Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 167
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Много от вас не ме помнят, което ме радва, защото сте нови и от сърце Ви желая скорошен успех!
Пиша по повод поста на Дриймър, моля те вземете се в ръце и потърсете специалист.  Народни лечители и билкари не отричам, но се замисли. Навсякъде около нас има бактерии, паразити и т.н.... Направете СГ в специализирана клиника, дори в няколко, ако трябва. Обърни внимание И на себе си, ако Трябва смени няколко лекари, но търсете причината, другото е заблуда. С най-добри чувства ти го пиша.
Рейви , погал поо тумбака! Благодаря за темата, разкошна е!

# 46
  • София
Момичета, много се притесних. Резултат е положителен 13.77, очаквах да е нисък, важно ще  е дали се удвоява. Обаче пуснах днес и за щитовидната жлеза и МАТ и ТАТ са страшно високи. ТАТ- 58.37, МАТ-119. И сега много ме  е страх, че именно заради тях бременността може да е неуспешна. 😥 ТХС, Ф3 и Ф4 са в норма.

# 47
  • София
Sea, при мен на 26-ти ден и резултат 38 гинекологът отсече категорично,че е нисък. Предишният ден имах бледичка розова втора линия. На 30-ти ден си ми дойде.
По-опитните момичета да дадат мнение.
Дано чудото при теб стане😘

# 48
  • София
Арвиии Kissing HeartHugFlowers Cherry Blossom
Как се радвам, че се обади !
Как си, новата работа, кучо ? Blush

сеа.сеа, ще ти драсна ЛС.

# 49
  • София
Sea, при мен на 26-ти ден и резултат 38 гинекологът отсече категорично,че е нисък. Предишният ден имах бледичка розова втора линия. На 30-ти ден си ми дойде.
Т.е е било биохимични бременност ли?

# 50
Sea тихичко честито.. Консултира се с доки и се успокой 🤗 док най - добре знае какво да правите от тук нататък.. Всичко ще бъде наред 🙂
Stay positive 👌🏻🤗

# 51
  • София
За съжаление да 🙁

Т.е е било биохимични бременност ли?

# 52
  • София
Съжалявам Lira, успях за утре да запиша час за ендокринолог, а другата сряда за гинеколог. Като сряда отивам да пусна и пак кръвен.
 Ако се окаже биохимична освен кървене други симптоми да очаквам ли. 😪  Ще се опитам да съм позитивна, но искам да съм подготвена за всичко.

# 53
Sea , тихо честито , и аз така предполагах - чертичката ти розовее ... дано се удвоява и нещата се развият добре 🤞
Успех на теб и всички не чакащи 💙

# 54
  • София
При мен беше като абсолютно обикновен цикъл.  Нито повече болка, нито повече кървене от друг път,даже точно на датата по календар си дойде . АГ-то ме прати на основен пакет тромбофилии. Впрочем даже каза,че нямало нужда от преглед и аз на своя глава ходих за второ мнение.
Пусни си кръвен както си решила,нека се види. Дано пък при теб бъде различно и да са се случили по-късно нещата. Можеш и на лични да ми пишеш по всяко време. Прегръщам те и кураж до последно,Sea ❤

# 55
sea- много тихо се радвам и ти стискам много силно палци! Аз като човек с Хашимото мога да споделя, това, което знам- за бременност се гледа именно TSH (и някое от двете FT-та), а не ТАТ и МАТ, но нека и другите да кажат. TSH Знам, че може да се вдигне рязко при забременяването, щом твоето е в норма- супер!

Рейв- благодаря отново за прекрасната тема 🌷

# 56
Sea,днес цял ден рефрешвам темата заради теб 😘
Хайде,вярвам че сряда резултата ще се е дабъл ☘!Вярвай!
Ако не се лъжа при Б се гледа ТСХ и ФТ3.Аз съм с Хашимото...
Момичета имам един въпрос.....днес бях на фоликуметрия.11ден от Ц-матка,лигавица-перфектни.От ляво няма Ф,от дясно доминантния  Ф е 24мм.Аг е много доволен и каза да действаме с ММ следващите три дни.
Та въпроса ми е-Аг-то ми изписа дуфастон от 11ти до 14ти ден по една таблетка.Добре де,но нали той стопира Ову?!Ако започна да го пия днес,а очаквам О да е до няколко дни?!
Разбира се,попитах го наколко пъти...но той  категорично каза ,че няма проблем.
Объркана съм,защото до сега го пих три месеца от 16ти до 26ти ден по две таблетки на ден по препоръка на друг Аг(смених го поради ред причини).
Да вметна  че гинеколога ,който посещавам сега изроди първото ми дете преди няколко години и честно казано му имам доверие.По негова препоръка следващия месец ще пуснем и смермограма.

# 57
  • Казанлък(Бургас)
Rave, темата е страхотна! Sparkling Heart Благодаря, че си ме включила в заглавния пост! Много мило ми стана. Heart Eyes

Нека новата тема донесе много късмет, усмивки и бебета!

sea.sea, стиснати палци от мен, и нека развоя е положителен! Притесненията ти да се окажат напразни, и да затупти още едно сърце в теб.  

Аз съм във вихъра на лятото. Nature Sunny Даваме каравани под наем в Созопол, и дните летят в посрещане и изпращане на гости, плаж, каране на СЪП и каяк, викане по тийнейджърите (те иначе не реагират), организация на сватба (че и кумата се отказа, нямам думи) ... и края на деня точно успея (или не) да ви изчета и откъртвам с телефон в ръка.
Леко съм притеснена от циклите си след абразиото (края на май). Дойде ми на 59-я ден, и продължи 8 дни (обикновено ми е 5 дни), и 2 - 3 от тях бяха истинско "клане" (не характерно за мен, чак се уплаших). После ми дойде отново на 19-я ден. Отново доста обилно, но този път само 5 дни.
Предполагам, че на организма му е нужно време, за да влезе в ритъм. И сега нямам идея кога да го чакам. На генеколог ще мога да отида след 15 септември, че моето АГ сега е на 300 км от мен.

Иначе за билките и алтернативното лечение съм много ЗА. Няма да влизам в подробности, но имам положителен опит, и със себе си, и с хора от най-близко обкръжение. Както и много лоши последствия от лечение с традиционна медицина (без да взимам под внимание безбожно високата цена на изписаните медикаменти) Нещото, което знам със сигурност е, че най-важен е мозъка (мисли, нагласа, вярвания) и всеки сам трябва да намери неговият начин. Помага ти това в което вярваш - на един му помагат билки, на друг хапчета, на трети Луната.... Grinning Ще цитирам приятел онколог: "Аз направих каквото зависеше от мен. Но дали ще оздравее зависи от това  дали пациента го иска."
Също така за себе си съм сигурна, че болестите и физически неразположения са външно проявление на вътрешния дисбаланс.

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 22:54 от yanac

# 58
  • София
Толкова сте мили и прекрасни, цял ден ми се насълзяват очите от вашите думи. По принцип съм си песимист, но ще се постарая да мисля позитивно и заради вас.
   ТХС 1.5 беше, ако не се лъжа. Часът ми за ендокринолог е сутринта, така че ще ви пиша като свърша.
 Извинявам се, че превзех така новата тема.

# 59
sea.sea , тихичко честито! Вярвам ,че това е твоето бебе. Както са казали момичетата бъди позитивна и вярвай ,че всичко ще се нареди!
Арвенче , благодаря ,че се включи заради мен. Не си спомням дали ви споменах , но 10 дни преди сватбата ММ беше на командировка в Пловдив и остана няколко дни при свой братовчед,  който се бори за дете 3 години . И какво са правили не знам , но ММ се прибра вкъщи с разширена спермограма правена в клиника "Селена" (не знам нищо за нея и дали са достоверни резултатите).
И резултатът беше "нормоспермия"
Тогава бях в напрежение заради сватбата и само се зарадвах ,че всичко е наред .
Аз съм си пускала АМХ, ТАТ , МАТ , TSH , FSH , prolactin,  estradiol , LH ,  testosterone и още няколко , но в момента не мога да се сетя .
Само прогрестерон не съм изследвала,  защото не знам кога точно ми е О . Всичко е в норма .
Нямам сили вече, ако не стане и с тези билки и алтернативни методи ще предприема много по-сериозни мерки. Просто за сега искам да се пусна по течението имам нужда от почивка .
Аз си мисля , че този наш неуспех е от стрес. Момичетата на моите години в обкръжението ми не са преживели и 1/4 от това през което съм преминала аз . Вярвам силно ,че ще успея . Аз съм много ранима и наивна , и преживявам тежко дори и най-малкия неуспех . Сега вече няма от какво да се  натоварвам , слава богу вече живеем в нашият си дом обзаведохме и сме напълно готови с всичко. Така бленуваната сватба мина успешно и всичко лека полека си идва на мястото , вярвам ,че и бебето ще дойде съвсем скоро. Стана дълъг поста , но поне си излях душичката.

Общи условия

Активация на акаунт