Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 639
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Абе представям си с този бойкот на двойката Йозгюр-Езги в коментарите как ще има призиви да съберат Йозги с нея, да й дадат повече екранно време и прочие, вече всякакви простотии очаквам и не биха ме изненадали. Rolling Eyes

# 61
В английската група го "сватосаха" да играел следващия път с Ханде Ерчел. Аз със сигурност ако това стане един ден, няма да го гледам, нищо че много харесвам Джан.Това момиче не мога да го харесам като актриса .

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 05:41 от nikolexa

# 62
Добро утроо! HugTwo Hearts

Вчера доста покоментирахте новината за Джан и Едже! Wink
Каквото и да е те си знаят!Важното е сериал да има! Joy

Днес трябва да пуснат новите снимки и озета!

Излезе класацията и при актьорите.Джан отново е на 1-во място по обсъждане в социалните мрежи...

нова снимка на Демет с приятелката й Саадет

Най-после снощи и при нас падна дъжд придружен със силни гръмотевици.

Желая ви приятен прохладен ден!

==================================================================================

Излязоха новите снимки и озета...а няма пост....

озета на турски ез.
Скрит текст:
8. Bölüm Özeti

Ezgi ve Özgür’ün yakınlaşması, Serdar ve Yeşim’in gelmesiyle bozulur. Özgür’ün Ezgi’ye olan ilgisi Serdar’ı rahatsız eder ve bu durumu Yeşim’le birlikte sorgulamaya başlar. Ezgi’nin Özgür’e olan hislerini ilk Deniz fark eder ve Ezgi’yi yanlış yapmaması için uyarır. Ozan ise Özgür’ün Ezgi’ye olan hislerinin farkındadır ve onu bu konuda destekler. İkisinin bir araya gelmesini istemeyen anneler de harekete geçer ve onları ayrı tutmak için ellerinden geleni yapmaya karar verirler. Herkese ve her şeye rağmen Ezgi ve Özgür birbirlerine olan duygularını itiraf edebilecekler midir?

Bay Yanlış yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!

и с руски превод..
Скрит текст:
📝Озет к 8-й серии "Мистер ошибка"

Сближение Эзги и Озгюра нарушает приход Сердара и Йешим.
Сердар обеспокоен тем, что Озгюр проявляет интерес к Эзги и он начинает сомневаться. Они с Йешим пытаются расспросить Эзги и Озгюра.

Дениз замечает чувства Эзги к Озгуру и предупреждает Эзги, чтобы она не сделала ошибку.

Озан понимает, что Озгюр чувствует и поддерживает его.

Матери, которые не хотят, чтобы их дети были вместе, делают все возможное, чтобы они расстались.

Смогут ли Эзги и Озгюр признаться друг другу в своих чувствах, несмотря ни на что?

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 10:59 от Zlatina3

# 63

Наминава да види, кафе, нещо , чай..няма ли? ядки, шоколад
Не го мислите туй момче, ей...скита по чужди балкони.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 64
Резюмето на български: 

"Сближаването на Езги и Йозгюр се влошава с пристигането на Сердар и Йешим. Интересът на Йозгюр към Езги смущава Сердар и започва да поставя под въпрос тази ситуация с Йешим. Дениз първа забелязва чувствата на Езги към Йозгюр и предупреждава Езги да не го прави защото е погрешно. Озан е наясно с чувствата на Йозгюр към Езги и го подкрепя в това отношение. Майките, които не искат двамата да се съберат, също предприемат действия и решават да направят всичко възможно, за да ги разделят. Ще могат ли Езги и Йозгюр да разкрият чувствата си един към друг, въпреки всички и всичко?"

Преводът е на "Джан Яман България".

Дайте награда за най-добър приятел на Озан! Heart Eyes

# 65
Момичета, днес ме е обхванала творческа суша.. Оставям Джан да говори вместо мен и да ви забавлява Grinning

# 66
Ще могат ли Езги и Йозгюр да разкрият чувствата си един към друг, въпреки всички и всичко?"
Много хубаво, че ще избягат от тези всичко и всички. Така де, живота си е техен, чувствата, грешките, избора също.  Хич няма да им е лесно с атаки отвсякъде, сигурно затова сега ни дават глътка красота и романтика.
Може би ни подвеждат с фрага, едва ли веднага ще започнат връзка и ще си признаят всичко докрай, още повече, че Йози по отношение на Езги досега винаги е бил предпазлив, внимателен и загрижен. Докато не е готов да се отдаде докрай, едва ли ще я подведе, а според мен не е готов. Готов е да признае, че изпитва нещо ново и различно, но чак да й сбъдне мечтите според мен още не е. Може би иска да разбере тя накъде е по отношение на него.
Този Сердар и Йешим може би се изчерпаха, Сердар беше, за да научим правилата на играта, а новите може би са за свежест и тези да не ни досаждат вече.
За този братовчед си мисля, дали няма да създава проблеми на лелята, да не се занимава само с нашите, да погледне малко своето семейство, и той, примерно да не се разбира с жена си, да се разведе, тя какво си мисли - оженила си и си решила живота завинаги, и да го дадем накрая новия на новата - архитектката. Не знам, аз си харесвам нашите двойки, не ми се иска да ги разваляме. Макар да е ясно, че всичко ще е за кратко с цел интриги и ревност.
А тези майки, като знам какви надежди имах за тях в началото, как ги харесвах, верно ли сега ще ни ядосват?Anguished Направо ме е яд, защото ми се иска в един момент пак да станат фенове на нашите. Така сладки бяха като се прехласваха по двамата. Щом на промо снимките на 10 епизод още ги има, хич няма да са за кратко, направо не ми се мисли.
Според вас ще си признаят ли играта Езги и Йози пред тях? С цел омекотяване, изясняване, да се започне начисто -като новите им отношения примерно.
Аз както най-вероятно и няма да мога да гледам на живо, ще има да ви чета и да стоя после до сред нощите. Миналия път гостито ми се размина, ама този??? И все пък петък е удобно за всички, как да кажа, че за мен не е?Flushed
Хубав ден, момичета, до скоро. Пишете, много сте забавни и ползотворни.Gift Heart

# 67
# 68
Ми не е дебела, да, просто на мен ми прилича на медената питка в лице. Тялото й ми харесва, но специално тази жена - не. Изглежда ми някак мазна, хитра, пресметлива, злобна, на лисица ми прилича - може би героинята й в сериала допълнително ми влияе. Изглежда и някак възрастна, зряла, като добре поддържана 40-годишна жена, а още няма 30 май. На мен ми стои изкуствено, дори да няма (много) корекции. ...

И аз така се чувствам спрямо нея. Има много отблъскваща физиономия, въпреки че по общоприетите стандарти се води красавица.
Но тези стандарти аз хич не ги уважавам, защото според тях невероятно красиви жени с НОРМАЛНИ, даже не закръглени телосложения, се обявяват за пълни, а жени с кльощави и сухи тела - за приемливи и норма.
Поздрани ме като четох, че Гизем била пищна - то зависи от контекста, де. Като я гледам даже не е средна, а си е направо слаба, обаче в сравнение с Езги може и слон да е. 
За мен добре сложена жена, която си има "всичко", женствена е и пълни окото на истинските мъже, като идеал е нещо такова:

Ако говорим за красота в лице, определено Йозгето ми е най-симпатична, има най-миловидна и класически красива физиономия, като нарисувана. (Ако скубне крайчетата на веждите, ще е съвършена)
Когато започнах да гледам Птичката, Демет ми се стори доста невзрачна, да не кажа даже грозновата с тези зъбки и безлична прическа, но в последствие някак свикнах и накрая на сериала я намирах за много чувствена и женствена. Не говоря за тяло, тя също винаги си е била слаба. Напоследък гледам е станала по-женствена, има доста уголемени гърди, но на снимките от фитнеса си личи, че все още е мъничка. Само от плажа имаше бански с по-висока талия и на всички им се видя, че била напълняла, но не смятам.

# 69
Предлагам повече да не се коментира кой е дебел и слаб, защото все някой ще се засегне на тази тема... Аз лично повече дума няма да обеля по този въпрос, защото нямам намерение пак да се обяснявам както след „дебелата Демет”, както искате го разбирайте.

# 70

От Йозге, този с нея сигурно е севгилито

Ели, подкрепям те, то човек да не реши да се помайтапи и се почва,ама нейсе...
Всеки е красив сам по себе си, сякаш нашето огледало показва само супер красавици.

# 71
Ново от сета. Леля Фитнат пак е намислила нещо Thinking

# 72
Ново 20 се

Финал октомври Rolling Eyes

# 73
Славена, ето тук вече ще плача ако ни спрат по рано от предвидените серии.Disappointed RelievedAngryдано не е вярно.

# 74
Ами не вярвам Grinning
Всеки в хванал вълната и дрънка какво ли не, че да го забележат... Ще поживеем, ще видим

Общи условия

Активация на акаунт