Мнение относно строителни фирми/инвеститори

• 88 049
  • 495
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте,
Какво е мнението ви относно разположението и строителите на Pirotska Residence?

# 481
  • София
Здравейте, мнения за качеството на строителство от homeinvest?
Алдея Инвест май е друга тяхна фирма (инвеститор).
Алдея инвест е инвеститор от който сме закупили жилище и бих препоръчала. Коректни са и си спазват сорковете за всичко което зависи от тях.

# 482
  • у дома
Здравейте на всички. Рових се, рових и по някои теми назад, докъдето успях да стигна, но не намерих информация. Затова ще помоля тук - ако някой има препоръка за читава строителна фирма в Асеновград, занимаваща се със строителство на къщи (груб строеж), да сподели. Не сме от района и ориентацията е доста трудна. Предварително благодаря.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 12:22 от ЕлеНи*

# 483
Здравейте, искам да попитам какво е мнението ви, ако сте запознати с Аспигруп. Стоят по хотелски, ваканционни и жилищни комплекси. Ако има и някой от Пловдив, който може да изкаже мнение, тъй като тук имат завършена сграда бих се радвала да прочета.

# 484
Гледах Алвера Хоум на Аспи груп  в Пловдив и много ми хареса. Съпругът ми е в строителния бизнес и беше категоричен, че комплекса е с много добро качество. Те и затова цените им са по-високи. Поради високата цена не можах да купя там апартамент. Но сърцето ми е все там.

# 485
НЕ препоръчвам Бориса апартментс в Манастирски ливади изток.

https://borisaapartments.bg

Собственикът Богдан Георгиев Богданов от Стара Загора е регистрирал огромен брой фирми със съмнителна дейност, а самата Върджин инвест е създадена съвсем скоро. Представителят на фирмата Десислава Панчова е адвокат на свободна практика от Пловдив.

https://finansi.bg/p/bogdan-georgiev-bogdanov-0e84969ac1e9a25d752a555a4eaf68fe

https://papagal.bg/p/d1fd17454142fca26ecbb2bfb55e986ec4bebc2cddb … 2d83f50c8a-1/dbb8
не разбрах какво точно ви притеснява в случая имате лични впечатления?. Иначе и аз гледах Бориса.

# 486
Имате ли мнение за "Студио 2А ЕООД" на Иван Георгиев Русев?!

# 487
Здравейте,

Някой има ли идея дали строителя на комплекса "Аристократ Хилс" е добър?
Гледам, че е започнат 2021 и пише срок 18 месеца, но май все още няма нищо завършено?

Има ли някой тук да е закупил нещо от въпросния строител?

# 488
Според теб Аристократи биха ли живяли на байра на Гурмазово? Отговора би ти обяснил защо проекта още не е завършил.

# 489
E, те живеят на отсрещния баИр между Банкя и Иваняне, който е с почти идентични характеристики, да не кажа и по-зле. Но е по-фешън. Не това е проблема с този проект.
Аристократ Хил стои от години на пазара, като реклама. Няма глупаци, които да се навият. Фирмата е полуфантом. Имат нещо построено, мисля една къща, която показват.

Ако се итересувате от този район вижте тези: https://formatstroy.com/sgradi/kompleks-bojurishte-haus-park/

Доста напред са в строителството за период от 3 месеца. Случи ми се да мина оттам в такъв времеви период. Но са близо до пътя, който ще се байпасне отчасти с новия участък на магистралата. Но все пак са близо. Пред Гурмазово бих предпочела и огледала Бужурище.

Имаше и още един проект в Бужурище, който не намирам в момента. Не беше на поляните, а в жилищната зона.

# 490
Тези комплекси с къщи не се строят като блок - айде всичко на веднъж и заживели всички. Всяка къща се изкарва горе долу до акт 15 без да се изважда. Всеки може да се сети защо. Като се появи купувач и има сделка - се довършва.
Конкретно този Аристократ на мен не ми харесва.

# 491
Има ли някой информация, каква е цената на квадратен метър за покупка на паркомясто в Надежда, Свобода, Връбница?
Благодаря

# 492
  • София
Има ли някой информация, каква е цената на квадратен метър за покупка на паркомясто в Надежда, Свобода, Връбница?
Благодаря
Според мен по-добър и реалистичен отговор можеш да получиш във фб групите на квартала.
Преди година една приятелка искаше да вземе гараж в Надежда, обявиха ѝ 40 хиляди евра, като сградата нямаше акт 15 дори, като по това време наем на гараж бе 400 лева. Паркомястото би следвало да е по-изгодно. Пак миналата година съм виждала обяви да отдават на 90 лева месечно за 12 кв метра в тези райони. И на мен ми стана интересно и ще следя темата, ако някой друг има повече инфо.

# 493
Тези комплекси с къщи не се строят като блок - айде всичко на веднъж и заживели всички. Всяка къща се изкарва горе долу до акт 15 без да се изважда. Всеки може да се сети защо. Като се появи купувач и има сделка - се довършва.
Конкретно този Аристократ на мен не ми харесва.

Ама там и до акт 15 няма нищо. А другите вървят.

# 494
Здравейте, някои знае ли повече за нови проекти на Хъс само за Пловдив и само нови, незапочнати?

Общи условия

Активация на акаунт