Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 298
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за инфото MrsAlwaysRight, и аз като Kris имам индикация за инфекция, но не сме открили нищо. На мъжлето МБ излезе чиста също, въпреки съмнителната спермограма. Чакаме нетърпеливо прегледа при Кацаров (поне аз,де).

# 481
Между другото наистина ползвайте опита ми като ориентир, ей така да сте подготвени и да имате някаква идея. Може да има и по-подходящи пакети или други изследвания, най-важно е да се насочите към съвестен АГ, който да вземе под внимание ситуацията и това че действате за бебенце, съответно да е отворен да обсъждате вариантите. Някои се притесняват да назначават на пациентите скъпи изследвания..съображения всякакви.
По принцип аз за МБ и оплаквания си ходех при.моята си АГ, а не при репродуктивния. Там правех само МБ, които ми изискваха преди процедурите.

# 482
  • София

People Baby Antonelly: М - 12.08; О - 27.08; Т - 12.09
People Baby Believe*: М - 31.08; О - 16.09; Т - 30.09
People Baby Brandywine18: М - 23.08; О - 07.09;
Т - 22.09
People Baby Chef-mama: М - 27.08; О - 12.09;
Т -  27.09
People Baby Knysna: М - 16.08; О - 29.08; Т - 11.09
People Baby margolotta: М - 06.09; О - 20.09; Т - 05.10
People Baby TD03: М - 10.09; О - 22.09; Т - 07.10
People Baby violet4e: М - 17.08; О - 31.08; Т - 17.09

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 14:09 от rave

# 483
  • София
Джеси,Рокси,много благодаря❤❤❤ ! Напоследък съм станала една ревла....срам ме е от себе си,ама като се заредиха БХ,тромбофилии,сега това,направо психически не мога да се съвзема /а всяка седмица съм на психолог,тази само не смогнах/. Мислите ми вече станаха - какво ли още ще изскочи като проблем,а зная колко е важно спокойствието и положителната мисъл 😢

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 21:53 от Lira81

# 484
  • София
Според мен на човек като му се плаче трябва за си го излее. По-добре така, отколкото да го държиш вътре в теб.

# 485
Момичета моля за помощ...
Вчера писах, че ме притеснява, че няма + тест за О...

А това е графика на БТ... С електронен термометър мерена орално... С живачен дава разлика - 0,4....

Не знам колко се вижда, че ползвах редактор за да ги кача...
Но вчера чертичката беше много по наситена и Т по-висока... Днес всичко се занижи
Не мога да кача качествена снимка на тестовете... На на 12 ден потъмняваше на 13 почти като контролнаталната(но по-светла)
На 14 като на 12(много пп светла от ко тролната...
БТ... От 4 ден до 9-36.3(36.7с елетронен)... От 10 до 13
-36.4(36.8 с ел. )... На 14-36.0(36.5 ел)....
Много се обърках...
Извинявам се за спама,но имам нужда от съвет
П. С.  Тестовете са правени в 14.15-14.30...като поне 3 часа се не пия вода и не ходя до т...

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 00:06 от Pebbles29

# 486
  • София
Аз лично абсолютно нищо не мога да видя от тези снимки.

# 487
Лира, ТСХ ще го оправиш бързо, насъбрало ти се е много, наплачи си се, ако така го усещаш. Срещите с психотерапевт са нещо много хубаво! Прекрасно решение! За съжаление в днешно време БХ и тромбофилии са много често срещани и да не кажа почти всяка жена минава през това Sad това е тъжно, а тенденцията е един ден да стане още по зле... но, живот...
Както казва Ивето, който не се е тествал за тромбофилия, той я няма (не знае, че я има). Борим се до края! Както казвам, опитайте се, момичета, да действате без много емоции, приемаме неволите с вдигната глава и продължаваме напред! Прегръдки от мен Лира
Пебълс, нищо не се вижда от снимките. По това, което описваш явно О. още не е дошла. Не знам в кой ден от Ц. си.
Обаче имам една препоръка - махни ги тези  термометри. Купи си такъв с две единици след запетаята - базален термометър (19 лева). За БТ е важна всяяяка единичка. Оралното мерене не е най-показателното. Знам, че другото не звучи особено приятно и комфортно, ама се свиква и много по-ясно виждаш нещата.

# 488
Лира,както са писали преди мен,с правилната доза ТСХ влиза в норми съвсем бързо ☘

Днес ,точно на 28ми ден от Ц ставам с лелката от сутринта.Призля ми като видях!Имах големи надежди за тази месец....Фоликуметрия,ДФ,абе доказана О.След това на 6ти ден розово зацапване.Въпреки че там еуфорията ми бързо отмина след като цял следобяд в урината ми имаше малко кръв,а следващите три дни често ходене по малка нужда и болни ниско долу.Тогава вече ми светна лампичката за Цистит ☹.
Вчера отидох да направя урокултура,но няма да ви казвам какво разкарване и чакане беше от лаборатория,паразитология и микробиология заради изследванията на дъщеря ми и накрая ми прекипя и не стигнах до моето изследване.
При нас вече минаха 8 месеца опити...от месец се опитвам да накарам ММ да пусне СГ ,но все нещо става ...последният път дори ми каза  обичайната реплика “Писна ми от графици” 😤
Аг-то ми очаква тава излседване за да решим как продължаваме по-нататък....по-задълбочени излседвания ,добавки и т.н.

Всяка една история ,която чета тук през тези месеци ми “бърка в сърцето”.Кураж момичета!Знам ,че е трудно...но нека продължаваме да вярваме в Чудеса! ☘

# 489
  • София
TD03,една ендокриноложка ми каза нищо да не пия. Във вторник отивам при друг,който е следил моя приятелка с проблем и бременност,защото аг-то разбира се иска да е поне под 2.5 /даже ми казаха приятелки под 2/.
Съжалявам за лошата изненада! За цистита с гърлчето можем да ти напишем романи,ако имаш нужда от съдействие.
За мъжете е ясно,понякога просто не са за коментар странните им реакции. Аз само с разумен разговор пробивам и то при добро желание насреща. Тежки гемии...
Опитвам се точно вярата да си реанимирам цял месец вече,дано успея.
Благодарна съм много,че съм сред вас ❤

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 09:19 от Lira81

# 490
Обаче имам една препоръка - махни ги тези  термометри. Купи си такъв с две единици след запетаята - базален термометър (19 лева). За БТ е важна всяяяка единичка. Оралното мерене не е най-показателното. Знам, че другото не звучи особено приятно и комфортно, ама се свиква и много по-ясно виждаш нещата.
И аз като една стара свекърва да допълня Лиилоо Joy - смяна на термометъра само с нов цикъл, не по време на настоящия, държане на дигиталния минимум 3 минути (игнориране на пиукането след 30/60 секунди), а на живачния 10 и мерене по едно и също време всеки ден Grinning При други обстоятелства не е показателна БТ, независимо къде се мери. Оралното може да показва, може и да не показва вярно - смяна на позицията на термометъра в устата, спане с отворена уста и т.н. Спадът на температурата и след О е възможен, ако е за един ден е инцидентно, ако е за по-дълго време не е ок, може да показва нисък прогестерон. О според мен още не е имало с тази БТ, ако +3 дни се задържи с разлика от 0,3/0,4 е възможно да има О. Не виждам къде си правила графиката, отново препоръчвам babyplan.ru, там няма гадаене Grinning
rave, Heart , благодаря и тук, че въпреки всичко мислиш и за нас Hug
Лира81, и аз заради вярата и тази група още не съм се отказала, може би ако не пишех тук щях да съм зарязала всякакви идеи да ставам майка, но историите и подкрепата на всички тук ми дават сила всеки месец да продължа да се надявам.
TDO3, хващаш ТМ за ушите и водите сериозен разговор за приоритети и желания.

Успех на всички!

# 491
държане на дигиталния минимум 3 минути (игнориране на пиукането след 30/60 секунди), а на живачния 10 и мерене по едно и също време всеки ден Grinning

Аааах аз за първи месец меря, и го махах като изпиука .. Нямах хубавото ЦС този месец, не съм правила тест та кога е било о, ако го е имало не знам, също температурата дето не съм мерила като хората след 15ти ден падна много до 36.17 и после се качи пък доста и после пак падна.
Това по едно и също време не е за мен, ако има разлика един час толкова ли е фатално ... ?

За ТСХ според моята репро, е Ок до 2.5. Аз пък напоследък 2 пъти го измерих на 3 (нали често пусках изследвания и си пускам допълнителни така и така ме бодат). Та моето ТСХ мога да кажа след достатъчно много изследвания е между 1.9 и 3.1, т.е. половината пъти излиза под 2.5, не мога да преценя дали това е за лечение.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 10:17 от Одри

# 492
Момичета, аз имам един въпрос, който не знам дали е адекватен, но все пак ще попитам. Преди няколко месеца бях на профилактичен преглед при мамолог, който ме попита, дали имам болки преди менструацията и след като му казах, че доста ме боли корем, дори понякога съм стигала до повръщане, заради болките, той реши да прегледа щитовидната жлеза на ехограф. Каза, че всичко е наред.
Та въпросът ми е, играе ли някаква роля при забременяването това, че всеки път при М изпитвам ужасни болки в продължение на 2-3 часа и после ми минава?

# 493
Mammasita не знам дали играе някаква роля при забременяването,но и аз съм с такива болки.
Благодаря на отговорилите момичета. Снимка с тестовете не знам как да кача да се вижда,а графиките си ги чертая на лист. Т меря като уж спазвам всичко-днес е  по-висока с 0,5.
Одри до колкото знам разлика в часа на мерене се приема до +-30мин.(примерно мериш в 8ч,не е проблем и 7.30или 8.30)за по-голям диапазон не съм запозната.
Лиилоо благодаря за препоръката-ще си купя един и от другия месец с него.

# 494
  • София
Аз също имам болки в първия, а понякога дори и във втория ден на цикъла. Две години след раждането бях много добре, но вече си е по старому. Наскоро ходих при ангиолог, той видя, че аортата, която минава над корема ми е леко стеснена, и ме пита дали ме боли по време на менструация - явно и това може да бъде причина.

Общи условия

Активация на акаунт