Седмокласници 2020/2021 - Тема 2

• 35 964
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
И двамата ми ученика няма да имат първи учебен ден. Много тъпо ми се струва и преекспонирани мерки. Големият/10клас/, ще открива годината с ресторант, с класната и после дискотека. 80% от ученицете ще са в дискотеката. Ми тъпо ми е с тези мерки в училище. Все едно от другия ден няма да са на училища всички, та първия не може. Дори им забраняват да излизат извън училище в междучасията.

# 331
  • София
Марти, аз затова си казах, че съм голямото, да не реши някой, че се защитавам. Joy
Примери най-различни имам в живота: от болните амбиции на "малкото", през да се доказваш при гениален по-голям (голямото с пълна стипендия в УСА, малкото - медицина в Бг) до да не ти запомнят името заради голямото (а в случая дори нямаше нищо гениално при голямо).

Общо взето при моите може би заради разликата и поредността се получава нещо като едновременно развитие Joy
... и съответно малката напътсваше, обгрижваше батко си (той на друга планета живее Simple Smile ), за което той се дразнеше и оплакваше Joy

Pisa, при нас ще са за малко, като ще се виждат преди или/и след това с приятели - навън, без затворени помещения (условие, за да се съглася) . Както каза девойката да се набърборят.

Сложна ще е тази работа с пазенето, но ще се стараем.
Баткото мърмори вчера, че нямало да имат ФУЧ, който им били обещали в началото на 9клас за в 10ти.

# 332
  • В светлината на слънцето
Успешен старт на новата учебна година и най-вече - успешен финал! Нека всяко дете попадне на своето място, където да се чувства щастливо! На добър час! Heart

# 333
Моят седмокласник е средно дете. След изискванията към големия и обгрижването на малкия, за него не остава много време 🙂 все минава между капките и успява да се скатае толкова неусетно, че вече му се възхищавам 🙂 той е от категорията "умни и мързеливи", а и ако нещо го затруднява, ще направи всичко възможно да го избегне, вместо да го преодолее.

# 334
  • София
Да е успешна, здрава и присъствена новата учебна година. На добър час на всички ученици 💐

# 335
Да са здрави и успешни децата, а и ние!

# 336

Успешен старт, здрави деца и родители, и късмет...И, така до победата! Flowers Four Leaf Clover

# 337
Попътен вятър на всички ученици. Най-доброто предстои!

# 338
  • Пловдив
Честит 15 септември!
С пожелание децата да са мотивирани, родителите издържливи. Накрая всички да сме удволетворени.

Ние по традиция започваме учебната година като се гушваме и си ревем двамата. Той, че ще се налага да учи, аз - че ще хабя нерви, пари, глас. На себе си пожелавам по-отговорен син.

# 339
  • София
Успешна учебната година, дано е реална, а не виртуална!

# 340
Успешна учебна , тъй важна година, а на нас по-здрави нерви и спокойствие!
Направо утре ще се видят децата от класа.
Купих всички помагала дето отново, за поредна година се искат, как сме се образовали без тях, се чудя.

# 341
На добър час на всички ученици! Да са здрави и успешни, а на финала -със сбъднати желания!

# 342
От мен пожелание да са здрави децата, за да могат да следват мечтите си и да реализират талантите си. Да изживеят прекрасно тринайстата си година - границата между детството и истинските тинейджърски вълнения и преживявания, но и да  постигнат отлични резултати на НВО.

# 343
Честит първи учебен ден на всички ученици и техните родители. Дано годината бъде спокойна и успешна.

Нашето училище е над нещата, но то и по време на ДОто беше така. Хората на изкуството нищо не го лови. От първи до дванадесети клас са на тържество в двора  ( заедно с родители, баби-дядовци на по-малките),
 после по стаите...Казах на сина ми да се държи както му е комфортно. Ако е притеснен - да е с маска, ако ли нещо друго (гледат го накриво, смеят се) да не я слага. Добре че сестра му - астматик от онези дето уж нищо им нямало защото астмата била медикаментозно контролирана, заминава да продължи  студенство си  и утре правим ПСР. Пък с нас да става каквото ни е писано, друго не мога да направя.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 10:35 от _re_ge

# 344
Успешна да е учебната година! Моята щерка вече отиде за ЧК и вече се е прибрала с учебниците, сега ще се бори с подвързиите.

Общи условия

Активация на акаунт