Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 157
  • 939
  •   1
Отговори
# 45
Лили, звучи добре.

Лин, ти в Габрово ли живееш, не съм разбрала 🙂

Аз май скоро не съм ви се оплаквала. Все още нямаме покрив. След седмици на строене и разваляне тия са все още до никъде и мм тази вечер ги изгони. А той даже не е и тук, ще се прибере чак събота. Оммммм 😁

# 46
Руми, габровка съм Simple Smile

# 47
Руми, сипи си нещо. И една лъжица от м... му. Друго в момента не можеш да направиш.

# 48
О, наздраве, Руми! И аз днес минах през други тапицери, но моето е един прост диван. Ти, без покрив и мъж си за жалене.

# 49
  • Варна
Затъжих се за дома и нямам търпение да се прибера. Доволна съм от сезона, повече, отколкото очаквах. Благодаря на всички туристи, които ни уважиха-българи, румънци, поляци, украинци, германци, чехи и др.
Девойката вчера си взе шофьорската книжка и сега карат с татко ѝ. Избират ѝ субару.
Търсим и квартира около СУ.
Цвете, без болка, моля!

# 50
Добро утро!

Руми, ади дано бързо да намерите нови майстори.
И аз още нямам парно и съм решила вече да отивам на скандал. Капарирах котела през юни с уговорката за около месец да сме готови и от тогава само мън, мън и оправдания.

Лилс, браво, айде дано наистина има промяна.

Стейси,  честито на девойката,  безаварийно да шофира!

При мас паякът вдига без дискриминация, всичко наред. Че беше и денонощен, сега не знам 😊

Тук нощес излезе страшен вятър, ставах да затварям прозорци, котката бесня, та спах на првсекулки. Не съм доволна.

Имах интересни планове за почивните дни,  но отидоха поягодите заради служебни ангажименти.  И те ще са много интересни, а са ми и важни ама... Кот такова.

Не знам дали ви се похвалих, че външната ми котка се окоти. Така и не успях да я кастрирам, та сега се надам да  са 1-2 котенцата само и да успея да ги пласирам 😁 Положителното е, че най-накрая почна да си пази храната и да гони другите котки 😂

Спорен ден, банда!

# 51
Добро утро.
Стейси, дано изберете хубава кола и квартира.
И аз не спах добре. Щерката ме събуди с дрънкане на чинии, беше ни затворила вратата, съответно топло без климатик, после се местих на дивана, а тя легна при баща си, той стана, пък събуди мен....
Али, пожелавам ти котетата да са 2, не повече. Нашите котки си делят храната с безпризорните, които наминават преди да отидат до близките кошове за боклук.

# 52
Добро утро.
Тежък ден се очертава. Вечерта съм на зъболекар и се надявам да спасим един зъб. А след това ще се видя със скъпи приятели,  които не съм виждала от края на миналата година, та дано това компенсира остатъка от деня.  А, ако не се сбъднат очакванията за тежък работен ден, ще е направо супер.
Хубав и спокоен ден ви пожелавам.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 07:27 от Sunny29

# 53
  • На брега на реката
Добро утро,

2в1, Мери, благодаря ви момичета!  Вероятно с времето, ще улегне всичко, а и ще има още попълнения, но признавм си, не очаквах да съм едновременно, безкрайно щастлива и много тъжна!

Лилс, добри новини и продължавам с палците, докато не се похвалиш!

Съни, дано спасите зъба!

Цвети, хубаво е, че не боли много!

Али, че за кога ще те мотаят тези! Сменяй ги, ако имаш възможност или отиди да си искаш капарото и кажи, че си намерила други, да видим дали няма да се разбързат!

Стейси, честито на девойката. Със здраве и безаварийно!

Руми, ами то си е за яд това. От колко време ви мотаят?!

Ени, къде си?

Вчера, пак ходих на каяк и отново лошо време. Синчето се шегува с мен, че повече няма да ме взимат, защото съм била карък.
Да ви споделя, какво направих вчера за обяд. Крем супа от тиквички, която неочаквано се хареса от ММ и то много.
Скрит текст:
Излязоха 3 порции
2 малки тиквички
3 малки моркова
масло - 1/2 малък пакет
200 мл. сметана за готвене /аз използвам на Лидл/
1ч.л.сол и 1 ч.л.черен пипер
Всичко се слага заедно /тиквичките и морковите нарязани на едро/ и се задушава около 25-30 минути, ако има нужда се добавя малко вода. След като зеленчуците омекнат се добавя сметаната и когато кипне, се маха от котлона и се пасира.
Може да се гарнира с крутони или чипс от бекон или гъби. Стана много вкусна и страшно бързо, пък е и режимно за спазващите НВХ! Аз запържих от лидълския бекон и в мазнинката от него направих крутоните, на тиган.
Хубав ден, на всички!

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 09:51 от Бубoлина

# 54
  • Бургас
Добро утро!

Стейси, безаварийно шофиране на девойката ти! Най-хубавите кола и квартира да ѝ намерите!

Съни, денят да мине бързо, спокойно и със спасен зъб! То при теб има ли всъщност такъв работен ден? Все си на педал.

Але, Руми, договор, срокове, неустойки? Фирмите вероятно са си вързали гащите де.

Днес понеже можеше да поспим повечко, та съм станала в 6:30. Баницата ми вече е готова, после бърз маникюр и към плажа. Такова активно плажуване не ми се е случвало с години.

Хубав и слънчев ден, момичета!

# 55
Добро утро!

Стейси, честито на девойката ти!

Али, дано наистина са 1-2 котенца и да им намерите дом!

Съни, дано поне на теб успеят да спасят зъба!

Бубе, даде ми идея с тази супа. Записвам си рецептата, че вечно се чудя какво да готвя...

Селесте, каква баница? Ако е със сирене, мятай насам.Smile  Никога не отказвам баница! И с тиква не връщам..Grinning

Кафето ми поизстина и вече мога да го пия. И днес съм втора, така реших. Да компенсирам, че понеделник ме нямаше. Пък и колежката не е много добре, паднал й е гласа.. почва да ми омръзва, че един болничен не можеш да си вземеш защото няма достатъчно пресонал. Мога да се оплаквам още, но няма смисъл. Дано скоро дойде нова колежка.

Хубав да е денят ви!

# 56
  • София
Добро утро,.Стейси страхотно,особено за субаруто.
Мен ми излиза възможност евентуално да преместя Ена в градината зад блока,дано стане.

# 57
  • sofia
Мид, дано стане с градината зад блока!
Стейси, честито на девойката! Какво ще учи-корейски, китайски? Stuck Out Tongue Winking Eye
Като казахте зъболекар се сетих, че трябва да запиша час на домочадието за профилактика и със сигурност някой ще има кариес за оправяне.
И днес трябва да готвя....егати яденето, егати тийновете ящни!

# 58
Съни и Цвети, дано проблемите със зъбите отшумят бързо Simple Smile

Стейси, успех в избора на кола и квартира за девойката. Снощи вместо карат прочетох карат се 🤣🤣

За котешките драми ще си замълча, да не изляза най-голямата гадина тук.

Мид, дано стане!

# 59
  • Бургас
Мид, дано имате късмет с градината! На работа също да се подредят нещата!
Аз почти съм решила да не пускам Марто тази година.  Вики така или иначе не ходи на занималня и следобед си е вкъщи, поне и него да не мисля дали няма да закачи някой вирус. ММ пак няма да го огрее да му помагам в работата.

Цвети, със сирене, да. Другото е тиквеник, щрудел, зелник и т.н, според плънката, да не стават грешки Simple Smile Имам една торба сочни кисели ябълки, та и щрудел ще се прави тези дни.

Крем супите много се харесват у нас. Мятам във врящата вода де що видя зеленчук из хладилник/фризер, като съм слагала даже и листа зеле. След пасиране нищо не личи, само броколите ме издават заради цвета си. Сестра ми много често слага и бланширан зелен фасул.

ММ тъкмо ме предупреди, че щял да пие по бира две с приятели след работа. Бях извадила тесто за пица, но на секундата го прибрах и се уговорих със сестра ми да си комбинираме играта в парка с хапване на пица от близките заведения.

Малко море и от мен.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 21:15 от selleste

Общи условия

Активация на акаунт