Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 947
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Защо не ? Още един месец ще го излъчат и финал Октомври.
Есента сериалите са много , никнат като гъби  и падат , като круши.

# 76
Ако е до края на Октомври, това се 18 серии. Къде 20 там и 18. Пък и в оставащите 10 нещата могат да се развият идеално.

# 77
И каква прудължителност може да има МГ? Освен всеки поотделно да вземе да убеждава/разделя Йо и Езги, следващия епизод страдат, по следващия се осъзнават и в поредицата в по следващия се събират и влюбени и щастливи, до следващия индивид който реши да дава акъл... Приказка безкрай... Все някога ще има и край, а кога времето ще покаже. За сега само може да се наслаждаваме и да си чешем клавиатурите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 78
Още едно стори от Йозге "Добре дошла розова пола" Flowers Hibiscus
Много красива изглежда, дано да се е наконтила така за Йози Simple Smile

# 79
Колко е стандартната дължина на такъв сериал?  Как ще се отрази прекъсването му върху кариерата на Джан? В смисъл, това стандартна практика ли е? Не ми стига един месец, искам да си  го гледам в сериал. После една година ли ще чакаме до следващото лято друг да заснеме? Притеснихте ме, нещо Simple Smile

# 80
Зависи , някой имат по много сезони , други не. 
Дали ще чакаме дълго за следващ Джанов проект сега няма как да отговорим  Ако си хареса нещо и се споразумеят с продуцента.

# 81
Май, Езги ще празнува рожден ден.

от фейсбук групата

От нашата стара познайница и любимка Софка 😉🙃🤣🤷‍♀️
Оказва се, че и рускините са ги полазили на сета ето какво е описала тя в коментар под видеото което е споделила
ДОБРИ НОВИНИ!  Моите момичета се събраха на сайта на сериала ни "Мистър Грешка" !!!  Видяха и Ян, и Озге, и много други.  Гледайте видеото и по-долу ще ви разкажа повече.
 ⠀⠀
 • Нека започнем със срещата с Джан
 Всички момичета казаха, че мирише на невероятно вкусно.  Дори когато той отиде на снимките и видеото му го нямаше, все още се усещаше много готин аромат.  Преди момичетата да бяха момичета от Испания и те дадоха около 100 листа за подписи и много говореха с него, Ян дори не можа да вмъкне дума, само кимна и внимателно слушаше.  Беше уморен, но се отнасяше към всички с уважение и търпение.  Момичетата направиха снимка и бяха възхитени!  Казаха, че са от Русия, а Джан каза, че е много готино и че е щастлив.
 • снимка от Йозге
 Първоначално те случайно я хванаха, тя вече трябваше да снима и мениджърът й каза, че не може, но когато Йозге видя, веднага се приближи до себе си, прегърна я и направи снимки
 „Попитахме дали е възможно да направим снимка, когато тя ни видя, веднага се появи и каза:„ Разбира се, нека “.  Много сладко.
 • Серкай и Джемре се разхождаха заедно и правеха снимки.  Тогава всички трябваше да отидат на снимането и Джемре напусна (Дениз), но успя да спре Серкай и да направи отделна снимка с него.
 Те също хванаха останалите и направиха снимки, всички бяха много мили.
Превод с Транслейтър

[/b]

[/b]

отново от фейсбук групата
От Инстаграм пространството....
просто статия от новинарския поток на "Хабер" Турция

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 20:53 от Vaylet...

# 82
Май това са тези рускини

Много хубави са на тази снимка и трите Heart Eyes

# 83
Охо, ще има чок калабалък с този братовчед. И на тераската ще се намести. Smirk Да му мисли Йозгюр.

Какво ли пише тук нашият човек? Joy

# 84

И какво щях да пиша на дамите от бг мама?
Братовчеда ако се намести на терасата Левент е в опасност... Джансу на ход.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 22:27 от Slawena

# 85
Охо, ще има чок калабалък с този братовчед. И на тераската ще се намести. Smirk Да му мисли Йозгюр.

Списък си прави, кой по напред да разкара, че много са навлеците:mask:

# 86
Според мен си пише нужните продукти за мусака... Какво като е с Тюдорс и се лъснал и барнал, и да се яде трябва Fork And KnifePoultry LegEgg

# 87
Ох ,Ели как го измисли с таз мусака Joy
Ми иди в бара и му врътни една мусакичка с падладжан по турски и те взима на работа ,аз ша права коктейлите Grin

Пише писмо на Гроздето .

# 88
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
А така! Не ни стигаше мистър Сердар-Правилния, ами сега и господин Чаровният-Принц-По-Съребрена-Линия се появи.

# 89
Revolving HeartsSparkling HeartАз пък се радвам, че идва този братовчед, ако влезе в ролята на ухажор на Езги.
Доколкото се следва неписаното правило в тези сериали, обикновено като започнат трудностите - интригите на разните му там "доброжелатели", съветите на загрижените майчета и т.н., идва един момент, в който колкото и да са влюбени един в друг ГГ, единият или и двамата започват да избиват напрежението с недоразумения, караници, правене на пук...
Не искам само Езги да страда отстрани, докато гледа всички кандидатки как само дебнат да се метнат на врата на Йозко, и вие сте забелязали, че в турските дизита и филми все жената е тази, която тича след мъжа. Малко като в аниметата - мъжете са едни такива горди, печени, хладнокръвни, неустоими.... а жените са наивни нежни девойчета, недостатъчно обиграни и доста непохватни, по детски чисти, които не умеят да си служат с хитрост и дипломация, а всичко им е изписано на лицето - от изчервяването до цупенето и ревността.Flowers Hibiscus

Иска ми се да видя как този нов образ също се влюбва в Езги - не по неправилните причини, както говедото Сонер или лукавия Сердар, а заради нея самата. Да бъде достоен съперник на Йози, за моментите, в които съм сигурна, че предстои да я огорчи, макар и не по негово желание.
Дано да има достатъчно епизоди, в които това да се случи...

И ето нещо весело от преди малко: гледах един стар турски филм от 2011 и в него имаше една жена, която играе ролята на нахална съблазнителка, която харесваше женения главен герой...Абе гледам аз, позната ми е, не мога да се сетя...и по едно време ми светна...ами че това е Джансу! SatisfiedSmile

Общи условия

Активация на акаунт