Японски чай "Инхуа"

• 110 334
  • 570
  •   1
Отговори
# 525
За всеки случай прочети много внимателно опаковката и сама прецени. PeaceУспех!

# 526
Искам да попитам има ли странични ефекти,някъде напред четох,че имало световъртеж.на 14 години съм и най-вече те ме интересуват,ако няма веднага си го вземам. Simple Smile

# 527
Toku 6to si vzeh 4aq i smqtam o6te sega da go zapo4na-po 1 paket4e na den dostata4no li e,kato se ima vpredvid,4e ne iskam golqm razhlabitelen efect.

# 528
ili_buffy,...не знам дали има странични ефекти,защото го пия отскоро.

the_slayer_girl..всичко е индивидуално, прецени самичка.

# 529
Zdr,izpih parvata 4a6a 4ai,predi malko,vednaga se otpravih kam WC-to/po malka/,navkus4aq mnogo mi haresa,kato mu slojih podsladitel,nadqvam se da ima efect.

# 530
на 33 съм имам 3 деца с третичкото качих 30 кг направо ужас свалих 20 обаче тя 10 се закотвиха вчера си купих чаичето и едни панталони които харесвам но едвам закопчавам решила съм стрикно да пия чая и след месец да пробвам панталоните чула съм невероятни неща за чяя дано ми подеиства и на мен

# 531
след 10 дни ще ви кажа как деиства при мен успех и усмивки на всички

# 532
Хайде и аз съм в отбора. Искам за две седмици да поолекна малко и дано да стане. Ще докладвам за резултати Praynig

# 533
  • Smallville
Браво,много ми се иска да имам твоята воля,резултатите ти са чудесни Peace
Аз от вчера пия чая,прочетох цялата тема и вие ме нахъсахте,така че ще се отчитам редовно за резултата.Пожелайте ми успех Hug

# 534
 ВЧЕРА ПОЧНАХ ДА ПИЯ ЧАЯ,ВЕЧЕРТА СЛУЧАИНО В ЕДИН МАГАЗИН ИМАШЕ ЕЛЕКТРОНЕН КАНТАР ЗА ТЕГЛОТО % МАЗНИНИ ВИСОЧИНАТА И ТН НАПРАВО СЕ УЖАСИХ ОТ СЕБЕ СИ ОТ ЛЯТОТО СЪМ КАЧИЛА 8 КИЛА МОЛЯ АКО НЯКОИ Е ПИЛ ЧАЯ ЦЯЛ МЕСЕЦ ДА МИ КАЖЕ КОЛКО СЕ СВАЛЯ ЗА 30 ДНИ МОЛЯ ЗА ОТГОВОР КОИТО ГО Е ПИЛ ЗА ПО ДЪЛГО ВРЕМЕ ИМА ЛИ ЕФЕКТ? newsm78 Cry newsm78

# 535
Искам и аз да попитам нещо за тези които го пият от преди... може ли да пие чая с мед или не  newsm78 Може да пише някъде на предните страници, но превъртането става доста бавно...  Peace

# 536
Искам и аз да попитам нещо за тези които го пият от преди... може ли да пие чая с мед или не  newsm78 Може да пише някъде на предните страници, но превъртането става доста бавно...  Peace
[на листовката пише да не се консумира захар за мед нищо не пише така че защо пък не чая е полезен меда също така че аз мисля че няма проблем според мен/quote]

# 537
на листовката пише да не се консумира захар за мед нищо не пише така че защо пък не чая е полезен меда също така че аз мисля че няма проблем според мен

Мерси, аз видях листовката сега, но питам някой все пак дали го пие с мед и дали има ефект пиейки се чая така  newsm78 Изобщо може ли или не може  Rolling Eyes

# 538
може,що да не може,
аз от начало го пиех с мед,но после установих,че не е толкова гаден,
и сега го пия без нищо Wink

# 539
може,що да не може,
аз от начало го пиех с мед,но после установих,че не е толкова гаден,
и сега го пия без нищо Wink

А по 3 чая ли пиеш?!? И дали може да се пие и кафе през деня... дали нещо си пречат взаимно кафето и чая за да има действие от чая  newsm78 Съжалявам за ''глупавите въпроси'', но човек пита за да се научи, а аз не съм сигурна, макар че си правя някакви мои изводи...  Peace И също така трябва ли да се почива между опаковките или може да се вземе следваща и да се пие без прекъсване... Толкова ми е неорентирано за чая че не е истина...  Rolling Eyes Днес го пия за 2 ден и ефекта за 00 и за другото каквото са казали грам нема... то другото става с времето, но се чудя защо така ства с 00... Кошмар голям... Като объркан индианец съм  Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт