Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 12

• 62 114
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
  • Gotham City
Здравейте, момичета! Ето ме и мен месец и половина след операцията. Гърдите чувствително поомекнаха, вече няма болка и дискомфорт. Само и белезите да изчезнат.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 15:30 от bubanka

# 466
Здравейте, момичета! Ето ме и мен месец и половина след операцията. Гърдите чувствително поомекнаха, вече няма болка и дискомфорт. Само и белезите да изчезнат.
Скрит текст:
Прекрасен резултат! Споделете при кой са правени, извинявам се ако по-напред в темата е писано ☺️

# 467
  • Gotham City
Благодаря! При д-р Хатър се оперирах.

# 468
Благодаря! При д-р Хатър се оперирах.
Bellе , изглеждат чудесни, много естествени, а белези почти незабележими 👌Би ли споделила малко повече за операцията? Също ще съм много благодарна за снимки на преди/след на лично 😁 Много съм си набелязала Д-р Хатър!!

# 469
  • Gotham City
Благодаря! Ще ти пиша на лични.

# 470
Скрит текст:

Чудесни са!
Мотива ергономикс ли са?
Колко кубика са?
Може ли да помоля и аз за снимка преди и след?

Аз днес реших да пиша на Естетика, ей така да видя какво ще ми кажат за кубиците. Пратих моя снимка и ми казаха 350-375 кръгли ментор.
Съвпадат кубиците с предложените от Стоянов, остава да избера Мотива ли Ментор ли.. 350 ли.. 375🤣🤣🤣

# 471
  • Gotham City
Благодаря! Да, мотива ергономикс, 355 сс.

# 472
Здравейте,ще пусна снимка на моето развитие от първия ден без превръзки до 20 тия.Едната гърда-дясната,която беше с оток и високо започна леко да се оправя,но другата пък пада като истинска върху гръдния кош- стои като естествено увиснала гърда🙄 Това нормално ли е или има нещо,което не е Ок?Много го мисля,гледам други снимки и не виждам точно такова нещо или просто не мога да преценя.
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 473
Аз мисля,че точно дясната гърда си е както трябва,а до колкото помня тя ви притесняваше.Изглежда много добре и е перфектна за пропорциите ви.Лявата е някак по-малка и без обем,но пък е още много рано,защото вашата операция ми се струва доста сложна.Не е просто да се сложат два импланта.Проявете търпение и след два-три месеца вече ще имате по-ясно представа на къде вървят нещата.Кой ви оперира всъщност?

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 21:01 от Jennnnnnny

# 474
Аз мисля,че точно дясната гърда си е както трябва,а до колкото помня тя ви притесняваше.Изглежда много добре и е перфектна за пропорции те ви.Лявата е някак по-малка и без обем,но пък е още много рано,защото вашата операция ми се струва доста сложна.Не е просто да се сложат два импланта.Проявете търпение и след два-три месеца вече ще имате по-ясно представа на къде вървят нещата.Кой ви оперира всъщност?
Да,наистина не е никак лека операцията.Дясната ме притесняваше понеже беше доста видимо по-висока от лявата,но напоследък с това увисване на лявата взех много да го мисля дали няма някакъв проблем в тази страна.Вече ми е 25 ден и може би наистина е още рано.Операцията е при д-р Георгиев.Ето и как бях преди това:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 475
  • София
Ден, според мен много се вторачваш. От последната снимка,която си дала на 20ти ден, гърдите ти са почти еднакви и аз лично смятам,че изглеждат симетрични и много добре. Припомни ми моля те, кръгли ли бяха имплантите и каква марка?

# 476
Ден, според мен много се вторачваш. От последната снимка,която си дала на 20ти ден, гърдите ти са почти еднакви и аз лично смятам,че изглеждат симетрични и много добре. Припомни ми моля те, кръгли ли бяха имплантите и каква марка?
Ментор 405 сс кръгли висок профил.Аз принципно не исках кръгли,но д-ра каза че с моето изпразване в горната част и това ,че имам все пак нещо в долната ще стоят много по-добре .

# 477
Разликата от преди е много голяма.Дайте си време,защото е много рязане,а организмът има нужда от възстановяване.Външните шевове все още са пресни,а си представете отвътре какво се случва,все пак си е доста кроене и рязане.При мен с малък старт гърди почти 3-6 месец е ясна визията, а с подобен старт като вашия дори 6 месеца не са достатъчни,за да кажете така ще изглеждам окончателно.

# 478
  • Пловдив
Подкрепям написаното по-нагоре - Дай си време, много е рано още, ама много. При операция с повдигане и корекция на асиметрия (и при мен беше така), възстановяването е бавно. Докторът който ме оперира каза - минимум 6 месеца, за краен резултат даже и  1 година. След това, като бях на преглед при Желев, и той го потвърди - трудна операция - голям естествен бюст, който се е изпразнил от съдържание, слабо тяло без никаква подкожна мазнина. Трябва време Simple Smile. Моите чак след 2-3-ти месец заприличаха горе-долу на нещо, но по-хубавки станаха чак след 6-ти месец. И към момента продължават да се оформят.
Виждаш белезите отвън, но и вътре е рязано много. Бъди търпелива, ще станах хубави, сигурна съм, но още е много рано.
Започнаха ли да падат корички от разрезите?

# 479
Подкрепям написаното по-нагоре - Дай си време, много е рано още, ама много. При операция с повдигане и корекция на асиметрия (и при мен беше така), възстановяването е бавно. Докторът който ме оперира каза - минимум 6 месеца, за краен резултат даже и  1 година. След това, като бях на преглед при Желев, и той го потвърди - трудна операция - голям естествен бюст, който се е изпразнил от съдържание, слабо тяло без никаква подкожна мазнина. Трябва време Simple Smile. Моите чак след 2-3-ти месец заприличаха горе-долу на нещо, но по-хубавки станаха чак след 6-ти месец. И към момента продължават да се оформят.
Виждаш белезите отвън, но и вътре е рязано много. Бъди търпелива, ще станах хубави, сигурна съм, но още е много рано.
Започнаха ли да падат корички от разрезите?
Благодаря ти!Да,лекичко на места вече падат,мисля,че до седмца още ще паднат навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт