ОСМИ клас 2020/2021 - Отлитат дните дълги и горещи, очакваме родителските срещи.

• 27 825
  • 773
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Имаше един филм с Джулия Робъртс. Играеше алкохоличка. И когато някой си тръгваше от клиниката, наставникът го съветваше, как да разбере дали е готов за връзка. Първо да си вземе цвете. Ако оцелее три месеца, да си вземе животинка. Ако и тя оцелее три месеца, вече е готов Simple Smile
Имаше един младеж, много рев изрева, че все дефектни цветя му се падат Simple Smile
И цветята, и животинките не са за всеки!
С децата е по-лесно, по-държаливи са:)
Joy
Много лош късмет имаше младежът. Със Сандра Бълок беше филмът обаче /28 дни/. Wink

# 151
  • София
И моите много искаха куче. ММ много се дърпаше, защото знае, че ангажиментът ще си е за нас. Обаче преди 3 седмици аз видях едни кученца в един зоо магазин и 2 дена след това взех нашето. Мисля, че вече вкъщи всички са готови за това. Сутрешното разхождане ще е за мен, ставам и без това рано и имам нужда от раздвижване, защото работя на бюро, а децата поотраснаха и не ги водя толкова навън. Наборката е ентусиазирана за дневните разходки и тя има нужда, че малко се е поотпуснала.

# 152
  • Бургас
Изтървала съм ви няколко теми. Мен ме грабна здраво работата това лято и тотално изключих, че наближава първият учебен ден. Вчера ми се обади приятелка да ме попита взела ли съм учебници. Изобщо не знаех, че трябва да ги поръчваме. Никаква ме няма. Добре, че вече сме тотално улеснени и всичко може да се поръчва онлайн. Отново от нея разбрах, че са публикували списъците с паралелки. Нямаме още определен класен или аз отново не съм разбрала. Не пише нищо и за родителска среща. Дано да вземат да я проведат онлайн. От ДО определено най-много ми допадна този формат на провеждане на срещи с родителите. Smile
Ако ще се провежда в училище, със сигурност ще изпратя баща й.
Моята девойка е като изтървана това лято. Здраво я тресе пубертетът, дано се кротне малко като започнат училище и започнат да учат. Имаме разправии за вечерния час, тръшка се, чудо! Пускам я до 20,30 и е много недоволна.

За домашните любимци: имаме куче, лабрадор. Взехме го по моя инициатива. Мъжът ми не искаше да чуе. Казваше: аз знам какво ще стане, ще го вземем и после аз ще ходя на разходки с него. Аз: не, та не! За децата, казвах, е много важно да имат отговорност!". Стана на моята. Очаквано, обаче, децата не го поглеждат. Първите три месеца бяха кошмар за мен: мъжът ми на инат ме остави да се оправям сама. После, обаче, пое грижите и така вече 6 години. Аз от една седмица ставам всяка сутрин в 6 и вървя по 10000 крачки, преди работа. Кучето на излизане подскача от радост, а на прибиране изплезва езика и диша тежко. Смея се, че точно в този момент сме на една възраст с нея (41) и трябва да се движим заедно.
Ето снимка от разходката ни по изгрев:

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 06:39 от LaDiDa

# 153
Моите деца много се занимават с кучето, а големият почти изцяло е поел разходките през лятото. Цялата му компания обожава нашата кокерка.
Страхотни котки и кучета си имате:heart:

# 154
  • София
Нашия хубостник си е почти изцяло мой ангажимент. Големият ме сменя понякога. ММ се включва когато няма кой друг, а наборът отскоро за кратко. Лошото е, че кучето свикна основно аз да го водя и започна да се дърпа на другите или излиза колкото да си свърши работите и ги прибира, а му трябват по-дълги разходки, защото е голям и  има нужда да хаби енергия. Иначе като се прибере и ни побърква. Хленчи, мрънка, ръмжи, носи само играчки и иска цялото внимание за себе си.

От тел. не мога да го сложа в скрит пост.

# 155
  • София
В СМГ не се е появил кандидат за мястото ли?

# 156
В нашето училище списъците с учебници ги има на входа на училището. И родителската среща е на 10 в 18:00ч.

# 157
В СМГ не се е появил кандидат за мястото ли?

Не, поне така са обявили. А какво става ако до 15.09 не се заеме?

# 158
Joy
Много лош късмет имаше младежът. Със Сандра Бълок беше филмът обаче /28 дни/. Wink

Права си, обърках имената Simple Smile старост -нерадост

# 159
  • Стара Загора
Днес нарамих домашните три броя мъже и врътнахме- Стара Загора- пещера Проходна-карстовия извор в Златна Панега - фермата за щрауси- Габрово музея на хумора и сатирата и на Тулово ще ям шаран за вечеря и направо в леглото после:)
Те пъшкат и охкат, но смеят ли да потушат моя ентусиазъм:)
Обичам кучетата много, но са по-голям ангажимент а нямам май време.

# 160
Възможно ли е да получим информация за учебниците едва на родителската среща, която е на 15 септември?
Аз не намирам нищо на сайта за учебници, а не ми се вярва да са залепени списъци с учебници на входа на училището и да не са качени на страницата.

# 161
Довечера, като се прибирам ще погледна дали има нещо лепнато в 18то и ще ти пиша ако има.

# 162
Мария, благодаря ти предварително.

# 163
И нашето училище н на мен ми се

# 164
  • Отвъд алеята зад шкафа
Привет с едни мецани от Белица:

Общи условия

Активация на акаунт