ДЕКЕМВРИйче расте, рита и лудува, мама с тънката талия се сбогува ! {тема 6/2020}

• 33 397
  • 779
  •   1
Отговори
# 705
Олеле, бебе ! Anguished
Коя е първата ни мама ? Flowers Four Leaf Clover Аз нямам Фейсбук.

Писах ти ☺

# 706
Ехе да е много здрава и борбена малката принцеса и да си я прибират  възможно най-бързо вкъщи!  И другите мишлета да си седят на топло поне до края на Октомври, началото на Декември!

# 707
Момичета , в тази връзка , питах моя АГ кога мога да бъда по-спокойна относно преждевременно раждане , той каза 32 седмица . Вие как мислите , говорили ли сте на тази тема ?

# 708
Момичета , в тази връзка , питах моя АГ кога мога да бъда по-спокойна относно преждевременно раждане , той каза 32 седмица . Вие как мислите , говорили ли сте на тази тема ?
Аз съм чела много и съм питала доктори и знам, че първата заветна седмица е 28г.с., след това 32 г.с. , наистина тогава щанса да оцеле е огромен и то без последици. А след 36 г.с. са си супер готови за живота. Но добрече медицината и в частност апаратурата е толкова напреднала и може да оцелее бебе дори 600-800 гр., без последици.

# 709
Да е живо и здраво малкото декемврийче- септемврийче. По принцип момиченцата избързват.....Да е здравичко пу-пу.
Аз не съм в тази група, но там са и много други мами, които не са тук, дали е от нас тук някоя?

# 710
Момичета , може би сте видели , но да споделя ... във фейсбук групата имаме вече първо бебе . Момиченце , 1240 гр., 39 см. ❤ Развълнувах се като видях , надявам се , че всичко ще е наред ☺
За шишетата съм се спряла на Авент , но от серията с картинките , не изчистените . Козметика с големите ползвах Бюбхен , доволна бях . Като цяло не са имали проблемна кожа , за да се налага да залагам на други марки . Кремче , и аз ползвах Судокрем . Като с малкия можех да карам и без , ако реша , изобщо не се подсичаше и зачервяваше . Дамите май са по-чувствителни 🙂
И аз нямам фейсбук ....която и да е мамата нека им е здрава и щастлива тази малка бързачка,нетърпелива да види света!💖
Останалите мушморочета да стоят на топло,да риткат и наддават!

# 711
Момичето най-вероятно не е от нас . Там групата е доста голяма и мамите се доста . Аз примерно не съм активна там , само чета ... и аз да не изпусна нещо 😁
Междудругото , видях Хюлия там 🙂

# 712
Трайте, трайте, още мъничета. Дано всичко е наред с подранилото бебче. ♥️
Аз мислех, че имам помпа за кърма, но днес като я извадих, установих, че всъщност не става. Защо съм я прибрала и аз не помня. Тя ми беше втора употреба, та явно за трета нама капацитет. 😉 Та, отново ще трябва да търся. Тази беше ръчна на Медела. Вие на каква се спряхте? Да препоръчате някоя около 50-60 лв. Аз преди и на ръка се цедих, но не от самото начало. Със сигурност за болтицата ще си трябва.
Аз нещо лежерно го карам с подготовката. Казвам си то многооо време има два месеца, ама май да се подготвям по-стабилно.

# 713
Да е живо и здраво първото декемрийче.Важното е,че са били добре..Нищо,че е мънинка точно малките растат по-бързо и от доносените..🤗

Мери дааааа там съм 🤭  аз гледам дали ще срещна там някоя мама от групата,ама нещо не се получава тук май май сте с никове,май има малко мами с истинските им имена..

# 714
И аз съм там момичета и видях. Да е жива и здрава малката госпожица.
И аз не съм активна там, чета го, но Хюлия и аз я мернах Grinning

# 715
Sealove разсмя ме 🤭 Честно казано,откакто си направих регистрация тук и аз не влизам много много във фейсбук,ако влезна само из маркет плейс  да видя нещо да купя за бебето и чат пат да видя какво пишат майките в декемврийската група..

# 716
Да е здраво първото декемврийче ❤️
Във фб групата и аз не съм активна, само чета 😁 Тук си ми е някак по-хубаво . Там само с Ава се намерихме , че сме си от Бургас 😁

# 717
Аз също съм член в групата във Фб.
Елина, аз там те видях Grinning
Рядко коментирам там, но чета главно.
Вчера получих комбинирана количка, страшно много съм доволна, всичко си има, много е маневрена. Трябва обаче да потърся изофикс система заради кошчето за кола.

# 718
Misc Baby BottlePeople BabyНай-вероятно маминката не е тук сред нас, иначе щеше да пише и тук. Да им е жива и здрава принцесата, бързо да наддава и да си я гушкат вкъщи Flowers Four Leaf CloverНа мен също ми е по-хубаво тук... търпение на всички бебчета и безпроблемни раждания чааак Декември Innocent

# 719
Дано всичко е наред с бебето и майката. Момиченцата били по-устойчиви, казват.
Леко се постреснах аз, дали да не приготвя една раница за болницата да си стои готова.

Общи условия

Активация на акаунт