йози, когато за пръв път в живота си се влюби истински, изведнъж да стане свидетел на сцена, която все едно потвърждава най-лошите му съмнения и страхове - че е било грешка да се отпусне и да си позволи да изпита такава дълбока емоция, че връзките не си заслужават, че Езги е била с него само като тренировка....и т.н.
Гордостта му не позволи да търси обяснение и сметка, макар че той е достатъчно опитен да си я даде сам, когато се поуспокои. Ясно видя каква змия е Сердар, естествено, че е способен на всякакви интриги, само и само да го провокира.

Яд ме е, че нито той разбра, че Езги нямаше представа за изненадата, нито тя - че той е бил там, че е станало недоразумение, че затова е толкова променен. Тя пък потъна в собствения си ад на поредната хроника на изоставяне от мъж, в когото се е влюбила и на когото се е доверила...С тази разлика, че този път е дори по-болезнено, защото с него чувството е по-различно и силно от всички предишни пислици.

Много, много се надявам не само да се изясни недоразумението още в следващия епизод наистина, но и майките да проумеят също какво се е случило, защо изобщо двамата са прибегнали до този театър, който с времето се превърна в истина...и че трябва да отпуснат малко примката, да не им пречат да откриват сами щастието си.

Ох, много се отплеснах пак с философстване, ама малко ми провокира и на мен спомените тази последна сцена, та си поплаках накрая.

Айде да идва петък!

# 662
Момичета, 54 минута, 25 секунда - не мога по друг начин да визуализирам, какви бяха тия погледи на Йози към Гизем, нямала приятел, погледна го, а той как я погледна, аз от погледите му към Езги не изтръпвам така. По принцип хич не съм от забележителните, все не чула и не разбрала, ама тук много ми въздейства сцената, а не трябваше. Това са Гизем, Емре, майка му, леля му и сватосването им.

Много се вглеждате според мен, тези сцени се снимат първо едните, после хората срещу тях. Тоест, първо са заснели жените и после специално погледът на Йози. Силно се съмнявам да е бил такъв подтекста

# 663
До колкото разбрах от флага първо Йозгюр ѝ се извинява, но тя не му прощава. След това Озан споделя на Дениз, че Йозгюр е влюбен в Езги и за изненадата. Всички заедно решават да им организират среща, която да е изненада и за двамата. Майката на Езги май също осъзнава грешката си. Дано имаме поне няколко безоблачни за влюбените пиленца епизоди.

# 664
Ето и превода с руски субт.

❥ Второй фраг к 10-ой серии сериала «Мистер ошибка» с русскими субтитрами

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246513%2F021f29a6b … l_wall_-132999259

# 665
  • София
Сдобриха ги и в 11 серия ще се борят срещу корпоративния враг Wink Поне едните родители ги видяхме разкаяни. Дали ще помогнат с ресторантьорския си бизнес?

А лелята да съсредоточи енергията си в събирането на Гизем и портиера (че му забравям името), щото много искам да видя реакцията на Гиземчето Wink

# 666
Това се коментира при Рускините.. колко е вярно е друг въпрос.

“Компанията Gold Film подготвя от няколко години историческия сериал Индже Мехмед,който е адаптация на бестселъра за живота на турския Робин Худ.  Предвид тясното сътрудничество на компанията с Джан Яман, възможно е той да стане главният герой на новия проект.”

Ако това стане.. нашия Хамелеон, ще се справи перфектно с ролята, ще му лепне като втора кожа, така мисля аз : ))

Отдавна искам да го видя в нещо различно от Ромком.. ако има истина, скоро ще се чуе : ))
Аз видях новината в групата във ФБ Джан Яман Бг

# 667
# 668
До колкото разбрах от флага първо Йозгюр ѝ се извинява, но тя не му прощава. След това Озан споделя на Дениз, че Йозгюр е влюбен в Езги и за изненадата. Всички заедно решават да им организират среща, която да е изненада и за двамата. Майката на Езги май също осъзнава грешката си. Дано имаме поне няколко безоблачни за влюбените пиленца епизоди.

фРраг/ман - от фРагмент/част/откъс
Това, което чакаме и гледаме през седмицата е набор фрагменти/сцени-отъкси от серията, а не развяване на знаме/фЛаг.
Ако е ваша техническа грешка се извинявам за пояснението, но използвате неправилното понятие вече в няколко поста.

# 669

Това, което чакаме и гледаме през седмицата е набор фрагменти/сцени-отъкси от серията, а не развяване на знаме/фЛаг.
Ако е ваша техническа грешка се извинявам за пояснението, но използвате неправилното понятие вече в няколко поста.

Пиша от телефона и явно го е поправя без да забележа. Интересни неща се получават понякога 😀 Иначе знам как се пише.

# 670
Фрагът е много сладък, дано само не е за някой красив финал

# 671

Пиша от телефона и явно го е поправя без да забележа. Интересни неща се получават понякога 😀 Иначе знам как се пише.
Телефоните понякога сътворяват наистина големи глупости с това автодописване. Извинявам се още веднъж за забележката.

# 672
  • София
Привет!

Замислих се, а като нямам познания зациклих...
Интересно ми е как в Турция получават телевизията - кабел?, платено?, държавни канали с антена?
Просто се опитвам да разбера прословутите им рейтинги - те са в три разреза, очевидно от три таргет групи...
Ще бъда благодарна за малко информация...

# 673
  • София
Птичката вече не само се излъчва по ТВ в прайм-тайма в Италия, но е качена и на интернет-платформата на Amazon (Prime Video Italia - достъпна само в Италия).👏🏻

# 674
Привет!

Замислих се, а като нямам познания зациклих...
Интересно ми е как в Турция получават телевизията - кабел?, платено?, държавни канали с антена?
Просто се опитвам да разбера прословутите им рейтинги - те са в три разреза, очевидно от три таргет групи...
Ще бъда благодарна за малко информация...

За толкова милионна Турция има само инсталирани  устройства на 2200 домакинства , уж не се знаело ,анонимно било,защото в близкото минало имаше скандал с подкупи.Всъщност една американска група за измерване на ауденцията е ангажирана с това .АВ групата е на интелигенцията,т.е където в домакинството има хора с университетско образование.
Но е ясно колко 2200 устройства могат да дадат ясна картина за гледаемоста, още повече като се знае силния контраст между Истанбул,Измир и останалите региони. https://www.bilgiustam.com/reyting-nedir-nasil-olculur/

Общи условия

Активация на акаунт