Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 668
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Имам само един проблем. От петък вечер до понеделник сутрин се наслаждавам на МГ. А какво да правя през останалото време?!
Чак ме е яд, че не излъчват поне по два епизода седмично. То е ясно, че няма как да заснемат толкова при стандартния режим на заснемане-излъчване у комшийско. Хайде да излиза поне следващия фраг, че да мирясам малко. Време му е.

# 646
Профи, почваш отначало да го въртиш Joy

Моят график е:
1. Петък - МГ
2. Събота - Пълнолуние
3. Неделя - Вторник - МГ с бг субс
4. Сряда - Четвъртък - Пълнолуние

Който е гледал всички сериали на Джан, да си избере някой и да повтаря Joy

# 647
  • Варна
Добър да е денят ни, грешни сладурани! 

Благодаря ви за всичко, което споделяте в темата!

Благодаря на екипа, който отново ни зарадва с експресен превод! 

Изгледах епизода с превод и ми хареса. Само врещящите мами ми дойдоха в повече, защото това махленско поведение не им отива. Не мога да си представя как в последствие ще се държат любезно и ще се прегръщат и ще се обичат, след като така си крещяха и се обиждаха и се заплюваха!
   Да, финалът беше тъжен , но не и нелогичен. Разбира се, че между тях има недоверие. Та те само от 2 дена се опитват да си изяснят отношенията, а всичките им действия преди това са повод за недоверие.
   Езги е обидена, че той не й вярва. А тя вярва ли му? Не може да понася Ози да е близо до друга жена, дори и клиентка. Самата тя каза - "Само за минутка да се обърна и той веднага изчезва". Какво да очакваме? - Да му забрани да работи в бара?!
   А за Ози денят наистина беше труден.
 - Срещата със счетоводителя по повод финансовото му състояние.
 - Проблемът с лиценза на новото заведение.
 - Появата на сенки от миналото - този Толга.
 - и капката, която преля -  Сердар слага колие на вратлето на любимата му, след което не пропусна възможността да го унижи.
  Според мен, Ози беше смазан и това беше първия му инстинкт - да се защити, за да не страда. 
  Но мисля, че той съжали за думите си почти веднага, защото видя състоянието на Езги. И още докато тя стоеше пред заведението, той тръгна след нея и я гледаше, стоейки до вратата.
  След това тя отива на мястото, където беше толкова щастлива преди 2 дена. Облечена е все още със същите дрехи, но защо мястото е празно? Кога успяха да го разчистят?
  Вече нищо не я задържа в Истанбул и тя се прибира в Бурса. /Ах каква радост за майка й?!/
  Но Ози вече е научил истината и отива при нея, за да се извини. Колата му е точно пред входа /там където за първи път видя майка й/ и е говорил с Езги, но тя не е готова да му прости толкова лесно.
  Сега на Ози му предстои да се докаже и пред Езги и пред майка й.
  А по повод този Толга?!
  Лицето на Ози веднага се промени, след като чу името му. Но защо трябва да имат толкова влошени отношения, ако му е братовчед?
  Ози не е конфликтен човек. Нито пък е човек, който ламти за пари. Нещо тук не ми се връзва. Не мога да си го представя нито от страна на майка му, ни от страна на баща му /като братовчед/. И все ми се върти из главата - да не му е незаконен брат?!    Не че го искам, ама комшиите много обичат да вадят изневиделица незаконни деца. И като нищо, могат да го направят, за да засилят интригата /и рейтинга, разбира се/.

# 648
Покрай повтарянето му в момента по ДФ Пълнолуние си го въртя всеки ден. ...Ъъъъ ... по няколко пъти. Innocent

Предните месеци се бях буквално "надрусала" с Птичката и сега малко почивам. Laughing

Имам да гледам последния преведен епизод на Сърдечни работи, но нещо все не му се наканям.

Планет, изсветляването на фигурата на Йозковия баща наистина може да се окаже решаващо. Още преди 5 епизода го умувахме какво ли се е случило. Може би си права, че има някаква връзка с т.нар. братовчед.

# 649
Той Йози може да не е конфликтен, но братовчедът е мега противен. 2 секунди от трейлъра ми бяха достатични да го намразя. Брр... и без това не ме кефи актьора.

# 650
  • Яко в Матрицата...
Профи, ето това, което успях да разчета Simple Smile

"Йозгюр Атасой, който е изключително успешен и стабилен в бизнеса, призна, че за жалост не е успял да постигне същото в личния си живот."

Първият въпрос не се чете добре, но явно е свързан с успеха Ла Габбиа. Какви са бъдещите ви плановете за Ла Габбиа?

Преди всичко, това е нещо като първороден син/дете за мен. Не се четат някои думи, но идеята е, че зад успеха на ресторанта стоят вложените дух и енергия на екипа... Разбира се, ние искаме да увеличим тази енергия и да я споделим с нашите клиенти. Ето защо имаме планове да отворим ново заведение. С това целим да определим посоката на нощния живот в Истанбул. Мисля, че има много неща, които енергията на Ла Габбиа ще добави към Истанбул.

Кои са източниците ви на мотивация в бизнеса? Например, бихте ли определили своите конкуренти?
Няма някой, когото да виждам като конкурент. Състезвам се само със себе си. Мисля, че притежавам нужната вътрешна мотивация, затова и конкуренцията не е много важна за мен.

# 651
Намерих седмичният рейтинг на излъчваните сериали ....

⚡Рейтинг TOTAL за неделю с 24.08 по 30.08.2020:
1. Ты постучись в мою дверь (7 серия) - 7.57%⬆(+0.42)
2. Мистер-ошибка (9 серия) - 4.69%⬇(-0.76)
3. Любовь на крыше (8 серия) - 3.73%⬆(+0.25)
4. Позвоните моему агенту (1 серия) - 3.59%🆕
5. Ах, моя молодость (11 серия) - 2.93%⬇(-0.52)
6. Вставай, пошли (117 серия) - 2.23%⬆(+0.09)
7. Упаси, Боже! (4 серия) - 1.62%⬇(-0.35)

⚡Рейтинг АВ за неделю с 24.08 по 30.08.2020:
1. Ты постучись в мою дверь -8.01%⬆(+0.85)
2. Позвоните моему агенту - 3.98%🆕
3. Мистер - ошибка - 3.86%⬇(-1.16)
4. Любовь на крыше  -3.69%⬆(+0.25)
5. Упаси, Боже! - 2.66%⬆(+0.34)
6. Вставай, пошли - 2.40%⬇(-0.49)
7. Ах, моя молодость - 2.36%⬇(-0.72)

И коментар на руски ез. по рейтинга кой до кога, а може някой и на др. канал да го преместят...

Скрит текст:
🖍Старт сериала Позвоните моему агенту вряд ли можно назвать успешным, однако, всё же и охарактеризовать его как безнадежный язык не повернётся. Во-первых, в битву сериалов вмешался футбольный матч, собравший пусть и относительно небольшой результат (в районе 5%), но всё же изменивший расклад. Во-вторых, повтор сериала после первого показа оказался удачным (в обеих категориях свыше 2% рейтинга), что с немалой вероятностью предвещает рост на второй серии. Однако, уже на этой неделе во вторник на арену выйдут еще два сериала, а, это, значит, что ПМА точно придётся несладко.

Незначительный рост сериала Любовь на крыше позволил каналу Д принять решение не о закрытии сериала в связи с выходом Новой жизни, а пока о переносе на субботу. Однако, процент данной комедии всё еще мал и скорее всего перенос добьёт данный проект, но хотя бы чуть отодвинет финал.

Сериал Ты постучись в мою дверь вновь подрос в обеих категориях, что связано с общим подъёмом интереса к телесмотрению в Турции в данный период. Это можно рассмотреть как весьма позитивный сигнал. Конечно, проектов у Фокс хоть отбавляй, однако, существует возможность, что старт нового сезона у Воина будет чуть отложен. Также есть варианты переноса на другой канал по договоренности дружественной Фоксу компании MF Yapım или же перенос на вторник в случае провала сериала Плотина.

Сериал Ах, моя молодость, продолжает катиться вниз. И уже сейчас в принципе ясно, кто займет место этой комедии - проект Нападающий.

Мистер-ошибка показал самый большой спад за всё лето. Фактически это ставит крест на дальнейшем пребывании сериала в эфире. Однако, если учесть то, что сериалом интересуются за рубежом, можно ожидать логического финала прямо перед премьерой сериала Сироты.

Тем временем, начинается самое интересное. Помимо возвращения 5 "старичков" на этой неделе стартуют 3 новичка - Новая жизнь, Красная комната и Мария и Мустафа. Возможно, среди них есть будущий чемпион рейтинговой таблицы, но зная жестокие реалии туррейтингов, с большей вероятностью это будут аутсайдеры. Кто пройдет через горнило конкуренции, узнаем совсем скоро.

====================================

Ето и разписанието на сериалите за тази седмица 31.08. - 06.09.За петък 04.09. за сега е само ''Червената стая''

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 16:57 от Zlatina3

# 652
Рени Hug, Злати Hug, много ви благодаря. Heart Eyes Heart Eyes

Не знам защо супер категорично са заявили, че МГ ще го замени конкретен сериал. И в същото време ще продължават да се клатушкат на екран по-слабо гледаеми сериали. Човек на логиката съм, и като не откривам такава всячески се съпротивлявам. Да им се не видиш и смотания вкус на комшиите! Дано Фарук Тургут намери начин да го преодолее за радост на останалата част от света. Серилът е супер свеж и добре направен, а в същото време по телевизиите вървят някакви тегави бози. Аман!

# 653
Мда, те рускините все за всичко са информирани. Сираци щял да започне ноември, така че ще има още време за 9-10 епизода, което не е зле. Пък , то не се знае, рейтингът не е постоянна величина нито на този сериал,нито пък на конкурентите.

. Да им се не видиш и смотания вкус на комшиите! Дано Фарук Тургут намери начин да го преодолее за радост на останалата част от света. Серилът е супер свеж и добре направен, а в същото време по телевизиите вървят някакви тегави бози. Аман!

Да, и аз стигнах до извода ,че си падам по слаборейтингови турски сериали. Нямам нерви и време за обичаните от комшутата бози

# 654
Хайде на фрагмана....

Bay Yanlış 10. Bölüm 2. Fragmanı

https://www.fox.com.tr/Bay-Yanlis/izle

# 655
Момичета, 54 минута, 25 секунда - не мога по друг начин да визуализирам, какви бяха тия погледи на Йози към Гизем, нямала приятел, погледна го, а той как я погледна, аз от погледите му към Езги не изтръпвам така. По принцип хич не съм от забележителните, все не чула и не разбрала, ама тук много ми въздейства сцената, а не трябваше. Това са Гизем, Емре, майка му, леля му и сватосването им.
--------------------------
Фрага дошъл, момичета не ни оставиха да страдаме дълго, и по-рано ни го пуснаха, добри хора. Със страх го погледнах, но май изнанадата на Йози се осъществи, дано е истина. И всички са около тях. Браво! Дано се сдобрят. Как страдат, близките им го видяха и омекнаха - поне от картинките това видях. И даже май те се реваншираха и подготвиха изненадата заедно за тях и ги срещнаха. Така ми изглежда поне.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 17:58 от sonnni

# 656
Чуден флагман! Следващата серия ще бъде много вълнуваща 😍

# 657
# 658
Доволен ще остане. Heart Eyes

Йозге е много красива накрая с бялото. Heart

# 659
Езги прилича на фея. Много, много нежна!

Общи условия

Активация на акаунт