Нов Бг сериал..."Братя" - от септември по Нова.

• 36 031
  • 784
  •   1
Отговори
# 135
Аз не харесвам носа на Йоана. Прилича на свинска зурла и само него виждам в лицето и.

# 136
Да и аз забелязах снощи Simple Smile,странно ѝ е нослето,но ми е много симпатична и жизнерадостна.Следвам я в инста,много хубава двойка са с Мартин ,имат сладко момченце.

# 137
  • Mediterraneo
Слаба игра, съжалявам. Темелкова е много далеч от фаталната жена на раздора, супер постна и измита е. Калин съм го гледала в театъра, нищо общо с играта му тук, не ми харесва. Актрисата от рекламите никога не съм я харесвала, не може да излезе от амплоато си на отегчена домакиня в моите очи.
Сюжетът е добър, засега е достатъчно оплетен, дано успеят качествено да го разплетат и да не оставят като Фуча всичко за последната серия.

# 138
И в театъра съм го гледала Калин,пак така.

# 139
  • Пловдив
Аз много чувах дишането на Калин...дразни ме.Явно са му навряли микрофона много близо ли кво...

# 140
Малката играе, явно посещава школа за млади актьори, отделно за да печели участие в трети сериал явно си я харесват, е не отричам, че може и да е дете на някой познат и все нея да уреждат, но от онази малката в Пътят на честта Ная, по-добре играе

# 141
Калин съм го гледала в една постановка с Блатечки и Елена Петрова,не очаквах толкова слаба игра,не помня заглавието.

# 142
Калин съм го гледала в една постановка с Блатечки и Елена Петрова,не очаквах толкова слаба игра,не помня заглавието.
"Когато котката я няма". Там всички бяха страхотни, но Блатечки - ненадминат! 😂
А Калин в Господин Х беше страхотен, тука нещо....

# 143
А не съм съгласна, че другите деца в "Ние нашите и вашите" не се справяха добре! Мен лично най - симпатичен ми беше Мони Ангелов, който се справи доста добре и в "Писма от Антарктида . Колкото до сериала явно единият брат е инсценирал смъртта си и сега си отмъщава на всички заради, които е страдал като е под нова самоличност. Наподобява донякъде турския сериал" Езел "и" Граф Монте Кристо ".

# 144
  • Велико Търново
Малко е заплетено в повечко,щом се налага тук да се питаме и да си доизясняваме.Гледа се засега.Пътят не го споменавайте-той е "шедьовър"на филмовото изкуство,няма стигане ! Joy
Според мен не толкова е заплетено, по-скоро действието се развива твърде бързо, че и ретроспекции има доста. Та, една малка, но важна подробност да се изпусне, и ето ти повод за доизясняване. Ама е много по-добре така, отколкото да се влачат като охлюви и да се чудят с какво да запълват екранно време.

През пощата с някакъв имейл. Забравих името/техническото, на действието.
Фишинг.

Колкото до сериала явно единият брат е инсценирал смъртта си и сега си отмъщава на всички заради, които е страдал като е под нова самоличност.
+1

# 145
  • Пловдив
А според вас какви са били отношевията на брата-мафиот и Темелкова? Съпрузи, двойка или просто я харесва още от онова време?

# 146
Жена му е била, гадже може би или съпруга.

# 147
А коя е Лина?

# 148
Чак съпруга ме съмнява, не загледах годините на некролога, но млад е “починал”.
А и по това време едва ли му е било до сватба.

Мен всъщност ме съмнява да са имали отношения, мисля, че само е бил влюбен в нея.

# 149
Сценарият на филма е далече по-добър от сценариите на Фуджеджиева.За мене тя трябва да си търси друга професия.Много са кратки епизодите.Спокойно могат да се дават по два на вечер.

Общи условия

Активация на акаунт