Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря тест лентички за бременност?
Какви са някои от начините за лечение на паразити?
Какви са някои от начините за лечение на отравяне с тежки метали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря тест лентички за бременност?
-
Какви са някои от начините за лечение на паразити?
-
Какви са някои от начините за лечение на отравяне с тежки метали?
-
Какви са някои от начините за намаляване на високите стойности на ТАТ и МАТ по време на бременност?
-
Какви са препоръките за приемане на лекарството Dufaston?
пролактина ми е в горната граница, но все пак в норма.. антителата са завишени, но като се има в предвид краткия период на лечение, който е минал не е проблем, каза ендо'то. Продължавам си с лекарствата по същата схема и след 6 месеца пак, аз съм доволна
преди прегледа и докато излязат кръвните се разтреперих от притеснение, е вече съм спокойна - както каза ММ имаме повод за празнуване (това смъкване на тсх си е постижение)
Стига толкова за мен - sea.sea не съм сприрала да те мисля от както каза за теста, стискам палци всичко да бъде наред и това да е твоята точица, която да се закрепи и догодина да те гушка, бъди спокойна
На всички останали момичета в процедури, чакащи/ не чакащи лелка пожелавам успех и късмет
Днес на прегледа лекарката имаше съмнение за част от изследванията, които си бях пуснала (за евентуална грешка/объркани референтни стойности на лабораторията). Разбира се това не важи за теста за бременност, там трудно може да се объркат нещата. На своя глава обаче отидох днес в нова лаборатория и реших да видя какво ще излезе там. Знам, че, за да се види коректно дали има удвояване трябва да отида в същата лаборатория като първия път и ще го направя утре.
. Дай Боже за всички да е!
Стискам палци всичко да е наред и все така да се удвоява