Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 709
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Е ,все пак за 2 часа и половина трябва да има пълнеж, иначе главните герои ще са нон -стоп на сета. И те трябва да спят все пак. Но шегата настрана, там като се плюха майките и на мен ми се изкара пълна селяния.НО! Ако се поставя на мястото на майката на Езге, тя какво знае - дъщеря й все не избира свестни мъже, после все плаче на рамото на майка си. Хеле най-накрая уж си избра един, и се оказа, че е излъгала грозно. Но пък има друг, дето изглежда супер свестен и с добра професия. Ами и аз като майка ще се надявам да остави хвалипръцкото и да се хване с доктора.
Не знам обаче на Йозито майка му с какъв акъл се бута, нейничкия хем я излъга, хем и момичето завлече, вместо да се извинява, тя...

# 511
Много благодаря за линка, изгледах го докрая. Накрая Джан добре го изигра, но мацката нещо в тази сцена не ми въздейства... Не можах да повярвам, че й се къса сърцето

Което показва колко сме различни всички и колко различно чувстваме нещата, на мен пък тя много ме впечатли  в тази сцена, тази динамична промяна на изражението на лицето пстепенно овлажняващия се поглед, хареса ми.

# 512
Много благодаря за линка, изгледах го докрая. Накрая Джан добре го изигра, но мацката нещо в тази сцена не ми въздейства... Не можах да повярвам, че й се къса сърцето

Което показва колко сме различни всички и колко различно чувстваме нещата, на мен пък тя много ме впечатли  в тази сцена, тази динамична промяна на изражението на лицето пстепенно овлажняващия се поглед, хареса ми.
Абсолютно, да, аз Йозгето като цяло я харесвам, че е по-обрана, просто тук нещо не ме докосна. Дали защото Джан преди това като я видя със Сердар и направо имах чувството, че чувах, как нещо се прекършва в него, дали защото тя като дойде щастлива и усмихната при него и направо го виждах на лицето му, как още повече го наранява и той си мисли, тя ме излъга, тя нищо не ми каза. Значи не беше обикновена ревност, това си беше направо чувство, че е предаден.
Та затова може би нейното представяне ми избледня на фона, а всъщност на нейната героиня повече съчувствам, защото много лошо и незаслужено й се случи така. Не беше виновно момичето.

# 513
Най после успях да изгледам епизода... бързо... с мишката... нещо не ме грабна. Дениз и Озан, да.  Йо и Езги, да, Левент и Джансу понякога,но другите са само пълнеж и то некачествен. Да се надявам сестри Зенгин да се вземат в ръце и да разчистят този кокошарник от последния етаж. А и този роднина който се появява отсега не ми харесва. Ще си изчакам и бг превода все пак.

A кога ще започва сериалъта на Демет?

Уау

и две Убавици за разкош

На екранната Гизем косата и като червено водорасло пльоснато на главата и
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 23:47 от Slawena

# 514
Нашият любим Джан е станал „Най-добър турски актьор за 2020 година” на Turkey's stars awards  Hands Clap HeartBlue Heart

# 515
Преводът има голямо  значение.Предишната серия се излъгах да я гледам лайф на турски, половината от нещата не разбрах,на сцените с второстепенните герои превключвах на друго и бях разочарована както писах.Но после с буквичките промених мнение.Даже и пълнежните сцени намират своето място.

# 516
Ами след като даже турците коментират, че мамите са им дошли в повече. Уж модерен сериал, а традиционни караници Wink Нищо де, то хубавото е, че ги снимат серия за серия и ще се поучат.

# 517
Добро утроо!

Аз след като гледах онлайн,с руски субт. изгледах само интересните моменти.Целият епизод ще бъде с  бг.превод.Няма защо да гледам пълнежа по три пъти.Сега като започнат и другите ми сериали направо с бг.превод! Simple Smile А снощи започнах 19 еп. на ''Сърдечни работи''!Благодаря за превода!

Приятна почивка в неделя! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 518
Сюрприииз!
В дните до петък този път закуската ще е от Левент. Йозгюр бей е зает да страда от любовна мъка Wink

# 519
Аз няма да закусвам😀 На диета съм.

# 520
Не ми се сърдете- тези, които искате да сте само позитивни. Но цялата история с този сериял започва да ми прилича на провокация да съсипят Джан- толкова провинциализъм на едно място в най-лошата му  форма не може да се види и във филм от Мардин. Настигат ги по крещене- само пищови не размахват.
Освен това започвам да си мисля, че Джан беше прав в онова интервю за либидото. Не мога да им повярвам за възвишените отношения. Плъзгави са ми като риби за готвене. Не виждам спасение от ямата, към която са се засилили. Прекрасен ден!

# 521
  • София
Привет!
Имам едно питане - във фрага Йози излиза от басейна - какво прави той в басейна на Джансу?

Имам и една мечта - да обединя в едно всички серии, като оставя само моментите с любимците ми - Йози, Езги, Озан и Дениз...но за съжаление нямам компютърни умения...

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 09:39 от Gugutka52

# 522
Я, вижте Зейнеб какво лъчезарно и усмихнато дете е. Много ми харесва как си играе ролята в сериала Heart

Някакво цвете се в фотнало с Джан Laughing

# 523
Не ми се сърдете- тези, които искате да сте само позитивни. Но цялата история с този сериял започва да ми прилича на провокация да съсипят Джан- толкова провинциализъм на едно място в най-лошата му  форма не може да се види и във филм от Мардин. Настигат ги по крещене- само пищови не размахват.
Освен това започвам да си мисля, че Джан беше прав в онова интервю за либидото. Не мога да им повярвам за възвишените отношения. Плъзгави са ми като риби за готвене. Не виждам спасение от ямата, към която са се засилили. Прекрасен ден!
Силно се съмнявам, че продуцентът ще изхарчи едни пари да съсипе Джан. Напротив, мисля, че се стараят по всякакъв начин да спасят сериала. Факт е обаче, че турците са злопаметни и поради някаква причина целенасочено го бойкотират. Вижте кой да е вестник и освен лошо в коментарите, друго няма да видите. Мисля си обаче, че причината е, че в момента там правата на жените са ограничени силно и във връзка с насилието над жени. Това, че коментира за жени в обкръжението му се изтълкува зле. И това, което ние, като свободни хора, не го взимаме навътре, а като шега - те подскачат. Освен това сигурно го има и елемента на завист, как, човек с един сериал видиш ли може да е толкова известен на Запад. Бързо да го дръпнем обратно в казана, за какъв се мисли.Но това е многократно коментирано, просто не знам сега ако не му простят на Джан, после какво следва.

# 524
И аз не вярвам, че GOLD искат да съсипят Джан. По сериала се хвърлят страшно много пари. Качеството е изключително високо. Само вижте на какви места снимат. По-скоро си мисля, че се опитват да напипат точния механизъм, който да спечели турците, за да преглътнат ненавистта си към Джан. И това се пробва с всеки нов епизод. В миналия явно майките бяха успешни, но в този се пресоли манджата и се видя по рейтинга. Назад в мненията бях писала какво трябва да се засили според мен. Надявам се и сценаристките да мислят по подобен начин. Joy Дано в новия фрагман да има нещо уау, че пак да наберат скорост. Иначе може да си останем с добър 4. Cry
В Туитър също има кампания срещу Джан. Пишели, че трендът в 54 страни е купен. Confused
Да видим какво ще стане. Имаше снимка от сета с логото на FOX за новия сезон. Някакви трейлъри правят май. Тоест МГ ще продължи да се излъчва. Дано да е така наистина.

Общи условия

Активация на акаунт