Дали да не очакваме скоро дует между двамата братя - близнаци? Бащата на Джано сигурен ли е, че мама Гюлтем не се е срещала тайно с Тони Стораро

Кифла, кифла, ама с шоколад, от скъпия

,за поста! 
И аз не гледам ''Вратата....'',въпреки че съм гледала много сериали с Ханде и Керем. Скоро ще започне ДЕК,ще има фрагмани,нови снимки,озетиЩе има какво да пишем и коментираме.
) .Искат героите да спят заедно месеци с дрехите като оня сериал с високия рейтинг.И да, колкото и да ни дразнят майките и махленските им кавги, това е направено заради турците. Да се говори че Грешния изкопирал от вратата раздялата е нелепо, и двата епизода са заснети преди около 2 седмици, по-скоро врата изкопира някои елементи от първите епизоди на грешния, ама нека не отиваме до там, явно това си е практика на тяхната индустрия да позлват "успешни" сцени във всичките им проекти. Джан е доста по-напомпан в Птичката ,отколкото като Йозгюр, изглежда си много добре , даже в англофонската група имаше тема точно за това че е загубил маса и аз го виждам точно така.Контрастът с Йозге е направен нарочно и всичко е перфектно според мен.На мен ми харесва и като Ферит, да спрямо сегашния си вид изглежда слаботелесен, но не е ,има доста правилно телосложение и му отива ролята на интелектуалец.
Една рускиня живееща в Истанбул каза ,че това лято всички канали имали големи загуби, на хората заради пандемията им било писнало да стоят в къщи и да гледат телевизия и затова лятото изобщо не гледали такава.Даже ,че Вратата и Грешния били много добре (другите два са си направо в трагично състояние). Миналата седмица в петък когато Грешния имаше най-висок рейтинг е имало буря и хората са си били по домовете, тази седмица било хубаво времето и отново навън.
Другият момент е и тъпата им отчитаща система.В цяла 83 милионна Турция има само 2200 инсталирани устройства.Ясно е колко "добре" отчита реалния интерес към предаванията и колко лесно може да бъде манипулирана.Не слуяайно, преди години бяха арестували група продуценти които подкупвали хората да гледат техните предавания.
А сравнения е нормално да се правят, не сме коне с капаци все пак. Също така не съм видяла темата да е нечия собственост, че да нарежда какво да се пише или не.