Искам да кажа ... (174) през септември 2020

• 47 162
  • 939
  •   1
Отговори
# 60
  • sofia
Селесте, благодаря за морското настроение!

Сутринта ходихме с децата до мола да купим дънки на големия и да търсим за дребния. Големият го оправихме (само една марка и модел се взима, щото си знаем, че кройката му пасва), обаче дребното - греда. Мъжко s му е голямо, детско негов размер няма, мери някакви дамски дънки малък размер, да ама със супер смотана кройка. Дамско черно спортно долнище xs му стана, ама имаше надписи, от тези без надписи нямаше размер.... ей луда станах. Чак накрая ме осени идеята за Декатлон....след като видяхме в Интерспорт спортно долнище за 60 лв. (луди ли са!)
Отделно дънките на големия и те с 20 кинта отгоре, сравнено с миналата година по това време.

# 61
ХА, да се запиша и в септемврийската тема.
Лятото се изниза неусетно почти. Носталгично ми е. Усещат се намеците на есента. Дните са осезаемо по-къси, листата започват да пожълтяват... Започваме учебна дейност Sad .
Изкарахме 9 дена на морето. Тази събота ходихме до Шипка и Бузлуджа.
Синко хвана гадже на морето. Една прекрасна госпожица на 3г. 3 дена беше страхотно ухажване. Запознах се с майката на девойката, получих позволение да ги снимам.

Последна редакция: ср, 02 сеп 2020, 20:15 от Лятo

# 62
  • Варна
Веси, кореистика.
Съни, успех с лечението!
Моите харесали квартира в Разсадника. Сега ще го видя къде е на картата.
Чудесен ден беше днес за море. Kissing Heart

# 63
  • София
И защо там? Метро ли има? Леко на майната си е според мен.

# 64
  • sofia
Стейси, дано да имат програми за обмен като китаистиката. Много успехи пожелавам!

Разсадника е горе-долу добре, стига да е в частта по-близо до метростанциите (Вардар или Константин Величков). До СУ си за 15-20 мин. с чакането.

# 65
  • Варна
5-6 минути е до метростанцията Константин Величков пеша. Пеша до ЦИЕГ било около 18 минути.До ЦИЕГс метрото се пътувало около  2 минути, СУ е следващата спирка. Още не сме се обадили, но моят мъж пратил близък да направи видео от апартамента и го харесахме. И не е синя или зелена зона. Sunglasses

# 66
Добър вечер!

Леко съм уморена. Пия айрянче и чакам ММ. Утре след работа пак съм на зъболекар, но за друг зъб. Сериозно се захващам с тези зъби, че не искам да загубя и друг. И трябва да ставам рано.. не че Арчи не ни буди рано. Ама за него е едно, за работа друго. Simple Smile

Хубава вечер и Наздраве на пиещите! Wine Glass

# 67
Благодаря,  момичета. Зъбът е добре, сложи ми пак пломба, дано е по-трайна.
Срещата мина чудесно,  за пръв път от началото на пандемията се видях с приятели. Определено имах нужда.

# 68
  • Бургас
Наздраве, Цвети! Хапнах една чиния с грозде, но сега и чаша студено бяло вино няма да ми е зле Wine Glass

Днес ни информираха, че другата седмица имаме родителска среща. Усетих се, че тази учебна година тотално съм изключила за училище, никакви вълнения не ме тресат. Имам по три-четири тетрадки от вид, пишещи средства в изобилие, явно и със старата раница ще си караме.

Съни, дано и работният ден е бил по-лек от очакваното.

# 69
Нищо не съм купувала за училище и аз. Да видим първо колко ще учат, пък тогава.
Наздраве, пийнах едно самърсби и аз тази вечер.

# 70
Наздраве и от мен. Но аз приключих по- рано с чашата вино.
За тази учебна година взех няколко тетрадки за момчето, а каката си купи цели два учебника. Днес се сетих за бележниците, които тотално бях забравила.
Правих краставички- 20 буркана, но 1 се счупи докато ММ се опитваше да го затвори. Много ни е тегава тая манипулация.

# 71
Добро утро!

Аз май нямам нищо интересно за казване. Стегнах багажеца и по обяд заминаваме на обиколка. Интересно ще е, но пътуването много ме изморява. А и работата в офиса си върви, та ще стана луда калинка, но нищо.

Спорн ден, банда!

# 72
  • Ямбол
Добро утро.

Оф, нещо не ми вървят нещата. Пипалата на оная ми правят спънки. Оставила е подводни камъни и много пречки за да не може следващият да прави промени. Има надежда все още, но започвам да се отчайвам.

Маре, от тази година всичко задължително ще е електронно, затова не бързай с бележниците.

Аз също нищо не съм подготвила за училище, не бързам. Като започнат, ще вземем необходимото.

Утре смятам да пътувам към морето. Още една седмица ще успея да получа, поне това успях да си издействам.

Хайде приятен ден!

# 73
Добро утро.
Селесте, и ти си забелязала, че при мен все еднакво. Поне нямаше извънредни проблеми, дтига ми. Броя вчерашния ден за успешен.
Али, лек да е пътят.
Лили, наслади се на последно море.
Във вторник съм на родителска и ще видим какво трябва да вземем. Трябва да проверя и какво от дрехите му става, за да можем да напазаруваме.
Хубав, слънчев и усмихнат да е денят ви.

# 74
Добро утро!

На работа съм, чакам.. тази седмица нещо не ми харесва. И в работата проблеми..дано има подобрение, че ще търся друга.

Хубав да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт