Цветна снимка на тръбите

• 35 876
  • 257
  •   3
Отговори
# 225
Да моя беше точен ,и аз правих в Пълмед ,но с упойка .Вичко излезна точно ,проходими двустранно ,и нали дават диск отвряте и се вижда всичко подробно.

# 226
Да моя беше точен ,и аз правих в Пълмед ,но с упойка .Вичко излезна точно ,проходими двустранно ,и нали дават диск отвряте и се вижда всичко подробно.
Супер, благодаря ви!

# 227
Някой има ли актуална информация за цени на цветна снимка и на упойка в Пълмед и Селена, Пловдив?

Аз си правих ЦС в Пълмед на 31.01.25г и платих 310лв /без упойка/. Ако искате с упойка се заплащат допълнително 150лв.
Имам един въпрос, резулатата ви беше ли точен и показателен? Имам предвид, че сте сигурна в това, което показва изследването.
Интерпретацията на снимката е невъзможна - това ми е резултата. И съм сигурна в него. При мен изобщо не се визуализира контраст в матката камоли до тръбите да стигне и това се вижда на снимката /дават ти диск със снимките/. Болката при 3те опита за вкарване на контраст беше умопомрачителна /знам, че има ли такава болка не е окей/. Освен това лекарката ми каза, че вероятно имам сраствания и затова не навлиза контраст - направих хистеро и е имало доста сраствания действително.
Резултата и предположенията бяха верни.

# 228
Здравейте момичета дали някоя е правила лапароскопия скоро искам да знам цена и дали после трябва да взимаш доста болничен или се оправяш бързо ?

# 229
Здравейте момичета днес бях на цветна снимка, можете ли да ми кажете какво мислите за този резултат има ли шанс?

# 230
Благодаря за информацията Simple Smile

# 231
Здравейте момичета дали някоя е правила лапароскопия скоро искам да знам цена и дали после трябва да взимаш доста болничен или се оправяш бързо ?
За цената виж ценоразписа на болницата.
Поне седмица болничен, ако е диагностична.
Може и месец да отнеме възстановяването. Зависи какво ще ти правят!

# 232
Здравейте!
След рутинно изследване на хормони, ми излязоха положителни антитела за хламидия, понеже беше включена в пакета на лабораторията.
Д-р Цветков (който вече е в инвитро център Вита) препоръча цветна снимка на тръбите, но не съм сигурна дали искам да я правя във Вита.
Може ли да ми препоръчате къде да направя тази снимка? Само сутрин ли се прави? Дава ли се болничен за нея от мястото, където я извършват, понеже работя само сутрин и ако няма как да се извърши следобед ще ми трябва документ за работа.
Освен това държа да е без упойка, д-р Цветков ми е правил хистероскопия без упойка и не ме е страх от болката.
Благодаря!

# 233
Здравейте!
След рутинно изследване на хормони, ми излязоха положителни антитела за хламидия, понеже беше включена в пакета на лабораторията.
Д-р Цветков (който вече е в инвитро център Вита) препоръча цветна снимка на тръбите, но не съм сигурна дали искам да я правя във Вита.
Може ли да ми препоръчате къде да направя тази снимка? Само сутрин ли се прави? Дава ли се болничен за нея от мястото, където я извършват, понеже работя само сутрин и ако няма как да се извърши следобед ще ми трябва документ за работа.
Освен това държа да е без упойка, д-р Цветков ми е правил хистероскопия без упойка и не ме е страх от болката.
Благодаря!

Здравейте, аз я правих във Вита при Др. Дойчиновски сутринта в 11:30 без упойка и след нея всичко ми беше ОК, не съм се чувствала зле или нещо подобно. Болничен не са ми предлагали, но предполагам, че от личния лекар няма да имаш проблем да си вземеш.

# 234
Здравейте, аз я правих във Вита при Др. Дойчиновски сутринта в 11:30 без упойка и след нея всичко ми беше ОК, не съм се чувствала зле или нещо подобно. Болничен не са ми предлагали, но предполагам, че от личния лекар няма да имаш проблем да си вземеш.
Би ли споделила цената на цветната снимка във Вита?

# 235
Би ли споделила цената на цветната снимка във Вита?
250лв.

# 236
Някой от пищешите дами тук да е правила цветна снимка в New Life Clinic при който и да е доктор,нещо като цена да ми каже. Доволна ли е от процедурата,бленувам двете черти от доста време и чакам да дойде денят за цветната снимка.

# 237
Здравейте! Извинявам се за глупавия въпрос, но малко се притеснявам. Не ме бяха предупредили да няма полов контакт преди снимката и ние 2-3 дни преди това имахме. Но контакта и снимката бяха около овулацията. Закъснява ми с 2-3 дни, което знам, че не е притеснително като дни, но все пак възможно ли е дори и да е имало шанс да забременее да се случат нещата след такава снимка?

# 238
Възможно е да забременееш.. но е има риск за извънматочна бременност.
Ако правите секс след снимката няма такава опасност

# 239
Възможно е да забременееш.. но е има риск за извънматочна бременност.
Ако правите секс след снимката няма такава опасност
Благодаря! Имам час за преглед следващата седмица и се надявам всичко да е наред, че искам да започнем инвитро процедурата вече!

Общи условия

Активация на акаунт