Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 171
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • Казанлък(Бургас)
Всичко е в норма .
Нямам сили вече... Просто за сега искам да се пусна по течението имам нужда от почивка .
Аз си мисля , че този наш неуспех е от стрес.... Вярвам силно ,че ще успея . Аз съм много ранима и наивна , и преживявам тежко дори и най-малкия неуспех . Сега вече няма от какво да се  натоварвам , слава богу вече живеем в нашият си дом обзаведохме и сме напълно готови с всичко. Така бленуваната сватба мина успешно и всичко лека полека си идва на мястото , вярвам ,че и бебето ще дойде съвсем скоро. Стана дълъг поста , но поне си излях душичката.

Dreamer, първо силна прегръдка от мен. Kissing Heart
Точно това имах предвид - успокой се, отпусни се. Повтаряй си точно това, което си написала как всичко вече си идва на мястото, че сте готови да го посрещнете в новия дом, представи си го едно такова малко сладко гукащо, и се усмихвай!

# 61
Ех, че хубава тема си имаме отновоо.
Rave, постарала си се много.

Sea.sea стискам палци всичко да е наред при теб и удвояване на резултата. Как ме развълнува само...

# 62
sea, a такааа, надъхай се! И утре двоен резултат, стискам палциии Hug

# 63
Чета тук и се вълнувам и треперя за всички Hands Open Hands
Срядата пак ще влизам през 5 минути за Sea Sea Heart
Аз от 1-2 години имам чат пат, 2-3 пъти в годината едно зацапване по средата на цикъла и приехме с док, че е овулационно. Но последните месеци зачести и вчера ми беше доста по-силно. Обадих се на док, ама той в отпуска до 10 септември. Чудя се да го чакам ли или да ходя при друг ...Thinking

# 64
  • София
Sea, стискам палци и аз Relaxed ТАТ и МАТ могат да значат много неща, не само Хашимото. Съвсем възможно е да e причина за незабременяването. Ако ендокринолог не ти помогне, се опитай да стигнеш до Русев тези дни.
Да се запиша и аз в новата темичка Relaxed Каня се тези дани да пусна TSH, FT3, FT4. Иначе ме е налегнала някаква кашлица, замаяност, сърцебиене. И това от месец насам, как да планувам бебче не знам Close Заради това не сме започнали с опитите още, но чакам от 1 година, и искам да ви помоля да ми стискате палци скоро всичко да е наред при мен и да започнем Relaxed RelaxedRelaxedRelaxed

# 65
Dreamer много стиснати палци! 🤗❤️🍀
Sea тихичко честито, пожелавам всичко да бъде наред 🙏
Arven_89 радвам се че писа 🤗

# 66
  • София
Приключих с ендокринолога. Каза, че в момента на МАТ и ТАТ не може да се повлияе. Важно е, че ТСХ- то е много добре, поне за сега. МАТ може да окаже негативно влияние на развитието на плода, не е често срещано, но се случва. Не ми изписа нищо за сега. Каза след 1 месец да пусна ТХС пак и ако не е добре да  отивам пак за терапия. И да си пусна обременяване без инсулин. Иначе ме видя на ехографа и няма възли, което каза, че  най-важното. Иначе забелязва все пак някакви изменения заради, които вероятно са високи ТАТ и МАТ. Каза, че когато са високи обикновено самото забременяване  е по-трудно и това, че съм млада ми дама добри шансове всичко да е ок. Каза кръвен да пусна след една седмица, ама знаеме се, това няма как да стане. 😀
  Малко по-добре се чувствам сега, но тези дни ми дойде много психическото натоварване и сутринта на път към лекаря добре си поревах.
 Чери вие какво решихте за морето? Ние бяхме планирали един дълъг уикенд и ако се чувствам добре се чудя дали да не отидем все пак, ще ми се отрази много добре на нервите.

# 67
  • София/Севлиево
Добро утро.
Сий,от сърце ти пожелавам всичко да е наред.Ако се чувстваш добре си изкарайте морето.То си е една положителна емоция.
Да ви питам-докторът ми каза да изследвам ТСХ,обаче без ТАТ,МАТ и другите два хормона.Не е ли по-добре всичко да пусна?Друго,което иска да пусна е АМХ и пролактин.Този последния има ли точно ден от месеца спрямо цикъла,когато е най-подходящо да се пусне?Тези хормони винаги са ми били добре,но не помня по кое време съм ги пускала.
И друго-в коя църква или манастир около София мога да занеса една бебешка дрешка и да се помоля.Одавна се каня да го направя и вчера успях да купя едно гащеризонче и сега се чудя къде да ида.В Св Мина ходих през 2016-та на храмовия празник,но не носех дрешка...

# 68
Честита нова темичка ! Рейв Heart Малката принцеса ще излезе русалка направо Grinning
Sea sea, рефрешвам от два дена и стискам палци за теб ! За съжаление обаче ще се включа като черна станция. Не за друго, защото като Lira и аз минах през това. Колкото и да ми се иска да ти честитя, това чхг е много ниско, особено за деня на цикъла. При мен беше 26 и ми дойде след 6 дена, а тестовете така и не се наситиха от деня на закъснението до деня в който ми дойде.
Другото, което ме навежда на кофти мисли е , че ти преди 2 дена видя чертички на Believe , който дори да е по-чувствителен няма как да хване резултат под 10ед. И два дена след това кръвния да ти е 10 , значи най-вероятно е паднало чхг-то и е било над 10 в дните , когато са били положителни тестовете. Ако съм права, до 3-4 дена ще ти дойде Sad Въпреки това, според мен това е голям успех и е най-малкото зло ! След БХ наистина се забременява по-лесно и мисля, че ще затвърдиш статистиката до два най-много три месеца ! Горе главата ! Ще очаквам добри новини от теб Simple Smile

Дриймче, браво че сте пуснали разширена спермограма ! Поне сега, знаеш че може да насочите сили изцяло към теб, когато прецените да пристъпвате към още изследвания.

Арвен Heart Радвам се, че се включваш и се надявам да си добре !

Ели, ТАТ и МАТ не винаги ги искат по принцип. Основно гледат тсх, фт3 и фт4. Като бях при Русев ми обясни, че ТСХ без фт4 не значило абсолютно нищо, защото едното било естествения произведен хормон в организма , а другото синтетичната му стойност (обаче не съм точно сигурна дали това беше , ако приемаш някакви лекарства за ТСХ - еутирокс или лтироксин). Та винаги се гледали заедно, но ТАТ и МАТ не са приоритет.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 09:58 от lokofenka

# 69
  • София
Локо, то и аз не бих си честитила...

Иначе между билийв и кръвния разликата беше около 16 часа, ако изобщо има някакво значение.

# 70
Ели, чувала ли си за Златната ябълка.
Църква в Асеновград. Всяка година през м май се празнува празника на златната ябълка.
Поверието е че ако си вземеш ябълка от църквата( става целогодишно) изяждате я с партньора, на теб ти осукват коланче, което да носиш винаги и бебето ще дойде ❤❤❤

Свещеника ви вписва в книгата с желаещи рожба и всеки ден в продължение на година Ви споменава в молитвата.
Аз си нося вече почти година коланчето. То е част от мен и държа да отбележа, че ако съм без него минсе случват лоши неща!!!
Което може и да внушение, но ми е по добре с него. ❤❤❤

# 71
Минавам като призрак през темата. Бяхме на почивка и пропуснах много постове, които ми е трудно да изчета. Успявам да изкажа съчувствие на Мандария и радост за Черито.
Относно щитовидните хормони - моята препоръка е да не разчитате изцяло на репро АГ, а да си намерите ендокринолог, специализиран в следене на хормоните при опити за и по време на бременност. Доколкото знам и установих от личен опит, ТАТ и МАТ нямат отношение към бременността, те по-скоро са несигурни марекри за автоимунни реакции. Проверявта се, за да се има предвид дали да се очаква някаква тенденция, дали да се има предвид някакъв риск за промяна в хормоните, свързани с ЩЗ.
Сеа - стискам палци всичко да премине благополучно.
Дриймър - след като имате такива хубави резултати от СГ и твоите хормони - гледала ли си проходимост на тръби? Извинявай, ако си писала преди, но наистина много се залях от информационната вълна след едноседмичното отсъствие.
Репорт от мен - след приключването на дългия мензис след неуспешния тансфер ми дойде точно на морето на ден 25, както и очаквах, че ще стане по Закона за всеобщата гадост. Но това не ми пречи да се радвам на новата тема (Благодаря, Рейв!) и да минавам под всичкия прашец и орисии на успешните ни момичета. Благодаря и лека седмица, хора!

# 72
ели, и аз щях да кажа св. Мина.
Все пак той е покровител на жените и семейството Simple Smile

# 73
Включвам се и аз в последната лятна тема, мерси Рейв, страхотна е както винаги, да ви следя, да стискам палци и надявам се да ви нося бременен късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 74
Благодаря на Рейв за новата тема ! Flowers Hibiscus

Арвенче - Радвам се, че наминаваш ! Дано да си добре !
Sea- Нищо няма да коментирам ,докато не си покаже сам резултата. Отиди си на море, не виждам защо да не отидете. Желая ти късмет и дано всичко се развие по най-добрият начин.
Чери - Много, много се радвам ! Всичко да е наред този път, нека имаш успешна бременност до финал.

Минавам накратко, че да не ме забравяте. Надявам се да не сте, де.
Преживяхме голям стрес този месец с ММ и още се "събирам" психически, но важното е , че сме живи и здрави. Чета ви, след ви, но просто нямам сили да пиша.
Дано ни е на късмет последната лятна тема и да има много положителни тестове !
Иви - под твоя пост , дано си ми на късмет Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт