ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 829
  • 773
  •   1
Отговори
# 120
Във фейсбук не само в тази тема е така. Доста...особени...хора има

# 121
  • Варна
Ауу, Хера, страхотна Фиби.
Аз обичам всякакви животни, и преди да прочета Джералд Даръл. Половинът е по-въздържан, но досега сме гледали костенурки (негови още от преди да сме гаджета), рибки, хамстери, и сега госпожица Мая. Аз не държа на породата,   гледала съм и непородисти кучета.
За ФБ групите не знам, избягвам да се включвам в такива

# 122
  • Стара Загора
Хера, би ли дала снимка на опаковката на тези пелети
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/postelki_za_koteshki_toaletni/cats_best/401747 - тези ползва моето коте. Стават на прах...не на топка

# 123
Така, я да видя какво сме гледали вкъщи.
В ученическите ми години котки. Имах и хамстер. Майка ми се страхуваше от мишки и го вадех от аквариума само в нейно отсъствие.
Папагали. Бяха на брат ми. Той ги искаше, той си ги купи, а сега познайте кой им чистеше. Моя милост.
Имахме и морско свинче. Пак негово. Но това беше през студентските ми години и му се наложи той да си се грижи за него 🤣
После пак котка заедно с куче.
Единствено риби не сме гледали. Всъщност брат ми пробва няколко пъти, но не му се получи.

# 124
  • София
Ние си караме на Бенто, Тереза си е свикнала и по този повод нищо не променям.
Обаче няма да забравя - като я взехме, от магазина ни препоръчаха силиконова WC. На втория ден виждам капчици кръв по нашите чаршафи. А то, милото, си разранило лапичките от усърдно риене. Та веднага сменихме. Беше ми 2-килограмово бебе на 3 месеца и 3 седмици.
Повече от 4 години оттогава.
Толкова много любов...
Тереза е едно от най-хубавите неща, които са се случвали в живота ми. ❤️

# 125
A как го чистите след като от урината се разпада.
Аз взех за проба пелети, уж трябваше да слепват, те се разпадаха и можех да махна само акото,  на третия ден отказа да влиза в тоалетната си, явно счете че е мръсна

# 126
Нашият Пухан беше първите години със силиконова тоалетна. Голяма смрад беше, когато я сменях, хем го правех много по-често от срока, зададен на опаковката. После минахме на Бенто и се родихме. Няма миризми, лесно за почистване.
Сега дребосъкът уж е бил също с Бенто, дано свикне бързо с нашето място за тоалетна.

# 127
Ние сме на силиконова...не знам. Понеже е дългокосмест. Сменям, какво да правя. Голям разход е, но няма как.

# 128
  • София
А на колко време се сменя силиконовата?

# 129
Red,  не помня какво даваха като срок, но аз я сменях на седмица, седмица и половина. При по-дълго ползване ти трябва противогаз, за да я смениш. Отврат беше, а е и по-скъпа. Като минахме на бентонита се чудихме защо сме се наказвали толкова преди това

# 130
  • Стара Загора
A как го чистите след като от урината се разпада.
Аз взех за проба пелети, уж трябваше да слепват, те се разпадаха и можех да махна само акото,  на третия ден отказа да влиза в тоалетната си, явно счете че е мръсна
Всяка сутрин чистя с лопатка /като тези за пясъчник....цели не на решетки/ Тя където е пишала си личи...изгребвам го и допълвам шепа от новите. Когато ходи по голяма нужда е ясно:)))
Аз в интерес на истината друг вид не съм ползвала....тя с такава си беше в развъдника и аз такава и взех и така до сега.
В онази група котешката съм...може би там сте видели Фибчето ми. Не пиша много....има много красиви котки обаче там!

# 131
  • София
Любопитка, страхотна е! ❤
Моите ползват една тоалетна, закрита. Редувам бентонит със силикон. Сменям на 5 дни.
На 9.09. съм в 19то училеще, на 11.09. в 32ро. Мразя родителските срещи.
Липсва ми морето. В JYSK има много хубаво намаление. Купих кутии за съхранение.

# 132
  • София
Ясно. Нищо не сме изпуснали със силикона. 😁
Бентото го сменям на две седмици, не че не може и повече, но Тереза точно след 14-тия ден започва да изтрива по-голямо количество навън. Демек вече не ѝ е чисто.
Между другото сме на Бенто Икономик - понеже мъжът ми веднъж се обърка, и по случайност установихме, че е много по-добре. Изобщо не вдига такъв прахоляк. И прави топки до откат.
С което приключвам по темата.
Извинявам се на останалите момичета. Май прекалихме - поне аз.

# 133
# 134
  • София
А, знам ги тези с веганството за котки и кучета.
Малко са... лудички. 😁

Общи условия

Активация на акаунт