Настъпи лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! ~бебеправене 378~

• 31 182
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Ели, покрай София знам само за манастира на Свети Мина. На нас ни донесоха ябълки от манастира, който Йоанка споменава. В Асеновград има и т.н. Рибна църква, казва се Благовещение. Там ни четоха молитва точно преди година и оставихме дар с бебешки неща. Сега гушкаме малката ни дъщеря, вярвам че благодарение на това!

Sea, аз преди да забременея успешно имах една биохимична бременност година по-рано. Хубавото е че ако е  такава - значи забременяваш. Но нищо не се знае. Прегръщам те и дано всичко бъде наред.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 12:55 от Peoney

# 76
  • София
Много ви благодаря на всички за подкрепата!

# 77
Момичетааа включвам се след преглед при ендокринолог, с резултати горе - долу добри.. ТSH вече е в норма -1.67, не мога да повярвам и много се радвам Blush пролактина ми е в горната граница, но все пак в норма.. антителата са завишени, но като се има в предвид краткия период на лечение, който е минал не е проблем, каза ендо'то. Продължавам си с лекарствата по същата схема и след 6 месеца пак, аз съм доволна Stuck Out Tongue Winking Eye преди прегледа и докато излязат кръвните се разтреперих от притеснение, е вече съм спокойна - както каза ММ имаме повод за празнуване (това смъкване на тсх си е постижение) Joy Стига толкова за мен - sea.sea не съм сприрала да те мисля от както каза за теста, стискам палци всичко да бъде наред и това да е твоята точица, която да се закрепи и догодина да те гушка, бъди спокойна Hug На всички останали момичета в процедури, чакащи/ не чакащи лелка пожелавам успех и късмет Flowers Hibiscus

# 78
Здравейте момичета! От много време ви чета, но в тази група до сега не съм писала. Правим опити за второ дете от доста време, като това лято бях при доц. Русев и той ми назначи терапия/обичайната/. Имам закъснение от 3 дена и отрицателен тест днес. Възможно ли е от вливането на интралипид нещо да се обърка, тъй като цикъла ми е много редовен, 26 дни. Успех на всички!

# 79
  • София
Не съм писала само от няколко часа Smile Днес на прегледа лекарката имаше съмнение за част от изследванията, които си бях пуснала (за евентуална грешка/объркани референтни стойности на лабораторията). Разбира се това не важи за теста за бременност, там трудно може да се объркат нещата. На своя глава обаче отидох днес в нова лаборатория и реших да видя какво ще излезе там. Знам, че, за да се види коректно дали има удвояване трябва да отида в същата лаборатория като първия път и ще го направя утре.
  Та от днешната лаборатория резултатът е 30.36 miu/ml Реших да направя и шурчек, вчера сутринта беше категорично отрицателен, днес се появи бледа розова черта на 5-тата минута. Така че все пак имам някаква надеждичка да са ок нещата. Relieved
   И само не ме питайте как се прави тест за бременност незабелязано на работното място, като работиш с много хора. Smile

# 80
Казах ли ти аз , съвсем реален си е шанса всичко да се развие благополучно ... айде , още повече палчета 🤞

# 81
Sea.sea-чувствам ,че август ще е отново “твоя” месец ,както преди 5 години!
Пък защо не и на всички нас!

# 82
  • София
Sea.sea-чувствам ,че август ще е отново “твоя” месец ,както преди 5 години!
Пък защо не и на всички нас!

Ох, как си запомнила Heart. Дай Боже за всички да е!

# 83
sea, браво за резултата. Все така да се повишава Hands Pray

# 84
Ех, Sea, как ме зарадва Simple Smile Стискам палци всичко да е наред и все така да се удвоява Heart

# 85
Стискам палци и аз !!! Дано всичко приключи благополучно, въпреки моите съмнения от по-рано. Просто като минала през БХ съм увредена да се настройвам негативно Simple Smile
Чакаме утрешните резултати !

# 86
sea.sea, не съм пускала палците от вчера, и явно ще продължа и утре Grinning Flowers Four Leaf Clover
В такива моменти се радвам, че се престраших да почна да пиша в тази група преди повече от година, покрай вас изживявам вълнения, които не знам дали пак ще ми се случат Grinning

# 87
Sea.sea направо като при някой зарибяващ сериал се чувствам, следя с нетърпение развитията и стискам палци Grinning само мога да си представя на теб какво ти е, хайде дано са за хубаво вълненията!

# 88
  • София
Satisfied
Sea.sea направо като при някой зарибяващ сериал се чувствам, следя с нетърпение развитията и стискам палци Grinning само мога да си представя на теб какво ти е, хайде дано са за хубаво вълненията!

Satisfied Satisfied Satisfied

То вярно, че сериал си стана, дай Боже и да е с хубав финал.

Благодаря на всички отново за милите думи.

# 89
sea, ех че хубаво! Абе историята познава и грешни лабораторни резултати- моите Joy миналата година явно ми объркаха втория тест за бременност, защото аз си бях бременна с положителни пикливи тестове, а кръвния от 10 беше станал 4. Беше голям шок.
Ама на - беба си е факт Simple Smile така че...

Общи условия

Активация на акаунт