Септември наближава вече, чакаме те, мъничко човече! Тема 7 (2020)

• 47 135
  • 561
  •   1
Отговори
# 150
  • Terra incognita
А вие какви дрешки сте приготвили за изписването? Аз съм отделила боди с къс ръкав, ританки, тънко горнищее и пелена
Боди с къс ръкав, тънки памучни ромпърчета, пеленка. Очакваме събитието в средата на месеца.

# 151
И мен доста ме притесняваха тези болки, но били нормални, днес бях на преглед малката е вече готова в стартова позиция, засега всичко е нормално и се гласим за нормално раждане, 2800 е, термина е на 25, но ще се роди доста по-рано според АГ, имам и 1см ракритие вече, общо взето вълнението е голямо.. 😀

# 152
  • София
Боди без ръкав, блузо-рокля, ританки, пелена и шапка с джуфка (не знам дали ще я слагаме).
За себе си нищо не съм подготвила обаче. Вие ще се гласите ли, аз нещо не си го представям, по-скоро ще се изкъпя и ще се надявам да ми стават дрехите 😂

# 153
Записвам се в клуба на Мамите вече. Днес се роди нашият прекрасен син, Самуил. Тежи цели 3.350 кг и е 51см. Успех на всички който им предстои в най-скоро врече.  Бях планово секцио, няма да лъжа за болката, има си я, но в името на това прекрасно създание всичко си заслужава! 💙💙💙💙

# 154
Нелка, никакво гласене и аз, нещо да ми стане  и се прибирам вкъщи XD  Да е добре бебето, да мине и тая операция, че са ми страхотии в главата, разбира се - малко паника не е излишна, хахахахах.

# 155
  • Terra incognita
Честит Самуил! Да бъде здрав и щастлив!
Относно гласенето, няма да се глася, няма за какво. Мм и баткото ще ни вземат и право вкъщи, дет се вика и по нощница мога да си тръгна 😂

# 156
Момичета помагайте! В четвъртък бях на ЖК и обиколката както и диаметъра на главата я измериха за 32гс  а аз бях 36 гс. Док каза че ще иска и от фм да ме видят отново но сякаш не беше много притеснен а аз съм на черешата от тогава. На някой случвало ли се е знае ли какво следва от това моля помагайте с инфо. Като цяли сумарно от всички показатели отговаря на 35гс 2500гр. Но таова забавяне на разстежа на главата ме притесни много. Предвароително благодаря на отзивалите се

# 157
muuucuni, честит да е Самуил! Жив и здрав и да ви радва!

Аз няма да се глася. Ще си взема нещо удобно

# 158
Честит Самуил, муцуни! Бързо възстановяване, браво!🌷🌷🌷🌷🌷

Michiko, направи, каквото са казали - никой не може да те успокои, а на фм ясно ще видят всичко и ще са сигурни и за размера. Сили и спокойствие ❤ дано всичко е наред 🍀

# 159
  • Варна
Аз също имам болки особено при разходка понякога са доста остри, но малко остана, докторът каза като ме боли да спра да ходя 😄.
Днес бях на последния планиран преглед. Всичко е ок, успокоих се този път. Петък съм на тонове и в понеделник ме приемат за планово секцио във вторник.
Относно изписването- намислила съм си дрехи- панталон за бременни(аз рокля така и не сложих) + една нова (онзи ден от втората употреба) ризка. Ще поръчам на ММ да ги изглади и донесе ако всичко е наред и имам настроение + сешоар за коса Simple Smile
Michiko аз в последно време съм доста изненадана от измерванията с ехограф. Не винаги са точни, дори с много хубава апаратура и много добър специалист. При мен последните 3 прегледа при един и същ лекар има някой мерки, които се смаляват, други се увеличават и после пак обратно...Сега напр. BPD е по-малко от измерването преди 10 дни. Предния път бебка много шаваше ама наистина много и според мен тогава бяха доста неточни измерванията, така че те съветвам да се успокоиш и да отидеш отново на преглед, щом са ти препоръчали нека е на ФМ.

# 160
Записвам се в клуба на Мамите вече. Днес се роди нашият прекрасен син, Самуил. Тежи цели 3.350 кг и е 51см. Успех на всички който им предстои в най-скоро врече.  Бях планово секцио, няма да лъжа за болката, има си я, но в името на това прекрасно създание всичко си заслужава! 💙💙💙💙
Честит да е Самуил. Жив, здрав и много послушен 😊

# 161
Честит да е Самуил, много здрав и безкрайно щастлив! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

violett7, аз днес също бях на преглед и ми дадоха ръст от 2800 за малката. Терминът ми е 23ти септември, пък ще видим кога ще ни изненеда.
Разположена е добре и лекарката ме успокои, че според нея, въпреки че съм дребна, мога смело да пробвам да родя естествено. Мериха ми и таза, бил на границата, но не е супер тесен. Силно се надявам да станат така нещата.

Колкото за болките, аз също ги имам често и понякога като се разхождам, направо се заковавам. Най-кофти е като пресичаш тъкмо на някой светофар и искаш, не искаш, трябва да продължиш. Grinning Кръвното също ту ми е ок, ту изведнъж пада. Днес на прегледа първо беше над 110, после на тоновете вече беше 80 на 50. Сега и с тези жеги, маски съвсем кофти става. Добре поне че на ражданията май не те карат да носиш маска, че в някои други държави го има и това. Grinning

# 162
Честит да е Самуил и много здрав!
На изписването аз бях с една рокля и сложих много лек грим, колкото да не ми личат торбичките под очите😃

# 163
Здравейте мами, да се похваля и аз макар с термин 13.09. Моя малък мъж Павел реши да се появи на бял свят на 23.08.2020. Едва сега разбрах какво е истинска любов от пръв поглед 💙🍀💙
Честито на всички, които вече са гушнали малките си рожби,а на всички предстоящи пожелавам пухкави бебето и нека са ни живи и здрави💙🍀❤️

# 164

Ivanova.j, честито и на теб! Желая много здраве и късмет във всичко на малкия Павел! Тежкото е минало, наслаждавайте се на времето си вече заедно!

Забравих да се включа по въпроса с разкрасяването за изписване. Аз съм си професионално повредена, понеже съм гримьор и със сигурност ще си взема неща с мен за всеки случай, а ще го мисля на момента. Ще си приготвя нещо леко за основа, коректор, спирала, лек руж или бронзър и нещо за веждите и устните. Пък вече ще видя дали ще идват роднини пред болницата и ще снимат. Ако идва само мъжа ми, наистина няма смисъл от престараване. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт