Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 113
  • 939
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Лили, благодаря за новата тема! Успех днес!

Ели, Бубе, честити ви именици! Здрави да са! И други ако има, и за тях се отнася.

Спорен и спокоен месец, момичета!

# 31
  • югозапад, под "Марков камък"
"Отива си лятото, идва есента"
Благодаря за темата, Лиляна и късмет!
Свърши почивката, но не и отпуската Simple Smile
Днес сме на предучилищен шопинг с детето.
Спокоен и здрав месец!

# 32
Днеска ходихме да гледаме офиси .... и ни вдигнаха колата. Така, че ако сте с варненска регистрация и спрете до коли със софийска и всички сте на тротоар, ще вдигнат точно вашата кола.

# 33
  • София
Едва ли,при нас вдигат наред.

# 34
Коментарът беше на охраната на бизнес сградата в близост. Като си взехме колата минахме пак от там ( имахме 2 кашона да приберем. Колите със софийска регистрация си бяха още там.

# 35
  • София
Жалко,във Варна така правят със  софийските сигурно.

# 36
  • София
Записвам се с една снимка от Орлово око

# 37
Лили, благодаря за темата и дано си получила вече това, което искаш.

Преди се натъжавах през септември, защото лека-полека си отиват горещите летни дни, а и лятото беше любимият ми сезон. Но от 2-3 години, като че ли започнах да се радвам на всеки един сезон. Дори и зимата вече не ми е чак толкова проблемна. Опитвам се да намеря хубавата страна дори и на студените, дъждовни и мъгливи дни.

Бубе, така е в началото с първото внуче. Не ти се иска да се отделяш от него. С времето емоцията някак се уталожва и успокоява, но пък обичта става по-голяма. Спомни си как е било с първото ти дете и си си мислила, че не можеш да обичаш никой повече от него. Но като дойде второто разбираш, че сърцето ти може да даде също толкова много обич и на него. А сега има доволно количество и за внуците. Чакай само да се появи и второто, а дай боже и следващи Simple Smile.

Наслаждавам се на снимките, които поствате. Отваря ми се възможност да ида за няколко дни на морето, но май нямам голямо желание. Като че ли предпочитам да си остана в къщи и да си мързелувам пред телевизора или с книжка на двора.

# 38
Жалко,във Варна така правят със  софийските сигурно.
Със сигурност не им прощават.

# 39
  • София
За първи път от години не искам лятото да свършва. По принцип не си падам по жегите и много ме радва есента. Но тази година пропуснахме да се насладим на пролетта и затова лятото ми се струва късо.

# 40
  • София
Лили, дано ти се сбъдне желанието!
Честито на всички именници!
Много ми ме мъчно за лятото, с тая пандемия имам чувството, че нещо съм пропуснала.
Бубе, не се справям с желанието да бъда с внуците. По време на пандемията имаше период от два или повече месеци, когато не ги бях виждала и ми беше много тежко. Не издържам сега цяла седмица да не ги видя, обикновено са при мен от петък вечер до събота вечер и още два пъти през седмицата ходя у тях.
Хайде да ни е хубав месеца и да имаме много положителни изживявания!

# 41
  • Ямбол
Привет!
Днес мина тегаво, но накрая почти постигнах това, което много исках и което екс шефката не ми разреши. Остава всичко да се документира и всичко ще е наред. Затова още малко ще задържа радостните викове. Когато се говори с хора, които разбират, няма проблем, а когато някой е тръгнал всичко да го прави напук и да ти е гадно, работата зацикля. Та, още малко остана и ще ви се похваля.
Иначе ни затрупаха с работа, естествено, но точно сега ще си я свърша с огромно удоволствие.
Тит, що не направи една снимка и да опиташ да пуснеш оплакване?

# 42
У дома сме. Жега и комари ни посрещнаха. Да споделя и аз ходещото дърво от магистрала Тракия

Здрав и спокоен да е септември!

# 43
Лили, супер. Ще видиш, че ще стане.

Да знаете, че колите с габровска регистрация много ги вдигат не само в София, но и Стара Загора, Бургас... Grinning Grinning Grinning|

# 44
Добър вече, дами!

Вкъщи съм и пия айрян. Smile Добре мина на работа и аз съм добре. Усещам лека болка, но не се налага да взимам болкоуспокояващо. Чакам ММ всеки момент да си дойде. Ще хапнем и се хоризонтираме.

Лека вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт