Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 687
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Фики, Фики, ама Джан прави и крака във фитнеса Joy

Дали да не очакваме скоро дует между двамата братя - близнаци? Бащата на Джано сигурен ли е, че мама Гюлтем не се е срещала тайно с Тони Стораро Joy

Кифла, кифла, ама с шоколад, от скъпия Joy

# 556

Кифла, кифла, ама с шоколад, от скъпия Joy

Ммм, натурален с по висок процент какао

Малко ми е размазан фокуса, но то е от шоколада

# 557
Хайде, пак ми се пада да разбутам черните облаци Grinning

Не знам нова ли е, стара ли е тази снимка, но Йозге и севгилито са като холивудски звезди Heart

Много ми харесва полата на Дениз. Такова хубаво, дълго краче вади. Машала! Аз с моите 1.50 мога само да завиждам, благородно!

Тази снимка на Джано май не сме я пускали

# 558
Грозде Hug,за поста! Hands Plus1Hands Plus1 И аз не гледам ''Вратата....'',въпреки че съм гледала много сериали с Ханде и Керем. Скоро ще започне ДЕК,ще има фрагмани,нови снимки,озетиЩе има какво да пишем и коментираме.

Да пусна инфо,кои ще са конкурентите на МГ от септември за петък...да му мислят СЦ какво ще пишат...

''Червената стая''- от 4 септември
''A.Riza(нов)-от 11 септ.
''Вавилон''-2-ри сезон от 11 септ.
''Вятърничав''-нов сезон...
''Опасни улици''-нов сезон ...
''Право на престол: Абдулхаммид''()

# 559
  • София
Напоследък нямам много време и минавам темата по диагонал, не съм видяла това публикувано, но ако съм пропуснала и се повтарям - извинете ме.

В Италия местят Птичката в Прайм тайм-а, заради големия интерес към сериала.
Видях новината преди ден-два, но тогава нямаше как да я споделя тук.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 16:01 от Lilly Di

# 560
Аз харесах повече епизода от предишния. Да дразнещи са сцените с мамите, ама то във всеки турски сериал има такива, И честно, да се говори че някоя продуцентска компания ще похарчи пари за да съсипе Джан е смешно. Аз чета много коментари на турски и ще ви кажа ,че всичко идва от едната завист и от злопаментност.Постоянно пишат какво бил казал, колко голямо его бил имал, искат да го провалят и това е. Не им харесва и медерния начин на живот на героите, понеже не съответсва на тяхния "морален" начин на живот(Сериалът бил турския порнхъб Simple Smile ) .Искат героите да спят заедно месеци с дрехите като оня сериал с високия рейтинг.И да, колкото и да ни дразнят майките и махленските им кавги, това е направено заради турците. Да се говори че Грешния изкопирал от вратата раздялата е нелепо, и двата епизода са заснети преди около 2 седмици, по-скоро врата изкопира някои елементи от първите епизоди на грешния, ама нека не отиваме до там, явно това си е практика на тяхната индустрия да позлват "успешни" сцени във всичките им проекти. Джан е доста по-напомпан в Птичката ,отколкото като Йозгюр, изглежда си много добре , даже в англофонската група имаше тема точно за това че е загубил маса и аз го виждам точно така.Контрастът с Йозге е направен нарочно и всичко е перфектно според мен.На мен ми харесва и като Ферит, да спрямо сегашния си вид изглежда слаботелесен, но не е ,има доста правилно телосложение и му отива ролята на интелектуалец.

За рейтингът- нещата може би няма да са съвсем трагични,вчера видях снимка на Джан с маркетинговите специалисти на ФОКС, нямаха вид на хора дето прекъсват договорните си отношения Simple Smile Една рускиня живееща в Истанбул каза ,че това лято всички канали имали големи загуби, на хората заради пандемията им било писнало да стоят в къщи и да гледат телевизия и затова лятото изобщо не гледали такава.Даже ,че Вратата и Грешния били много добре (другите два са си направо в трагично състояние). Миналата седмица в петък когато Грешния имаше най-висок рейтинг е имало буря и хората са си били по домовете, тази седмица било хубаво времето и отново навън. Simple Smile Другият момент е и тъпата им отчитаща система.В цяла 83 милионна Турция има само 2200 инсталирани устройства.Ясно е колко "добре" отчита реалния интерес към предаванията и колко лесно може да бъде манипулирана.Не слуяайно, преди години бяха арестували група продуценти които подкупвали хората да гледат техните предавания. Simple Smile

Вчера гледах рейтинги на стари сериали - "Любовта не вярва на думи" - среден рейтинг 3.ХХ, доста от епизодите с 2.ХХ- избутват го до 31 епизода. "Черно бяла любов",който ми е любим и той с доста посредствен рейтинг -и той е 30-на епизода.

# 561
  • София
Да пусна инфо,кои ще са конкурентите на МГ от септември за петък...

''Червената стая''- от 4 септември
''A.Riza(нов)-от 11 септ.
''Вавилон''-2-ри сезон от 11 септ.
''Вятърничав''-нов сезон...
''Опасни улици''-нов сезон ...
''Право на престол: Абдулхаммид''()

Сериозна конкуренция се очертава. Червената стая и Ariza се чакат с нетърпение. Вятърничавия и той беше с висок рейтинг, така и не разбрах защо, участвах в превода и за мен беше голяма досада този сериал. Опасни улици е мнайсти сезон вече... На Вавилон не му знам какъв му беше рейтинга, но каста му е сериoзен...

=================================
Като админ на една група - "Ние сме за Григор" - аз си позволявам просто да ги махам безапелационно...

Gugutka52 и аз съм голям фен на Григор. Джан и Григор си делят сърцето ми наполовина.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 16:10 от Lilly Di

# 562
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Да разбирам ли, че който не пише само хвалби за Джан и сериала няма място тук?

# 563
В темата ни се обсъждат ненужно други сериали, правят се сравнения.. Аз нямам нищо против Вратата, не ми хареса.. и не го гледам, не обсъждам сериала, нито с добро, нито с лошо..

Подкрепям на 100%.Това постоянно сравнение е отвратително. Аз като не харесвам нещо нито губя време да го гледам, нито пък ще ходя във фенските му групи да го коментирам.Времето е ценен ресурс не го прахосвайте с празни дейности.

Кокнуренцията наистина е много сериозна.Вавилон е много хубав и има стабилен рейтинг 7-8, Вятърничав е пълна боза, тоя дето спят заедно с дрехите с месеци, ама е любим на комшутата и рейтингът му е в небесата.

# 564
Светълчо   А има ли нужда от негативни коментари?

# 565
Участвала съм в темите за Бурак и Къванч (спрях, щото нямах възможност да следя новите им проекти) и такива негативни настроения и коментари не съм срещала, честно казано! В темата за Бурак се лее само мед и масло за него и Фе, защо да не може и тук да е така?

# 566
Ама я чакайте, чакайте малко... Я по-спокойно, дами. Не знам кой се гневи и хаби нерви излишно тук. То ще излезе, че някои в темата налагат по-голяма цензура от турците - каквото не им харесва, под ножа.

Не знам къде видяхте завист - аз на мъж не мога да завиждам. Напротив, сериала го гледам основно заради Джан, харесвам го и го подкрепям, затова и се вълнувам за съдбата на филма и за рейтинга. Не мисля, че дискусията, която имаме, е хейт, напротив, обменяме мнения, идеи, впечатления. Все пак нека има и обсъждане на епизодите, дискусии, спорове, а не само снимки и лиги по голия торс на Джан... Честно казано, това го смятам дори за обидно за него, все едно единият сексапил е най-важен, а не актьорските му умения и съдържанието на сериала.

Много моля, направо е обидно да се обяснявам и оправдавам за мнението си. Всеки има право да изрази гледната си точка, живеем в свободна страна, нека не се превръщаме в Турция. Wink А сравнения е нормално да се правят, не сме коне с капаци все пак. Също така не съм видяла темата да е нечия собственост, че да нарежда какво да се пише или не.

nikolexa, ако не се лъжа, точно пък ти започна със сравненията на сериалите, рейтинга им и как това те притеснява. Сега пък биеш отбой според настроенията на "тарторките" в темата...като не пропускаш пак да направиш сравнения в рейтингите. Trollface
Каква е тази докачливост, аз не съм видяла някой да плюе нито по Джан, нито по сериала. Честно, не разбирам. Нещата не са черно-бели - или осанна, или разпни го. Нека не залитаме във фанатизъм и да заклеймяваме хора и коментари - все пак точно това се случи и с Джан, заради грешно интерпретирани негови изказвания колко си пати, горкият.

Толерирайте чуждото мнение и аз ще призова гроздето и компания към същото, което и те казват - като не ви харесват определени мнения, просто не ги четете, все пак вездесъщото ви одобрение не е необходимо, за да се пише тук. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 16:32 от ПiПiруда

# 567

Те май абсурдните статии преобладават, не знам кой ги пише/превежда, ама е пълна скръб, въпреки че има и верни неща вътре. Ето още една:
https://www.google.com/amp/s/blitz.bg/layfstayl/svetski/dzhan-ya … ws754753.html/amp

Точно на този Мурат Сонер му гледах видеото и бях писала тук.Беше извадил тенденциозно само негативни коментари на английски, испански и руски. Както казах, чета доста коментари, говоря 4 езика и разбирам 6, негативните коментари на горните езици са рядкост. Ако има негативни коментари са най-вече на турски и са свързани с това какъв бил Джан Яман а позитивните са колко са сладки Озан и Дениз.

Но този Морат Сонер си е такъв, после поразгледах каналът му , оплюл ги е почти всички продукции, дава храна на хейтърите човекът, от това печели.

# 568
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светълчо   А има ли нужда от негативни коментари?

Ами нали обсъждаме сериала, героите и актьорите. Понякога нещо не ти харесва и искаш да го споделиш. Според мен се нарича критика, не негативизъм. И не може да навреди на никого. И щом някой чувства нужда да го сподели, значи я има тази Нужда, за която питаш. Нищо и никога не може да е съвършено нито в действителността, а още  по-малко в сериалите. Не виждам защо споделянето на това, което не ни харесва, обижда и наранява дотолкова някого, че чак  агресивен отпор да предизвика. Че стигнахме чак до хейтърството, завистта и дори до това, че ще погрознеем от злобата. ( Макар че въобще не ми стана кой на кого завижда, ама нейсе.)

Съгласна съм с това, че обсъждането на други сериали не е уместно, защото те си имат техни теми и ако някой иска да се изкаже по "чуждия" сериал, може да го направи на съответното място. Сравнението между двата сериала лично на мен не ми пречи, но да, да кажем, че и то не е необходимо. Но да се лее в темата само "мед и масло" и дитирамби, ми се вижда много еднообразно и скучно, да не кажа глупаво. Нали различното мнение ражда разговора, дискусията, интересното в общуването.
В края на краищата не сме безмозъчни кукли, които само точат лиги по мускулите на героите и си представят екранните целувки пренесени извън екрана. Мисля, че сме толерантни, интелигентни жени, които се забавляват и разговарят все пак за сериал, не за световния ред или за ядреното разоръжаване.

# 569
А
nikolexa, ако не се лъжа, точно пък ти започна със сравненията на сериалите, рейтинга им и как това те притеснява. Сега пък биеш отбой според настроенията на "тарторките" в темата...като не пропускаш пак да направиш сравнения в рейтингите. Trollface

Да притесняват ме рейтингите и дотам са ми сравненията, ако пак ги давам е просто пример ,че нещата не са чак толкова лоши колкото някои фенове на "Вратата" се опитват да внушат. Защото сериалът ми харесва и искам да продължи още поне 10-на серии за да има логичен край. Не правя сравнения на сюжет, игра на актьори, да обсъждам качествата и недостатъците им , и сравнения от типа на кой е по-по-най защотото е смешно и некоректно. И понеже казваш че съм правила сравнения, ще направя такова сега за първи  и последен път.Вратата започнах да я гледам и я спрях,точно защото не ми харесват клиширани сюжети и посредствените акриси. Обаче го казвам в тази тема, няма да ида да се навирам в другата тема за да споделя това мнение.Има разлика нали?

И още нещо, аз тартори в живота нямам, не знам за какви тарторки на темата става въпрос.Това е смешно .

Общи условия

Активация на акаунт