Японски чай "Инхуа"

• 110 338
  • 570
  •   1
Отговори
# 510
Добре. Слушам и изпълнявам  Flutter
Дано помогне  Praynig
Два дни по - късно имаш ли резултат 

Благодаря за загрижеността. Вчера ходих няколко пъти до WC и се чувствам цялостно "изчистена" отвътре. Някак леко ми е и корема ми се прибра....  Grinning  Разликата е 1 кило ама то е ясно от какво е било това кило  Confused
Пия го по 2 пъти, че по повече не се сещам  Confused За сега се чувствам прекрасно  Peace

# 511
От един месец го пия и не съм свалила кьораво кило, но аз и не спазвам нищо от това, което пише на опаковката. Чувсвам се обаче отлично. Не знам дали е от чайчето, но спя по - добре, ям по- малко и по- рядко. Ще продължавам да го употребявам. Успех на всички  bouquet

# 512
Добре. Слушам и изпълнявам  Flutter
Дано помогне  Praynig
Два дни по - късно имаш ли резултат 

Благодаря за загрижеността. Вчера ходих няколко пъти до WC и се чувствам цялостно "изчистена" отвътре. Някак леко ми е и корема ми се прибра....  Grinning  Разликата е 1 кило ама то е ясно от какво е било това кило  Confused
Пия го по 2 пъти, че по повече не се сещам  Confused За сега се чувствам прекрасно  Peace

Значи все пак увеличаването на пакетчетата помогна   bouquet
Мн се радвам за теб Simple Smile))

# 513
Аз за месец и половина отслабнах с 5 кг.Наистина не ми се яде и се чуствам лека Laughing

# 514
Аз за месец и половина отслабнах с 5 кг.Наистина не ми се яде и се чуствам лека Laughing

само от чая ли  Shocked

# 515
Да досега аз такива резултати не бях постигала.Сега си купих трета опаковка дано продължа надолу/моля се че доста кг имам да свалям Praynig

# 516
пия вече 4 опаковка без прекъсване. на -5кг съм .но отдавна не съм се теглила. спазвам режима на хранене .тестено и сладко не вкусвам.ориз картофи също. само плодове и салатки .кис.мляко.отначало го пиех по 3пъти сега по 2 защото се храня по малко.

# 517
Да досега аз такива резултати не бях постигала.Сега си купих трета опаковка дано продължа надолу/моля се че доста кг имам да свалям Praynig

аз не мога да се похваля със същия ефект,
но на теб ти желая все така да продължаваш,и да достигнеш нужните килограми  Peace

# 518
Здравейте.Явно този Инхуа действа на всеки различно.четох някои мнения.При мен доста разхлабва,но на мен ми е нужно.На мен също ми го препоръча аптекарка ,коятого употребява.Забелязах,че е спихнала-точната дума е това,а не отслабнала.Аз също съм много доволна,но като го спрях пак се подух.По време на бременноста бях задържала течности и бях отекла.Нямах албумин.Казаха ми,че бебето притиска бъбреците и им забавя функциите.Но това остана и след раждането.Ако някоя мама има подобен проблем да пише.ще пусна тема.

# 519
Чаят е страхотен! Някъде четох за него, че влияе не толкова на килограмите, колкото има ефект върху органите и съответно влияе на размера на дрехите. Аз за един месец минах от 50ти на 46ти размер. Иначе на килограми не съм мръднала.Колкото за слабителния му ефект-поразителен! Ако го пиете по 3 пъти на ден няма да излезете от тоалетната  Laughing Когато си го купих преди малко повече от месец аптекарката ми каза да очаквам резултати чак след 3-4 месечна употреба, но явно тя не го е пила. Момичета, не гледайте кантара! Не е важно колко тежиш, а как се чувстваш. Преди да открия Инхуа вечно бях с подут корем и от трудното ходене до wc ми излязоха хемороиди. Сега се чувствам по-лекичка, по-слабичка (макар, че сам 80кг на 178см) и нямам проблеми с wc-то.  Mr. Green

# 520
От 50-ти на 46-ти  Shocked....това си е супер постижение за 1 месец Peace
Всичко е индивидуално...при мен може и да не помогне Mr. Green

# 521
Аз искам да се похваля, че за 3 седмици (утре стават 2 седмици,откакто пия чая) свалих 6.5 кг, но много съм ограничила храната, която консумирам - никакви сладки неща, захар, хляб, нищо пържено, никакъв алкохол. Хапвам почти само салати с лимон, малко варено или печено на скара пилешко филе, кисело мляко и плодове, най-често на фреш. Хапвам нещо много малко сутрин и после салата или едно 150-грамово кисело мляко, но задължително преди 18:00 часа. Пия чая по 2 пакетчета на ден - обикновено следобяд и после към 20-21:00, нищо че не хапвам нищо след това. Упражнения почти никакви не правя, само веднъж седмично ходя на плуване и правя коремни преси когато се сетя. Спазвах последните 2 лунувания, но почти по 48 часа - само с един фреш, кафе без захар и чай. В общи линии е това, но пия задължително около 2.5-3 литра вода на ден. Много се радвам, че засега нищо не може да ме изкуши да хапна нещо, което сама съм си забранила и дано да успея по-дълго време така Praynig , защото искам да сваля поне още 6кг. По принцип съм много сладовкусна и направо се изненадвам от себе си!  Flutter Чайчето ще продължавам да го пия още поне 2 опаковки, то даже започна да ми харесва много, особено с малко изтискан лимон вътре  Wink Пожелавам успех на всички в борбата с килограмите, аз вече съм доволна, че си купих 2 размера по-малки дънки и си чувствам стомахчето много леко. Не се отказвайте  Hug

# 522
zdraveite,az sam na 13 godini i iskam malko da otslabna,ta vaprosat mi e dali e podhodq6t za men,razhlabva li?

# 523
Христос Воскресе!
От няколко дни пия чая по 3 пъти на ден...много се надявам да има някакъв ефект.

the_slayer_girl , не мисля че  има възрастови ограничения,поне не съм прочела.
По принцип трябва да има разхлабващ ефект...но е индивидуално(при мен засега няма).
 Peace

# 524
ami,togava 6te si go kupq,nadqvam se da mi pomogne.Imam edin vapros,kolko vreme trqbva da go piq?

Общи условия

Активация на акаунт