Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
-
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
-
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
-
Какви са впечатленията ви от личния лекар и частната клиника?
-
В кой момент навлизам в 9-ия месец на бременността?

Поздравявам съзателите му, както и всички, които добавят подобни теми / в случая визирам Кръц Кръц/ 

Напълно те разбирам...аз след 17 дена в болницата имах чувството, че съм на някой друг свят като ме изписаха а пък ти след 60 дена си представям 

Сама си прецени, но наистина е голяма възможност. Тук се иска доста пара и въобще не се знае след 20г. примерно ако потрябват, дали ще са съхранени както трябва... 
Всичко е прибрано в пликове и чака. Така ще ми е по-лесно. Защото когато му дойде времето за зимните дрехи, ще имам грижа по бебко, а и ще съхнат по-бавно 

После остават за болницата и ги дават на циганките дето нищо не носят за раждането...отиват като нагодени свати
), малко закъсняхме с най-важното в живота на една жена. Все пак, по-добре късно, отколкото никога, нали?
Исках да кажа, че на 35 вероятно ще раждам секцио, но още не е съвсем сигурно.
). Аз, естествено, скришом взех, изпрах и изгладих поне няколко пелени, но основно подготвям списъка, по който таткото ще пазарува, докато ние сме още в родилното. Поне ми остава удоволствието да се ровя и обикалям магазини, за да избера онова, което трябва и харесвам.